Frito22: neviem o tom, ze by si to niekto daval
Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
-=wolf=-: FIT VUT by som neodporucil 
Frito: Do Ceska Ti staci mat Europsky preukaz poistenca. Nepotrebujes extra poistenia.
nechcem zakladat novu temu tak to šupnem tu... mal som predvcerom zapis (konkretne UVLF KE - Farmacia) fotili nas na ISIC ale nam ho hned nevydali mame si pon prist v priebehu buduceho tyzdna. Potom si ju mam ist aktivovat na terminal ktory uz viem kde je. Otazka ale je ci len po tomto sfunkcneni budem mat k dispozici vsetky vymozenosti ISICu. Myslim tym hlavne zlavnene cestovne v MHD a ZSR. Ci treba ist este niekde inde ku dopravcom to aktivovat???
Myslim, ze to je vsade rovnake, ja som ho aktivoval vcera, tiez pri terminali, dnes som si dal 3mesacnu "elektricenku" nato a vpohode, Bus som este neskusal, ale myslim, ze to funguje rovnako.
Ale ja som povedal, ze som otvoreny novym nazorom a myslienkammanager666 napísal:
Ziaden sarkazmus... Moj nazor je, ze FI MU je najlepsia cesta...Ale kedze si ju hned odpisal a vybral si si, co si si vybral, tak je zbytocne sa o tom dalej bavit...
S tou matikou a fyzikou by myslim ze tiez nemal byt problem.Numline1 napísal:Programko ta moze bavit ako chce, hlavne je, aby ta bavila matika a fyzika (Matika na FEI ma dobrych profakov, Valko je tiez haluzak a vie to vysvetlit zaujimavo, ako to bude na skuske to ti poviem o par mesiacov). Ak das M a F, potom je tu programovanie.
tak podla mna malo byt byt uz funkcne ked to prezeniem terminalom..ale vies nahoda je svina a moze sa vsetko dosrat..najma ZSR maju niekedy problemy s ISICmi....jozefitko napísal:nechcem zakladat novu temu tak to šupnem tu... mal som predvcerom zapis (konkretne UVLF KE - Farmacia) fotili nas na ISIC ale nam ho hned nevydali mame si pon prist v priebehu buduceho tyzdna. Potom si ju mam ist aktivovat na terminal ktory uz viem kde je. Otazka ale je ci len po tomto sfunkcneni budem mat k dispozici vsetky vymozenosti ISICu. Myslim tym hlavne zlavnene cestovne v MHD a ZSR. Ci treba ist este niekde inde ku dopravcom to aktivovat???
no ja som stym problem nikdy nemal, vzdy po zapise si aktivujem ISIC pri terminali a ficim bez problemov.....ci uz pri autobusovej alebo vlakovej doprave
nakoniec v skratke....ano staci ho aktivovat pri tom terminali v skole, nemusis nikde inde behat
nakoniec v skratke....ano staci ho aktivovat pri tom terminali v skole, nemusis nikde inde behat
Áno, tým aktivovaním je karta plne funkčná.jozefitko napísal:nechcem zakladat novu temu tak to šupnem tu... mal som predvcerom zapis (konkretne UVLF KE - Farmacia) fotili nas na ISIC ale nam ho hned nevydali mame si pon prist v priebehu buduceho tyzdna. Potom si ju mam ist aktivovat na terminal ktory uz viem kde je. Otazka ale je ci len po tomto sfunkcneni budem mat k dispozici vsetky vymozenosti ISICu. Myslim tym hlavne zlavnene cestovne v MHD a ZSR. Ci treba ist este niekde inde ku dopravcom to aktivovat???
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
na automobily, lode a spalovacie motory som kedysi chodil, co by Ta zaujimalo? neviem, ci si spomeniem na vsetky podrobnosti, ale snad aspon nejako pomozem...Suffel napísal:je tu niekto z STU SJF (Automobily, lode a spalovacie motory) alebo FEI (Automobilova elektronika)? chcel by som sa spytat par informacii kedze neviem kam ist.. ak by sa niekto nasiel nemusi byt len z tychto odborov, tak sa ozvite moze byt kludne aj SSdakujem vopred...
-
evilbanana
Medium Star
cavte rozmyslam co po mature na gymnaziu rozmyslam nad verejnou spravou alebo personalnym manazmentom v Tn nejake skusenosti pripadne poznate niekoho kto tam chodi/l?
takze ti ide len o titul?
-
evilbanana
Medium Star
preco by mi malo ist o titul nikto nepovedal ze sa nebudem ucit toto by ma baviilo a Tn mam blizko a ja som na internat nechcel ist
radsej nad TN univerzitou neuvazuj, zbytocne zabitych 5 rokov zivota
Preco 5? Vsak druhostupnovy titul da na tej univerzite aj za dva, pripadne rok 
-
evilbanana
Medium Star
preco 5 rokov zabitych? ved predsa bavi ma nieco take takze ak by som sa aj ucil co by som sa ziskam nieco + a urcite lepsie je mat titul aj ked z TN ako mat maturu z Gymnazia a po druhe ta skola ma zle meno podla mna aj z dvovodu ze sa postavila sukromna skola a musia nicit konkurenciu
ak ta nieco take bavi, tak uprednostnis kvalitnu skolu, Blava, Brno
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tá škola má zlé meno preto, lebo je to zlá škola, presiaknutá korupčnými škandálmi a podobne. Ja osobne som na vlastné oči videl inzeráty, v ktorých bola poznámka, že absolventov TNUNI nevezmú. Školy na Slovensku sú biedne, ale Trenčianska "univerzita" je priam príkladom totálneho odpadu.
-
evilbanana
Medium Star
ok som rad ze aspon komunikujete a nesmejete sa a podobne.. ano ano o korupcnom skandale som pocul no uvidim.. na sk je uz titul ako titul vs maju uz aj upratovacky preto som chcel Tn
to sedi, s trencianskym titulom budes robit upratovacku, ak chces nieco lepsie, musi byt aj lepsia skola 
Takže idem znova otravovať lebo potrebujem radu, že kam si dať prihlášku na prekladateľstvo a tlmočníctvo (AJ + kombinácia jazyka bez úrovne). Vlastne jediná požiadavka je, aby bola tá škola kvalitná čo sa týka jazykov.