Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Jungle »

8G nechcem, ale dík za ponuku :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

beardie napísal:ten Focus ST zere aj travu pri ceste, 5-valcove volvo je nenazrane
Kategoricky odmietam. Sam jeden vlastnim a nie je to vobec tak. Zavisi od toho, ako s tym clovek jazdi. ;)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ale na druhu stranu je hriech obcas tomu autu nedopriat nech predvedie svoj potencial, kedy ta spotreba ide neskutocne hore
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

za 9000€ si viem predstavit aj nieco lepsie :?
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HafO »

Ahojte , chcel by som si kúpiť passata , za nejakú tu rozumnú cenu , rok od 2000 do 2005 , novšie nie :) , kamarát ma diesel 1,9 TDI , žere mu to asi 5 litrov nafty je to reálne ? ... Je to dosť poruchové auto ? najčastejšie chyby alebo čo sa najrýchlejšie pokazí opotrebuje ? Chcem diesel o vykon mi nejde , ide o spotrebu nepotrebujem tankovať ako tato 10-12 litrov na 100km ... Ide o moje prvé auto takže moc peňazí do toho nechcem vraziť aj tak viem že ho isto raz ťuknem kdesi :) ... Nejako takto by malo vyzerať :

http://volkswagen-passat.autobazar.eu/1 ... 25313.html
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

1. tie kilometre realne nebudu
2. za 5.500 by som sa pozeral po niecom inom ako 9 rocnom passate, aj ked vyzera pekne...
3. 5l je celkom realna spotreba
ak si precitas par stran dozadu, dozvies sa o diesloch skoro vsetko, co zvykne odchadzat, co sa kazi...
kupujes si prve auto, cize by som sa nezameriaval na krasu ale na kvalitu, pri nafte ti hocikedy moze odist hocico a ked ti bude stat auto v servise, frajer s nim aj tak nebudes :)
inac passat je asi najviac porovnavany s octaviou I alebo vectrou a z toho mi vyjde passat asi ako 2. najlepsia volba, po vectre, ale je to iba moj skromny nazor, nie som fanusik koncernu vw
popozeraj octavie, vectry, mazdy 626, 323, focus I...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

HafO: pozri si vw-club.sk ..mas tam vsetko o vw koncerne, chybovost auto, predaj, proste vsetko :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

rozmyslam o kupe auta, teda chcem si kupit auto a mam rozpocet 4500e, viac nemienim dat. jazdit sa bude vacsinou po meste. pojde o moje prve auto a nemam chut do neho priliz vrazat. pozeram na staru fabiu combi. nejake ine alternativy? alebo mam ist do tej fabie? ak nie, preco?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kachna: do mesta sa mi osvecilo punto, zere malo co bol zamer .)
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Plus lacne nahradne diely :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

icefiresr: vcelku aj ano, bohuzial je to classic stare 2roky takze este stale sa smejem na cenach v servisoch :)
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

Nazdar, neplanujem kupovat auto ale vo volnom case prechadzam bazare a sledujem ceny ale toto ma zarazilo, myslel som ze zvysok treba dosplacat ale nikde to nieje uvedene, co si o tom myslite ?

http://audi-a1.autobazar.eu/tdi-ambition-id2759892.html
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

tak som sa nakoniec rozhodol pre octaviu tour 1,4 16v
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

ten 2.5T dobre poznam z volva v 231ps verzii ak to je ten isty motor len trosku inak naladeny... :) za mna ten focus ST

