Android GPS navigacia
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Android GPS navigacia
Ak tu tema je sorry nenasiel som, proste aku navigaciu odporucate na slovensko do androidu chcem daco co ma mapy v telefone aby sa nemusel spajat stale cez net ako google maps.
Zaroven neviete daku jednoduchu aplikaciu na GPS ktora mi len zobrazi presnu aktualnu poziciu ???
Zaroven neviete daku jednoduchu aplikaciu na GPS ktora mi len zobrazi presnu aktualnu poziciu ???
-
krankenwagen
Professional
Re: Android GPS navigacia
Tema tu je, kusok vyssie
A navigaciu odporucam Sygic Aura alebo Mobilemaps (doteraz neviem, aky je v tom rozdiel) 
-
Runes
Addict
Tou temou myslis tu 20 stranovu
aha no tak tam sa priznam som ani nekukal , ja sa lubim 
-
xH4wK
Odporucam sygic ...
Inak akurat jednu predavam lebo som presiel z androidu na iphone
http://mobil.bazos.sk/inzerat/9693425/S ... ndroid.php
Inak akurat jednu predavam lebo som presiel z androidu na iphone
http://mobil.bazos.sk/inzerat/9693425/S ... ndroid.php
-
Runes
Addict
kamo ale to dako draho predavas sak dneska som bol v NAYke a Sygic som tam videl za dakych 36€ vtedy ma napadlo vlastne ze dake GPS by to celo
btw na ajfon heh ja bych to zahodil mam to tu na sotle zadarmo a jedine co sa mi lubi je vydrz na baterke inak cele zle
(3g)
-
xH4wK
Draho ? Ved to je FULL europa, ta je na ich strankach normalne za 49 eur 
-
hojko
Site Admin
Runes: Sygic Aura nie je problem najst na internete, mapy tiez. Rovnako aj Sygic Maps ci Garmin.
H@wk: Nova stoji 49 a tych chces za to 40, riadna zlava. To bude este dlho predavat.
H@wk: Nova stoji 49 a tych chces za to 40, riadna zlava. To bude este dlho predavat.
-
Runes
Addict
hej hej ale mne sa jednalo oto ze s cim mate naj skusenosti vramci slovenska
bo riesit to pokus omyl sa mi nece
H@wk to je sice fajn ale uprimne mne staci mapa SVK+AT+CZ a obcas mozno HU a PL teda viacmenej to co mam hned za hranicami
a raz za 5 rokov Nemecko
a keby som bol moc moc narocny tak slovinsko a chorvatsko
ale v principe mi z 90% staci SVK lebo ked idem dade dalej tak vacsinou si pozicam od dakoho GPS normalne 
H@wk to je sice fajn ale uprimne mne staci mapa SVK+AT+CZ a obcas mozno HU a PL teda viacmenej to co mam hned za hranicami
-
hojko
Site Admin
So Sygic Mobile Sygic Aura mam dobre skusenosti, pri Mobile je moznost kupit/stiahnut mapy TeleAtlas aj Navteq. Aura pouziva tusim vyhradne TeleAtlas. Pouzival som navigaciu na Slovensku, Cesku, Rakusku, Nemecku, Taliansku, Polsku, Svajciarsku a Francuzsku, nebol ziadny problem. Obcas sa stane, ze mas par mesiacov stare mapy a nie je tam obchvat po ktorom sa jazdi uz polroka, ale to nemas ani v normalnej navigacii. Niekedy sa stane, ze su popisne cisla ulice zle, trebars idu z opacneho konca, ale vzdy sa da opytat okoloiducich alebo sa trochu povozit.
-
xH4wK
A ? Software nie je vec, ktora sa opotrebovava... + ja som za to dal 59,99.. teraz znizili cenyhojko napísal:...
