Multi level marketing

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PrettyWoman56
Novice
Novice

Multi level marketing

Príspevok od používateľa PrettyWoman56 »

Ahojte, hladam niekoho, kto ma pozitivnu skusenost s multilevel marketingom. Vdaka za kazdu odpoved :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MLM

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze nenajdes. Ak niekto na tom zarobil, tak su to ludia co zacali medzi prvymi. Tu sa nieco o tom docitas:
http://www.hojko.com/ovb-skusenosti-t66663-420.html
http://www.hojko.com/prosight-pyramida-t161974.html
PrettyWoman56
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PrettyWoman56 »

To mam uz prestudovane, napriek tomu som optimista a verim, ze sa tu najdu aj pozitivne naladeni ludia :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pozitivne naladeni sa najdu, ale len ti, ktori ta chcu nalakat, aby si isla pod nich. A ty fakticky budes robit len na nich.
sasenka2031
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sasenka2031 »

Tak toto nerada počúvam. Najviac kritikov je takych, co MLM nikdy nerobili. Jasne, ze je a je ich dost takych, co klamu. Co su podvody, ale to neznamena, ze take co funguju neexistuju!!!! Mam mnoho prac uz za sebou a mnohe z nich neboli nic moc, a napriek tomu nemam negativnu kritiku. Napr. mam jednu klikacku, v ktorej sa cice nezaraba vela, ale stale mi poslali peniaze. Uz par mesiacov robim nieco, kde ide o normalne peniaze, nie centy, a tiez nemam negativnu skusenost. Robila som aj financnictvo a to je tiez MLM a chce niekto povedat, ze je to podvod? Normalne to existuje a normalne, pokial mate zmluvu dostanete zaplatene. Takze nehovorte, ze to nie je mozne, ze vsetko je podvod! Nie je to pravda. Najviac ohovaraju ludia, co neskusili, alebo skusili jedno ci dva a natrafili na nejaku debilinu. Ale prosim, nekritizujte cely MLM, lebo on realne funguje.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To si si preto vytvorila dalsi ucet?
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Demencia niektorych ludi nepozna hranic...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Sasenka2031: Pozri sa, je to o spájaní súvislostí a faktov. Ako veľmi hnusný príklad uvediem toto: Ja nemusím ochutnať ľudské výkaly preto, aby som zistil, že sú určite nechutné. To isté platí o MLM - nemusím to vôbec skúšať a napriek tomu viem, že môžem byť voči týmto veciam skeptický a hlavne kritický.

A prečo? Lebo doteraz som sa vo svojom živote stretol s X ľuďmi, ktorí boli presne tak optimistickí a nekritickí ako ty, v rôznej škále od traktoristu, cez človeka, ktorý ledva prešiel cez učňovku až po vysokoškoláka s "titulom" z Trenčianskej "univerzity" a viem, ako dopadli, viem ako sa to vyvíjalo, viem ako sa MLM krivka vyvíja vo všeobecnosti a viem, ako sa bude vyvíjať aj tá tvoja. Tak isto mi stačí nejaké to ekonomické vzdelanie aby som vedel, že nejaký človek s vyštudovanou sociálnou prácou ma (alebo niekoho iného) bude poučovať o spravovaní financií po tom, čo absolvuje desať hodinových prednášok, ktoré sú založené na vypatlávaní kapustných hláv.

Samozrejme, že MLM fungujú. Musia fungovať, pretože inak by tí na ich vrcholoch a najvyšších leveloch nezarobili ani halier. Otázne je, že ako fungujú, aký je ich morálny základ, ako sú na tom tí, čo sú nižšie a aká je ich užitočnosť. Nie je to podvod - je to pasca na hlúpych, vždy bola a vždy bude. Na tomto fóre sme mali nespočetné množstvo dôkazov a ty nebudeš nijako výnimočná, dovolím si tvrdiť.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ale veď ona má klikačku...
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Neviem ci nova pyramidka ale zrovna par dni dozadu sa ma snazil naverbovat "znamy" - Talk Fusion ( video emaily , video marketing ) ...

