Prevodovka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prevodovka

Príspevok od používateľa dekarbon »

Prosím vás keď odchádza prevodovka aké sú príznaky?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Prevodovka

Príspevok od používateľa Grim »

...ťažko sa radí...je počuť zuby...niektoré rýchlosti nejdú zaradiť...rýchlosti vyskakujú...je toho celkom dosť...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Automaticka ci manualna???
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

manualna
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mas v nej olej??? Ak ano, tak si ho skus vymenit. Co keby si tak skusil opisat dovody preco si myslim, ze odchadza prevodovka, pripadne ako sa sprava prevodovka, ake zvuky pocut atd..., hmm???
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

ja to potrebujem vedieť len do buducna aby som vedel v buducnosti identifikovať že či mi už prevodovka odchádza alebo ešte nie....aa v mojom prípade ked malo auto nabehanych ccca 83-84 tis. išlo o servisu čo som ho kupil a žiadal som aj pozrieť prevodový olej kedže k autu nebola dodaná servisná knižka takže sa nevedelo čo bolo kedy menene..a v servise mi bolo povedane že ten olej mi pozreli a že bol čistý..odvetdy ma to auto teraz nebahane takmer 8000 km a občas sa mi zdá že tie rýchlosti ked radím tak tá páka tak sa troška drhne pri preradovani z dva do tri pri uplne vytlačenej spojke..ale zas je možne že ej to taký typ prevodovky ktorý tak má chodiť kedže seat ibiza konkretne model 6L má dosťpresné radenie podľa recenzii čo som čítal..takže neviem..ale je možné že som to za tých 8000 km zničil natolko čo nestihli to tak zničiť dvaja predechádzajuci majitelia toho auta počaws tých 83000 km ked som to auto kupoval..aletak je dosť aj pravda že ja s tou radiacou pákou nezaobchýdzam najjemnejšie..som k nej dosť surový ale tak snáď to ešte vydrží a nerozpadne sa to auto
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Drhne ? chodi ti to "cez zuby" ? Pokial ano tak pravdepodobne odchadzajuce synchrony. To by nemala byt az taka nakladna oprava... Pokial rychlosti vyskakuju, nepresne a tazko sa zaraduje tak mozu byt vychodene vidlice ktore su v prevodovke, casto sa to stava ludom ktory sa vozia s rukou na pake... Pokial auto trha pri zaradenej rychlosti a z prevodovky sa ozyvaju cudne zvuky tak moze byt ze sa ulomil zub z ozubeneho kolecka... to je asi par zavad ktore z hlavy viem povedat...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

dekarbon: 80% problemov s radenim sposobuje vadna spojka, ak Ti ide cez zuby apod. najcastejsie to moze byt nejaka netesnost ci uz na hlavnom alebo pomocnom valci, zavzdusneny system, stara kvapalina, nedostatok kvapaliny, ohnuta alebo prasknuta spojkova vidlica, apod...
Napísať odpoveď