problem s okom
problem s okom
Mám problem.... opuchlo mi viečko pod okom, či ako sa to vola... už v juli.. potom v auguste... teda už asi treti týžden to mam stale opuchnute
naozaj neviem čo mam robiť.. Bola som u lekarky. povedala mi že je to jačmen, dala mi mastičku, kvypky a hočo.. a povedala d troch dni to bude ok... a prešiel treti týžden a nezmyzlo to...ešte aj homeopatika som brala na to... čo mam robiť???? dakujem:) a inak ja mam 21... tak... dakujem.. a prosim Vás pomožte mi... naozaj Vám dakujem
Re: problem s okom
oftalmo framykoin si natieraj na oko resp. viecko a ked nepomoze tak chod na ocne, ja som mal tiez jacmen a nakoniec mi musel hnis z oka vyberat lekar lebo som na "hygienu" oka zvysoka sr.l ( tymto ta nechcem strasit heh ale 2krat prijemne to nebolo ).
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
dwarf: Az na to, ze framykoin sa nemoze dostat do kontaktu s okom a ak sa nemylim, ide o antibiotika, ktore su len na predpis (teda aspon ked som tuto mast kupoval pred asi dvomi rokmi).
hojko: mysli tento, nie je to obycajny kozny framykoin
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aiden: OK, beriem spat, vdaka za informaciu.
no dakujem... ale tu mastičku som používala dva týždne....
...asi bude musieť ísť zas na očné, že? ale dakujem za odpovede....
Nie asi, urcite. V pripade, ze jacmen neustupil, budu ti to vyskrabovat.
vyškrabovať?????? ako počula som, že jačmen zistim v oku tak, že ked si trošku odkryjem oko, mala by som tam vidieť niečo male biele.. a to je jačmen, nie? ale ja tam take nič nemam... len to mam opuchnute a bolí to...
.. no ked nepomoze navsteva lekara, urcite pomaha navstivit diskusne forum
Citaj tyzden prispevky po par extremistoch a opuchne ti aj druhe oko. Nic moc, ale aspon to budes mat symetricke. Fundovanejsiu radu ti da niektory z diskuterov - ocnych lekarov. A ze ich sem chodi.
ehm, dakujem za radu : ) potešil si ma : )
Moja mama to ma tiez
natiera si to framikoinom a ustupuje to aj ked velmy pomaly