Navigácie z Číny

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Navigácie z Číny

Príspevok od používateľa Lukas217 »

Zdravím má niekto skúsenosti s navigáciami z Číny, resp. vlastní niekto nejakú? Chcem sa spýtať či sa to oplatí a keď tam je slovenské menu či aj hlas v navigácií melie po slovensky pri navigovaní. Lebo čínania majú zaujímavú ponuku navigácií tak rozmýšlam, že čo....Ak by sa oplatilo by som aj kúpil

Ďakujem :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Navigácie z Číny

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

ked by tam slovencina aj nebola, nahras si tam igo8 a frcis v pohode, je to urcite lepsia varianta kupy ako vyhadzovat 200€ za garmin, mio a podobne s tym ze si budes musiet zacvakat za aktualizaciu map. Tychto cinskych navigacii je plny bazar, povacsinou su tam ako som spominal nahrate igo8 a vela vlastnikov je spokojnych, cena sa tam zacina od nejakych 50€ za 4,3" GPS
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lukas217 »

PAuLi3 napísal:ked by tam slovencina aj nebola, nahras si tam igo8 a frcis v pohode, je to urcite lepsia varianta kupy ako vyhadzovat 200€ za garmin, mio a podobne s tym ze si budes musiet zacvakat za aktualizaciu map. Tychto cinskych navigacii je plny bazar, povacsinou su tam ako som spominal nahrate igo8 a vela vlastnikov je spokojnych, cena sa tam zacina od nejakych 50€ za 4,3" GPS
A nijako tie navigácie nezaostávajú za navigáciami od značkových výrobcov? ako pomalosť, mrznutie, straty spojenia atď.. Pozeral som nejakú čo ma 500 Mhz procesor,či je to dosť atď..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tema o navigaciach z Ciny tu uz je...

http://www.hojko.com/gps-navigacia-t145393-80.html
Zamknuté