Ďakujem
Navigácie z Číny
Navigácie z Číny
Zdravím má niekto skúsenosti s navigáciami z Číny, resp. vlastní niekto nejakú? Chcem sa spýtať či sa to oplatí a keď tam je slovenské menu či aj hlas v navigácií melie po slovensky pri navigovaní. Lebo čínania majú zaujímavú ponuku navigácií tak rozmýšlam, že čo....Ak by sa oplatilo by som aj kúpil
Ďakujem
Ďakujem
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Navigácie z Číny
ked by tam slovencina aj nebola, nahras si tam igo8 a frcis v pohode, je to urcite lepsia varianta kupy ako vyhadzovat 200€ za garmin, mio a podobne s tym ze si budes musiet zacvakat za aktualizaciu map. Tychto cinskych navigacii je plny bazar, povacsinou su tam ako som spominal nahrate igo8 a vela vlastnikov je spokojnych, cena sa tam zacina od nejakych 50€ za 4,3" GPS
Re: Navigácie z Číny
A nijako tie navigácie nezaostávajú za navigáciami od značkových výrobcov? ako pomalosť, mrznutie, straty spojenia atď.. Pozeral som nejakú čo ma 500 Mhz procesor,či je to dosť atď..PAuLi3 napísal:ked by tam slovencina aj nebola, nahras si tam igo8 a frcis v pohode, je to urcite lepsia varianta kupy ako vyhadzovat 200€ za garmin, mio a podobne s tym ze si budes musiet zacvakat za aktualizaciu map. Tychto cinskych navigacii je plny bazar, povacsinou su tam ako som spominal nahrate igo8 a vela vlastnikov je spokojnych, cena sa tam zacina od nejakych 50€ za 4,3" GPS