a ten mechanik co mi to robil mi nejak nedvihal naposledy telefon
Oprava serva -> Chyba airbagu
-
ultimate222
Light Star
Re: Oprava serva -> Chyba airbagu
este som nato neprisiel, kedze sa bojim do toho sprtat sam a ani to nemam velmi cim premerat ani neviem ako ... jeden kamarat by vedel, no zas je problem, ze sa bojime dat dolu airbag, nie ze vystreli a nam vybije zuby 
Vyber kluc zo spinacky alebo si odpoj baterku....
Niektore riadiace jednotky po spojeni s urcitou verziou VAG COM hlasia chybu airbagu aj napriek tomu,ze su airbagy v poriadku.Ak to raz spojis,tak sa toho uz nezbavis.Chcelo by to napichnut na VAG,niekym kto tomu rozumie...
Dudo on pisal ze jeho kamos ci kto mu to napichol na diagnotiku a aj po vymazani chyby sa stale objavovala,. takze nejde o sporadicku chybu....
Takze skor si myslim ze bude niekde inde problem ako problem z kablom....
Takze skor si myslim ze bude niekde inde problem ako problem z kablom....
Nj,ibaze ak jednotku niekto napichol tym"spravnym"VAGom,(napr.ten mechanik a majitel o tom ani nemusel vediet),tak tu chybu nevymaze.
Tym netvrdim,ze to je tento pripad-len pisem,ze to moze byt aj v tom,aby zbytocne nehladal chybu,tam kde nie je.
Tym netvrdim,ze to je tento pripad-len pisem,ze to moze byt aj v tom,aby zbytocne nehladal chybu,tam kde nie je.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Je to mozne, ako pise dudo02, Niektore chyby idu zmazat cez VAG Tacho, nieco cez VAG Airbarg Reset..., treba vsak pozriet presnu veziu RJ airbagu. Tiez by to mohlo ist vyriesit cez VAS.
-
ultimate222
Light Star
bol som dnes pri tom chlapikovi a nevedel s tym nic spravit, pozeral ten kruzok, povedal, ze je v poriadku (sice ho nepremeral, len sa nanho pozrel a pozrel konektor) a povedal, ze on nie je elektrikar, ze on to nevie spravit, ze tam ej strasne vela kablov, tak zajtra idem k nejakemu jeho kamaratovi elektrikarovi
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2011, 16:46)
tak kruzok vymeneny ... a ten pokazeny som rozobral a akoze nechapem co je na tom 30 EUR, jeden plastovy kruzok a v tom jeden pasik s vodicmi, staci tam vymenit tie vodice a je to opravene
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2011, 16:46)
tak kruzok vymeneny ... a ten pokazeny som rozobral a akoze nechapem co je na tom 30 EUR, jeden plastovy kruzok a v tom jeden pasik s vodicmi, staci tam vymenit tie vodice a je to opravene