Stávková kancelária - mzda

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Stávková kancelária - mzda

Príspevok od používateľa rados915 »

Nevie niekto na akej úrovni sa pohybuje plat pracovníka v stávkovej kancelárii (kamenná prevádzka) dajme tomu napr. pri 30 hodinách týždenne? V podstate je jedno v akej, plat by mal byť asi približne rovnaký.

Díky za odpovede
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Stávková kancelária - mzda

Príspevok od používateľa hojko »

V stavkovej (napr. Fortuna) robia baby podla rozpisu, dalo by sa to nazvat kratky a dlhy tyzden, ale inym systemom ako v pripade casnikov, nerobi sa teda 5+2 alebo 2+5. Platy su tam biedne, ale pokial nemas nic, tak ti to urcite pomoze, pretoze sa nenarobis, povacsine len sedis. Uz asi malokde sa vypisuju tabule s kurzami, uz sa to len tlaci, pripade sa pouzivaju LCD. Nevyhoda je zodpovednost za peniaze, vikendy..., zalezi vsak od pobocky. Robi sa povacsine od 9:00 do 18:00, soboty do 14:00, nedele do 13:00, ale napr. v obchodnych centrach je to aj cez vikend az do vecera do deviatej-desiatej. Plat tak 350-400 eur cisteho, niekde kde budes robit viac hodin, tak tam to bude urcite viac.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Díky moc za odpoveď :) :plus:

Ak by ste ešte niekto mali nejaké skúsenosti, tak pokojne napíšte :smt006
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

30 hodin tyzdenne je nejaka cudna doba ved to ani nenaplni mesacny pracovny fond, ja to mam riesene jednou pani 8hodin denne co je fakticky 7,5 pretoze 1/2 hodina je prestavka v sobotu mam otvorene 4hodiny takze sa na vikend striedame jednu ona jednu ja, tim si doraba tie prestavky. Sem tam musi odrobit viac sobot kvoli tomu fondu ako som spominal vyssie.
Prve tri mesiace by som jej dal max 400,00€ v hrubom a po skusobnej dobe by som to bud lahko zvysil alebo sa dohodol na % zo zisku.

Kalendar pracovneho fondu
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tam aj nejako zamestnanec ovplyvní zisk ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

energy00: Nedavno kamarat hovoril, ked tahal peniaze zo stavkovej... Je tam par rokov kazdym dnom, pozna sa so zamestnancami a vzdy pokecaju. Ked ide do roboty a nestiha podat, tak zavolal, ze nech mu podaju to a to za tolko penazi, ze sa po robote stavi a donesie peniaze. Vzdy to dodrzal, takze dovera tam je vzajomna, nie je preto problem zo strany pracovniciek. Teraz to uz riesi tak, ze ma v zalohe eura na internetovej stavkovej, ak by nieco nestihal, prisla blokacia zapasu alebo tak. Ked bol vytiahnut peniaze, ktore vyhral cez Fortunu na internete, tak musi vzdy den vopred poziadat o vyplatenie na internete. Ked dosiel do stavkovej po peniaze, tak mu povedala pracovnicka, ze jej volali zo sidla alebo hlavnej pobocky, aby mu peniaze vyplatila, ale s tym, ze ho ma prehovorit, aby nieco podal za vyssi vklad. Problem bol v tom, ze posledne obdobie sa mu darilo, trebars podal tiket za 300 eur, vyhral 1000 a takto to slo dlhsie, takze aj jeho vybery boli vyssie. Pracovnicke to samozrejme bolo jedno, ale je to mozno nazorny priklad toho, ci aj zamestnanec moze oplvyvnit zisk. Da sa povedat, ze teoreticky ano, keby ho nalakala na nejake vklady, ktore by samozrejme nevysli. Nakolko je ona platena ale fixne, tak jej to mohlo byt ukradnute, on si vsetky peniaze vytiahol a nic nepodal.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja možno len toľko, že Fortune sa vyhni veľkou obklukou. Dejú sa tam také finančné machinácie, že by sa jeden nestačil veľmi dlho čudovať...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

zuzkazuzka: Toz neviem, ale s vyplatami tam problem nie je.
Napísať odpoveď