HTC HD2 kupit alebo nie?
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
HTC HD2 kupit alebo nie?
Ahojte,mam moznost kupit htc hd2 za dobru cenu. Len sa bojim toho,ze ten mobil mi nebude vyhovovat,pretoze v zivote som nemal mobil s dotykovym displayom a bojim sa,ze mi nebude vyhovovat to, ze je dotykovy,ze je odost vacsi ako klasicke ne-dotykove mobili,ze je kratka vydrz baterky alebo ze mi bude zavadzat vo vacku ked si niekde sadnem atd... pretoze vzdy som mal "normalny" mobil. Tak neviem ci neni lepsie si kupit klasicky mobil ako je napriklad SE w995 kde baterka vydrzi skoro tyzden a budem si v klude pocuvat hudbu a sem tam niake fotky spravim.. To ze to htc je dobre na surfovanie my je jedno,pretoze ja chcem mobil na klasicke pouzivanie ako je telefonovanie,sms,pocuvat hudbu a sem tam fotenie. Ja som ten mobil ani nechce kupit len ked mi kamarat povedal cenu,za ktoru by mi ho predal tak som zacal silno rozmyslat. Dakujem za vase rady/skusenosti
-
adr0z
Zablokovaný
Re: HTC HD2 kupit alebo nie?
Ak chceš dobrý mobil a si zvyknutý na klasické, tak skús Nokia X3 Touch n Type, je to kombinácia normálnej klávesnice + display je dotykový a vyzerá ako "normálny" mobil
-
guess.whoo
Redeemer
tak si si odpovedal, je ti nanic
skor vyskusaj galaxy s mini a jemu podobne telefony, su mensie. alebo ostan pri klasike
skor vyskusaj galaxy s mini a jemu podobne telefony, su mensie. alebo ostan pri klasike
-
Croven
Star
no brat ma HTC wildfire s a ten sa mi celkom lubi,to by mi vyhovovalo,alebo aj samsung galaxy ace sa mi paci
Tak si kúp Samsung Ace alebo HTC Wildfire nie ? Výjdu ťa oveľa lacnejšie než si kupovať HD2ku, ktorá by podľa tvojich vlastných slov bola chybou. Pokiaľ chceš klasickú konštrukciu, dobrú výdrž baterky, hudbu, a aj nejaké tie foto, tak sa poobzeraj po nejakej Nokii.
Doterz som pár rokov vlastnil N82ku a je to pekelný stroj. Ten mobil bol vo vode, padal z kadejekj výšky a nič sa mu nestalo, foťák je tam vynikajúci, takisto aj možnosti hudobného prehrávača sú dobré. 
-
Croven
Star
no este som rozymslal nad SE w995,ale to htc hd2 by ma stalo 150€ coz neni taka zla cena,preto ma to tak laka kupit aj ekd stym nebudem asi spokojny 
-
yoggy
a do HD2 môžeš potiahnúť čokoľvek
Android, WM 6.x, WM 7 atď.
ak by ti šlo iba o výdrž tak Nokia C5-03 alebo C6
Android, WM 6.x, WM 7 atď.
ak by ti šlo iba o výdrž tak Nokia C5-03 alebo C6
-
Croven
Star
ja viem ma v tom hd2 android,ale to je proste velka krava ten mobil
a na bazosi som nasiel uplne novy galaxy ace za 150€ a SE w995 na 125€ tak asi nieco z toho si vyberem a nokie moc nechcem