Reinstall win
Re: Reinstall win
Nebudem sem hádzať žiadne linky. Musíš hľadať. 
ani ss ? 
Ani ss. Sa trocha posnaž aj sám.
ok idem hladat maš K+ ale ešte sa ta potom pár vecú popýtam 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
a mas teda ten key?? mal by si ho mat niekde nalepeny na spodnej strane NB, aspon ja to tak mam 
pigesko no ja nwm či to je ono ale proste v evereste tam je všetko a pri tam ak si pozreš verziu atd winu tam som mal aj kluč produtku tak dufam mno ze to pojde 
// čo asi bude lepšie ked budem mat origo home premium alebo si stiahnem ultimate ??
// čo asi bude lepšie ked budem mat origo home premium alebo si stiahnem ultimate ??
račej si n ahaj origo
ok ešte jedna otázka po preinštalovaní budem musiet znova nainštalovat all ovladače ?? alebo si niektore nainštaluje sám windows
Záleží od stroja. Na starom notebooku som musel inštalovať iba ovládač na grafiku, na novom toho bolo viac. Sám uvidíš, čo sa ti nainštaluje a čo nie. Ale nainštalovať ovládač nie je problém, takže 
ok posledná otázka
mam spravene uz bootovacie dvd ako z neho nainštalujem win ?? vložim do mechaniky resnem nb a počas zpínania čo stlačit ??
Skús F12 pre spustenie boot menu alebo nastav v BIOSe bootovacie priority, možno nabootuje samo.
ako ich nastvím ? 
-
Pigesko
King
pocuj, keby si raz za cas pouzil vlastny rozum, nic by sa ti nestalo
na google a youtube mas tolko navodov...samotna instalacia winu je primitivna vec, a po zhliadnuti jedineho videa na youtube to musi zvladnut aj retardovany jedinec 
google som pouzil
ale ked vraviš
mne ide len o to nabootovanie nainštalovat win bude bezproblemov 
Nejde ti klávesou F12 spustiť boot menu? Sleduj úvodnu obrazovku, tam by to malo byť napísané. Ak nestíhaš čítať, klávesou Pause pozastaviš štart a klávesou Enter znovu spustíš.
Prípadne pozri manuál pre tvoj notebook, tam to bude určite.
Prípadne pozri manuál pre tvoj notebook, tam to bude určite.
F12 mi nič nedalo ziadne menu
-
Pigesko
King
kriste pane...chod do biosu a nastav first boot na mechaniku (DVD)
Tak si ho neskoro stlačil alebo máš preň vyhradenú inú klávesu. Keď sa ti spúšťa NB, tak sa ti zobrazujú POST testy (biele písmená a čísla na čiernom pozadí) tam budeš mať dole napísane Press DEL for ENTER setup alebo BIOS a F12 (alebo iná klávesa) boot menu. Tak stlač to boot menu. Alebo choď rovno do BIOSu a tam si nastav na prvý boot DVD mechaniku. Z tvojich príspevkov tu však usudzujem, že si buď lenivý alebo natvrdlí, tak sem napíš rovno aký máš NB a niekto ti to pozrie presnejšie v manuále toho NB nakoľko ty si z toho total mešuge.
kks som pozrel manual a tam su len take zakladne hovadini nb mam Acer aspire 5536G a vobec neviem ako nastavim to prve bootovanie z dvd mechaniky
///// ešte k tomu pri startovani mi dole neukazuje tie kktini asi 5x som pausol počas startu a nebolo to tam
///// ešte k tomu pri startovani mi dole neukazuje tie kktini asi 5x som pausol počas startu a nebolo to tam