zdravim nevedeli by ste mi nahodou niekto poradit ohladne frapsu??
pri CS mam 100fps lenze ked zacnem nahravat tak fps v hre mi spadne na uroven FPS vo frapse....
neda sa to nastavit aby som v hre mal furt tych 100fps a ne ako vo frapse???
a co nechapem ze mam asi rocny PC a ked frapsujem mi to niekedy este aj SEKA
p4to napísal:chod do movies a tam vyber half-size a fps vyber menej ako 30 popripade zvysuj pokial nebude sekat
a myslim si ze 85fps je super aj video aj hra
ale ja by som chcel ci sa to neda nastavit tak aby mi vhre ostalo furt tych 100fps lebo tak som zvyknuty hrat:)
no mal som ze full-size takze dik snad to pomoze
// nevies nahodou ze preco mi to niekedy nahraje tak spomalene?a ked si to prehrajem potom nemam dokonca ani zvuk
ostava to na tych 85 ?? alebo to aspon skace ? tam by som povedal ze ta obmedzuje obnovovacia frekvencia monitora...skus si vo frapse nastavit 100fps, a v nastaveniach monitora nastav na 100Hz, aj ked ti to monitor nepodporuje...
Pigesko napísal:ostava to na tych 85 ?? alebo to aspon skace ? tam by som povedal ze ta obmedzuje obnovovacia frekvencia monitora...skus si vo frapse nastavit 100fps, a v nastaveniach monitora nastav na 100Hz, aj ked ti to monitor nepodporuje...
no prave ze skacee to je blbe a ked pada fps potom sa uz aj horsie striela vsetko chcelo by to nejaky iny program popripade nejaky co by prerobil .dem do .avi neda sa to nastavit mam tu len ze 60 alebo 75 kedze mam lcd
ale inak podla toho aky mam PC by to malo ist v pohode nemyslis?
Video z cska so robi uplne inak ale o tom si uz pozistuj sam, kedze je toho plny internet. Ak to chces za kazdu cenu robit s frapsom a vadi ti pokles fps pri nahravani, odporucam nahravat len klasicke demo, a nasledne z dema nahravat frapsom...tam uz ti pokles nebude vadit, kedze sa len pozeras