Prilozeny screen ktory hovori za vsetko ...
Prílohy
ojebavacka.JPG
sasenka2031
Amateur
Amateur

Physoc, ja mam aj klikacku. Ale robim aj nieco ine. nieco kde sa normalne zaraba. No a seth82, kazdy mame svoj nazor. A je jasne, ze cim si vyssie tym viac zarabas. Ale aspon mas tu sancu sa vyssie dostat, zatial co v zamestnani tu sancu velmi nemas... Ja som velmi spokojna s tym co robim.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

sasenka, prezentuješ to tu ako niečo, čo by sa dalo brať ako zamestnanie. Zaujímalo by ma teda, či z toho reálne mesačne máš aspoň 400 eur, keď to tu ospevuješ tak, akoby to bolo výhodnejšie ako pracovať.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak to rob nadalej a neotravuj s takymito nezmyslami na tomto fore, pretoze sa tvoje posobenie na fore moze velmi rychlo skoncit.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

hypper: to poznám, dokonca mali takú fajn prezentáciu, tak reku pozrem si, a rovno mi povedali, že nemusím nič robiť, len sa zaregistrujem a nájdem dvoch ľudí pod seba a už mi len peniaze budú chodiť :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

sasenka2031: Je mi jasné, že každý máme svoj názor, avšak to, čo píšem ja, sú proste fakty :) Hlavne to, ako skončili iné MLM, ako fungujú, akí ľudia v nich pôsobia a podobne. V zamestnaní sa máš šancu vypracovať vyššie, kdeže si prišla na to, že nie? Buď spokojná, veď to ti ja neberiem.

Ale veď teda - prezraď nám, že v ktorej konkrétne pyramíde to pôsobíš a si spokojná, pričom môžeš aj doplniť informáciu o tvojom vzdelaní. V diskusiách o MLM sa to vždy pýtam, doteraz som tuším (ak si dobre pamätám) nikdy nedostal od fanúšikov MLM priamu a jasnú odpoveď, boh ho vie, prečo...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pretože sa hanbia za svoje doktorské, právnické, inžinierske alebo veterinárne vzdelanie ;-)
sasenka2031
Amateur
Amateur

No ok. Tak napisem len tolko, ze ta firma presla Kanadskou federalnou kontrolou, funguje uz tri roky, je v 120 krajinach, tento rok maju pribudnut 5 novych, clovek, ak poziada, moze mat bankomatovu kartu ktorou plati, vybera peniaze. Moje vzdelanie je vysokoskolske, pisem tu kvoli Pretty woman, pretoze ona polozila otazku, tak som len odpovedala. Co sa tyka prijmu, tak mne nestaci 400 eur mesacne, takze si zatial tak setrim, aby som potom mohla vyberat viac.
A nevolaj to pyramidova hra. Tu nie je hlbka referalov. Mas len priamych teda len prvu liniu. A firma o ktorej hovorim je rozpisana tu:
http://www.realnapracanadoma.szm.com/
Tak prestante do mna rypat! Viac na tejto diskusii nemusim byt. Pretty woman sa slusne pytala, ja som jej odpovedala a myslim, ze serioznejsiu firmu tazko clovek najde. Zvacsa MLM koncia do dvoch rokov, nemaju ziaden produkt len tocia peniaze od ludi tzv. ponziho schema atd... ja o MLM viem vela tak sa do mna nenavazajte....
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ahahaha :lol:
sasenka2031 napísal: http://www.realnapracanadoma.szm.com/

myslim, ze serioznejsiu firmu tazko clovek najde
to sa mi snáď sníva
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

A preto ma tato seriozna firma web na bezplatnom hostingu, krasa.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

najlepsie na vsetkych tychto pracach na doma, mlm a pyramidach je to, ze sa vsetky ohanaju kadejakymi zahranicnymi certifikatmi, kanadska kontrola? cinsky certifikat? vietnamsky diplom a dalsie p..coviny? :D koho to zaujima?
no a ten vas web hovori za vsetko :lol:
asi treba kliknut na chcem zacat aby nas to hodilo na seriozny web aby nam ujo vlavo hore rozpraval po anglicky sracky, ktore aj tak nikoho nezaujimaju a nikto ich nepocuva
Napísať odpoveď