zdravim potreboval by som pomoct s CSS sirkou vid. obrazok.
mam 1 hlavny DIV so sirkou 100%
v nom chcem mat 3 rozne dalsie DIVy, z toho 1 s fixnou sirkou 960. a ostatne dva so sirkou takou aby vyplnini 100%-960/2
je to mozne spravit v css?
CSS width 960
Re: CSS width 960
ano, da sa
Right a Left bude take siroke ako sirka textu, obmedzene vsak minimalnou a maximalnou sirkou
Kód: Vybrať všetko
#Main_DIV{width:100%; min-height:40px; background:black;}
#Middle{width:960px; min-height:30px; background:yellow; float:middle;}
#Right{min-width:10px; max-width:60px; min-height:30px; float:right;background:blue}
#Left{min-width:10px; max-width:60px; min-height:30px; float:left; background:blue}
ale ti si to max width mozes dat aj na 250px, lebo Right a left bude mat sirku textu, le ked bude mat sirka textu viac ako 250, tak dane columny ju neprekročia. Avšak toto nie je plnohodnotne riešenie. Plnohodnotné riešenie by bolo v JS (lebo cez CSS sa to urobiť nedá) a vtedy by si mohol použi´t vzorec, ktorý si napísal vyššie. Problém je v tom, že ja JS neovládam. Taktiež, ak by sa ti to podarilo urobiť, a niekto by mal v prehliadači zakázaný JS, bolo by ti to celé naprd. Ale za pokus to stojí. Spýtaj sa niekoho, kto dobre ovláda JS.
aha no mna skor zaujimalo riesenie v CSS, je mi jasne ze ak to nepojde v CSS musim to spravit cez JS.
pretoze ja to chcem stylom
x 960 x
kde x+960+x = 100%
a musis brat do uvahy ze tam text nebude, cize ja nemozem definovat x=250 ako pises ty.
myslel som ze existuje nieco taketo
auto+ 960 +auto = 100%
pretoze ja to chcem stylom
x 960 x
kde x+960+x = 100%
a musis brat do uvahy ze tam text nebude, cize ja nemozem definovat x=250 ako pises ty.
myslel som ze existuje nieco taketo
auto+ 960 +auto = 100%