Transformers 3

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Transformers 3

Príspevok od používateľa Frco »

jeden z mala filmov, ktory som nedopozeral. Stopol som to po asi 50 minutach. Horsie ako zle.
Dunn
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dunn »

Frco napísal:jeden z mala filmov, ktory som nedopozeral. Stopol som to po asi 50 minutach. Horsie ako zle.
tak to teda asi nevies co je dobre chlapce ...ale je to kazdeho vlastny nazor na ten film :) premna ten film 100% nemam voci tomu ziadne namietky , perfektne spracovane vsetko a naviac ma potesilo ze to malo 2 hodiny 43 minut , proste to nemalo chybu tak ako aj 1 a 2 cast :oops:
Spoiler
Transformers : Dark of the Moon zaslalo pol miliardy dolárov na celom svete do pokladnice, takže áno, Transformers 4 príde a bude to v 3D, a Paramount Pictures a Hasbro bude určite chcieť Michaela Baya späť do režisérskeho kresla. Odpoved Michaela Baya: A ja myslím, že to urobím.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Utekam: To čo si napísal do Spoileru vôbec nieje spoiler. A čo sa týka 4, stále sú to len teórie. :)
Dunn
Medium Star
Medium Star

Hensym napísal:Utekam: To čo si napísal do Spoileru vôbec nieje spoiler. A čo sa týka 4, stále sú to len teórie. :)

premna je to spoiler , a sledujem to stale novinky o tom a najnovsie som sa toto docital :)
Hensym
VIP
VIP

Nie, nieje to spoiler. To, že sa plánuje štvorka naozaj nieje spoiler. Je jedno či pre mňa alebo pre teba, spoiler to nieje. A darmo čítaš novinky, keď nič z toho nieje potvrdené a je to len teória. Navyše tam máš aj mylné info. TF3 nezarobili pol miliardy, ale skoro 1,2 miliardy. Taktiež nieje vôbec isté, či 4 bude v 3D (ak vôbec 4 bude), ale kvôli prachom to zrejme bude 3D.
Dunn
Medium Star
Medium Star

Hensym napísal:Nie, nieje to spoiler. To, že sa plánuje štvorka naozaj nieje spoiler. Je jedno či pre mňa alebo pre teba, spoiler to nieje. A darmo čítaš novinky, keď nič z toho nieje potvrdené a je to len teória. Navyše tam máš aj mylné info. TF3 nezarobili pol miliardy, ale skoro 1,2 miliardy. Taktiež nieje vôbec isté, či 4 bude v 3D (ak vôbec 4 bude), ale kvôli prachom to zrejme bude 3D.

ale .. nikdy nevies co sa moze stat , a tej pol miliardy co som tam napisal to bolo nejaky druhy den nie celkovo lebo nebudem tu kopirovat vsetko iba najzaujmavejsi kusok som tu skopiroval :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Transformers 4 sú už dva mesiace potvrdeným projektom, tak ako aj ďalšie dva filmy. Bude to nová trilógia, nebude tam Shia LaBeouf a dosť pravdepodobne ani Michael Bay. http://screenrant.com/transformers-4-re ... ob-122652/
Hensym
VIP
VIP

Stále sú to "len" slová, a aj keď je to z úsť "rady starších", stále to nieje oficiálne, ak vieš ako to myslím. :)
Skrátka sú to plány do ďalekej budúcnosti. Keď TF4 nebude, prípadne to nebude celá trilógia, rád ti napíšem smajlíka s linkom na tvoj príspevok, a aj ty sa nad tým pousmeješ, že si tomu veril. (Neber to ale tak, že to nemôže byť pravda, možno sa mýlim ja, a ty budeš písať mne, heh...) :)

Utekam: pol miliardy na druhý deň? To hádam nemyslíš vážne. :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ak to vyhlásil Murphy, tak ďalšia trilógia jednoducho bude. Či už s inými hercami, režisérom, štúdiom, je to úplne jedno, celá séria je finančne nadmieru úspešná a toto je hlavným vodítkom pri predpovedaní osudu ďalších častí. Ak je producent pripravený pokračovať v Transformeroch, tak ja nevidím dôvod v pochybnosti (jedine, že by sa stalo niečo extrémne a prešlo ho auto, alebo podobne).

Mimochodom, k tej polmiliarde za dva dni - je to hlúposť, za prvý týždeň zarobili T3 skoro 200M USD iba v USA. T3 zarobili 500M USD po celom svete za 9 dní, čo je od spomínaných dvoch dosť ďaleko http://www.boxofficemojo.com/news/?id=3203&p=.htm
Hensym
VIP
VIP

Ale napríklad taký Hobbit bol tiež slovne istý, a neskôr vysel skoro na vlásku. A boli tam skoro rovnaké podmienky, LOTR finančne úspešná séria s obrovskou fanúšikovskou základňou a potenciálom. Jednu chvíľu nechýbalo veľa a Hobbit by nebol, už si ani nepamútám aké dôvody nám povedali. (ak sa mýlim oprav ma).
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tam bol obrovský problém s právami, New Line Cinema robili problémy, potom nastali zasa finančné ťažkosti MGM, ktoré malo film distribuovať, plus na záver mali herci bojkotovať natáčanie na Novom Zélande, pretože tam by museli pracovať mimo Hereckej únie, ktorá im to neodporúčala a možno by ich aj vylúčila. Takéto problémy v prípade T4 nehrozia, pretože to bude produkované a natáčané ľuďmi z USA, nie ako v prípade Jacksona z Nového Zélandu, ktorý tam ťahal všetko a všetkých. Takže tvoje porovnanie nie je veľmi výstižné, hoci viem na čo narážaš, ale v tomto prípade si myslím, že ak nedôjde k žiadnej extrémnej tragédii, tak T4 sa konať budú...
Dunn
Medium Star
Medium Star

Hensym: teraz uz trepem fakt neviem za kolko tyzdnov zarobili tej pol miliardy :D

ale k veci ..veru aj ja som niekde cital ze tam nema bit Shia LaBeouf v tej trilogi ale dost ma to stve ..bez neho to uz nebude ono :/
Napísať odpoveď