omg vyrazky
-
Antichrist
Medium Star
omg vyrazky
ahojte. V pondelok idem s jednou dievcinou von.a asi vcera sa mi na tvari spravili vyrazky a nerovnosti...nejake rady ako sa ich aspon ciastocne zbavit aby som nevyzeral pred nou jak je*akova torta ?mam len 2dni nato xD
Re: omg vyrazky
makeup 
Myslím že sa v drogérkach predáva nejaká korektúra ktorá po nanesení je*ák vysuší čiže urýchli hojenie... skus vyzistit viac
Je to na Tebe, ci si das makeup, alebo budes verit, ze Ti to do stretka pojde dole, myslim, ale ze to sa zahoji do dvoch dni.. umyvaj si tvar, ja si davam pred spanim antibiotikovu vodicku, aj ked ziadne vyrazky nemavam, nerobia sa mi z toho aspon, je taka vodicka na noc a na den..od koznej sa treba pytat.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a čo keby si proste pred ňu išiel taký aký si? Alebo to sa budeš zakaždým makeupovať ak sa jej náhodou zapáčiš?
-
hojko
Site Admin
Poriadne to vytlac a pouzi nieco na vycistenie pleti (pletovu vodu). Pri spanku dufaj, ze to zmizne do pondelku.
-
17
Light Professional
"asi vcera sa mi na tvari spravili vyrazky a nerovnosti" na vyrazky Ti uz pani vyssie riesenia odporucili. Na tie nerovnosti by som odporucil klampiara.
Zdravim, na vyražk, aspon mne nefunguje nič, okrem Alpy 
ak viete čo to je, tak neviem čím to je ( ale akoby sa vypalovali )
make vám to akurat viac poškodí, samozrejme, s alpou to trva cca dva dni, s intezívnym nanášaním
samozrejme cez to nemôžete sa dotýkať tváre ani nič podobne ( kvoli baktériam )

prajem príjemný deň
ak viete čo to je, tak neviem čím to je ( ale akoby sa vypalovali )
make vám to akurat viac poškodí, samozrejme, s alpou to trva cca dva dni, s intezívnym nanášaním
samozrejme cez to nemôžete sa dotýkať tváre ani nič podobne ( kvoli baktériam )
prajem príjemný deň
matezaco: To bude tým, že obsahuje 60% alkoholu a teda ničí baktérie, odstraňuje mastnotu a vysušuje zároveň. Keď som bol fagan, tak kožná mi (okrem iného) predpisovala aj spiritus dilutus z lekárne. Pomáhalo.
-
aruN
Professional
ak to nebude nejaka natvrdla pipina, tak jej nebude vadit aj ked budes mat 20 stichov na cele