Ale chapem, spravny Slovak chce najradsej vsetko zadarmo
-
hojko
Site Admin
H@wk: Keby som mal kupovat, tak dam radsej 49 eur za novu. Ak sa nemylim, tak aplikacia je viazana na konkretny mobilny telefon, teda jeho IMEI cislo alebo nejake ine cislo. K tomuto cislu sa viaze aj aktualizacia programu a mapovych podkladov. Pokial teda bude nainstalovana na inom telefone ako bola vykonana tvoja prva instalacia, tak je mozne, ze aktualizacia nebude mozna. A riskovat by som to urcite nechcel, takze by som si tych 10 eur doplatil a mam istotu a plnu podporu zo strany Sygicu. Niekde som kedysi cital, ze Sygic po kontaktovani podpory generuje nove kluce pre novy mobilny telefon, ale je to zbytocna robota naviac.
-
xH4wK
Riesil som zo sygicom ako previest licenciu z Androidu na iphone, povedali ze sa to neda kvoli apple politike, ale ze mozem predat aktualnu europsku verziu pre android zmenit vlastnika a telefon IMEI (Telefon som uz menil predtym z desire na sensation takze oskusane).
Staci ked vytvorim request, takze vsetko sa da... a kedze som seriozny predajca, risk nie je ziadny.
//Ku karme
Bol som zaradeny do white listu
http://www.hojko.com/whitelist-doveryho ... 94212.html
Staci ked vytvorim request, takze vsetko sa da... a kedze som seriozny predajca, risk nie je ziadny.
//Ku karme
-
Runes
Addict
BTW toto kukam ze mi je mozno vyhodnejsie
https://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=1224 to 1,39 mesacne je podla mna viac nez fer bo stala aktualizacia map a ciastka ktora sa vo fakture strati mimo toho ze takto zaplatim plnu verziu navigacie za cca 3 roky co uz budem mat uplne iny fon 
Ak je clovek sikovny da sa Sygic aj zadarmo
Ale 50€ za navigaciu nieje vobec vela! A ak sa ti nepaci a chces zadarmo mal si kupit Nokiu. Tam mas o navigaciu postarane
-
Runes
Addict
citaj temu kamo
a BTW z nokie som prave presiel na androida
tam bola navigacia zadarmo ale ze by som mohol povedat ze oni zrovna aktualizovali mapy pravidelne
. JJ da sa zadarmo ale s toho som uz vyrastol. A 50€ neni mozno vela ale moj predposledny prispevok je asi najvyhodnejsia kupa.
-
xH4wK
Najsmiesnejsie je, ze na tmobile stranke na tom obrazku maju iphone, ale na ten sa ich akcia nevztahuje ... je to podla mna trapne.
A. Platis 1.39 mesacne pocas 3 rokov = 50,04 eur
Licencia ti nepatri
Nemozes predat dalej
B. Zaplatis raz 35 eur (znizil som cenu) za moju navi, alebo kupis novu za 49eur zo Sygicu
Zaplatil si si za licenciu lifetime a taktiez updaty
Mas moznost navi neskor predat
v mojich ociach je moznost B jednoznacne lepsia.
To, ze budes mat iny telefon je irelevantne, je mozne ze budes mat znova android kde mozes navi pouzivat nadalej
Takze vezmime si to takto,Runes napísal:BTW toto kukam ze mi je mozno vyhodnejsiehttps://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=1224 to 1,39 mesacne je podla mna viac nez fer bo stala aktualizacia map a ciastka ktora sa vo fakture strati mimo toho ze takto zaplatim plnu verziu navigacie za cca 3 roky co uz budem mat uplne iny fon
A. Platis 1.39 mesacne pocas 3 rokov = 50,04 eur
Licencia ti nepatri
Nemozes predat dalej
B. Zaplatis raz 35 eur (znizil som cenu) za moju navi, alebo kupis novu za 49eur zo Sygicu
Zaplatil si si za licenciu lifetime a taktiez updaty
Mas moznost navi neskor predat
v mojich ociach je moznost B jednoznacne lepsia.
To, ze budes mat iny telefon je irelevantne, je mozne ze budes mat znova android kde mozes navi pouzivat nadalej
-
Runes
Addict
hej hej
obe maju kus pravdy doseba
ale nefim mne je pohodlnejsie 1,39 na fakture de sa to strati ako jednorazova palka mimo toho ze tymto mas navigaciu len ked potrebujes bo ked neces vypnes