off... btw. chcel by som sa spytat whisper, ake smiesne starulinke 3litrove bmw ty stretavas... kedze e30 sa v takom objeme nerobili a e46 330i uz az take starulinke auto nie je... a auto s M54B30 by som si teda vysmievat nedovolil. uznavam ze M3 e36 3.0 by bola pre teba a 99,9% ludi uplne spatna volba... z hladiska.... vsetkeho, to auto sa na bezne jazdenie nekupuje... ale ze by zrovna stalo za nejaky vysmech auto ktore da prdel celej plejade tuzemskych oplastovanych hompor a plečiek od hondy a inych sikmozrakych a to všechno s prstem v nose panečku :) z toho by se jednomu udelala bublina na mozečku :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hej, lebo lepsia volba ako "plecka od hondy" je vylietany 20 rocny kram po piatom majitelovi servisovany u joza v garazi, stoceny o minimalne 100kkm a este k tomu vyhoneny odetunom, o ktorom vie clovek akurat tak z tych pochybnych webstranok, pretoze to ani len zdaleka nie je ziadna renomovana ladicska firma, ako by clovek cakal a uz vobec nie co sa tyka zavodenia ... si precitaj, ake poziadavky mal zaujemca a potom tu spekuluj, pretoze jeho, mna a ani nikoho ineho tu nezaujima, co vsetko sa da pozavodit s tou hrdzavou herkou, po ktorej si budes akurat tak zberat nahradne diely, ktore Ti budu lietat z vyfuku po jednom z tych Tvojich tinedzerskych nocnu poluciu vyvolavajucich krizovatkovych zapasov, na to si zaloz svoju temu a vypisuj si to tam sam...

... a btw to info o Tebe z profilu:
Zamestnanie: hajzel :)
Záujmy: :) robit flame :)
sa k Tebe presne hodi...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

RATZINGER666, opisujes to ako keby kazde podobne vozidlo bolo presne ako si to predstavujes... ale zabudas na to ze na svete su aj normalny ludia a predajcovia.
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

RATZINGER666 napísal:kram po piatom majitelovi servisovany u joza v garazi, stoceny o minimalne 100kkm a este k tomu vyhoneny odetunom, o ktorom vie clovek akurat tak z tych pochybnych webstranok, pretoze to ani len zdaleka nie je ziadna renomovana ladicska firma, ako by clovek cakal a uz vobec nie co sa tyka zavodenia
... nalejme si cisteho... toto by si mohlo kapotu napisat velmi vela faganov čo maju otuzene japonske alebo ine šikmé auto. a ze prave moja skusenost je taka ze ti maju vzdy najviac chute "závodiť".

okrem toho som nenapisal, ze to je lepsia volba, boze chran... k jeho poziadavkam a poziadavkam drvivej vacsiny populacie toto auto a vlastne ziadne stare Mko nikdy pasovat nebude. tie auta sa kupuju pre uplne ine ucely, z uplne inej krajiny v uplne inom stave a s inou cenovou vysackou.

chcel som len napisat jedno... ze ak nahodou stretnes prave take nieco ako ty ratzinger opisujes vo svojom poste... je mi skorej luto auta a smiesno z majitela ako opačne. a vdaka panubohu.... ze po svete nebehaju 3litrove bmw len podla tvojich predstav.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

H@wk: no cisto teoreticky ak by som bol fanusik bmw alebo zberatel, ktory zhana kvalitne auto a chcem ist do M3, urcite ma nerozhodi nejaka slovenska e36 z najlacnejsieho inzeratu za 6000e...

Vitaaa: mna a ani nikoho ineho netrapi, kto si co moze alebo nemoze napisat na kapotu, toto je tema o vybere auta, polemizovat si chod kdesi inde, to som Ti uz pisal... a pisal som Ti aj to, ze nie kazdy tu ma mokry vodicak a nie kazdeho tu zaujima to Tvoje vyplakavanie nad Tvojimi skusenostami, ze su ludia, ktori maju "chute" zavodit" a aj taki, ktori nie... M3 e36 do vyberu nesedi a bodka... prave mne sa zda, ze je to uplne opacne, moja skusenost je zase taka, ze teraz su bavoraky bohovo v mode a kazdy, kto nema bavorak, akoby auto ani nemal, nikto uz nechce japonca alebo ineho nemca... a to uz zial nehovorim iba o tych mladych, ale uz aj o tych starsich... u mladych prevazne e36 apod., prip e46 alebo e39 pochybneho stavu, u starsich cokolvek novsie od 3er cez 7er azpo x6, len hlavne aby to bol bavorak, ine nechcu - presne tak, ako bolo 5rokov dozadu v mode audi a 10 rokov dozadu v mode mercedes... a uz pomaly ale isto mi to zacina liezt na nervy, ako o tych bachoroch neustale zo vsetkych stran pocuvam...
Napísať odpoveď