lumir, ironia nieje na mieste, je slobodna - moze si robit co chcelumir napísal:petka.. len jedna poznamka k nazvosloviu. kur*y su take, co idu za prachy.
.
ked ides z presvedcenia, tak sa nemas za co hanbit
Chcu si dnesne dievcata len uzivat ?
Re: Chcu si dnesne dievcata len uzivat ?
"Netvrdim, ze som ku... a ze tak robim pocas kazdeho vikendu"
naco bol potom tento defenzivny postoj?
..musim sa opakovat, len som ju opravil v nazvoslovi. tvoj "spravodlivy" hnev nie je na mieste
naco bol potom tento defenzivny postoj?
..musim sa opakovat, len som ju opravil v nazvoslovi. tvoj "spravodlivy" hnev nie je na mieste
-
Peter_Retep
VIP
co je take zle na sexe? ja sa snazim sexovat co to len ide, nehanbim sa za to a vobec ma to netrapi ze to vacsia cast spolocnosti odsudzuje!
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
No nie je na tom nič zlé keď ho máš s priateľkou ale je to už trochu iné keď si užívaš s každou ku**** na kt. narazíš. No offensePeter_Retep napísal:co je take zle na sexe? ja sa snazim sexovat co to len ide, nehanbim sa za to a vobec ma to netrapi ze to vacsia cast spolocnosti odsudzuje!
-
maciatko99
Medium Star
Je to iné redliner, ale je to zároveň úplne normálne. Mnoho ľudí sa tvári, že vernosť je na prvom mieste a skutočný stav je úplne iný - hned prvá príležitosť a človek podľahne. Minimálne u mužov je to úplne normálne, takto to vníma spoločnosť. Ak je to u ženy, tak to už je spoločnosťou vnímané diametrálne.
-
javatar
Hardcore addict
IMHO ked je muz zadany mala by sa o jeho potreby starat jeho polovicka (and vice versa)
ked je slobodny tak nech to riesi ako uzna za vhodne...
u zien je to trosku komplikovanejsie...
ked je slobodny tak nech to riesi ako uzna za vhodne...
u zien je to trosku komplikovanejsie...
Počkať, to si ako myslela Mačiatko, že prvá príležitosť a človek podľahne (a vraj muž vždy), akože keď je voľný, či keď je zadaný?
Lebo tak, keď je voľný, tak nech robí, čo chce.
Ale tak, keď je zadaný, tak čo má čo podvádzať!!!
Lebo tak, keď je voľný, tak nech robí, čo chce.
Ale tak, keď je zadaný, tak čo má čo podvádzať!!!
-
Peter_Retep
VIP
redliner: preco by mala byt baba slapka za to ze podlahne mojej charizme? 
Som single viac ako jeden aj pol roka.... Aj ja si užívam život, ale keď že ja som taká aká som, tak si ho užívam po svojom .. Festival, grilovačky, dámske jazdy, stretávky... všetko to na čo ja cez semester nemám čas.. ( podotýkam že všetky tieto akcie nie sú za účelom mať s niekým sex )..
Užívam si to že ma nikto neterorizuje
(fúú, teraz sa tomu smejem ale pred skoro dvomi rokmi by mi bolo do plaču)...Môžem ísť kam chcem, prísť kedy chcem domov, a hlavne toto moje obdobie slobody je dôležité na to , aby som sa poučila zo všetkých chýb ktoré som spravila v živote, vo vzťahoch a ak ucítim že asi by som túto "slobodu" mala vymeniť za život rodinný, tak to tak aj bude...
úprimne sa na to celkom teším, ale ešte nieje ten správny čas.. Pokiaľ som študentkou, tak si to chcem ešte užiť.. Ak niekde poviem že som už dlhšiu dobu single, prvá otázka je že ako tak dlho môžem vydržať bez sexu
úplne nemiestna otázka, pretože všetci myslia len na to že ak je niekto slobodný automaticky to znamená že vystrieda xy "postelných partnerov"... Neodsudzujem ľudí ak proste fakt že ich baví spoznávať nových ludí na sex.. Je to ich životný štýl, a ak sa im to páči tak okej ... sex je pre nás potrebný, no bez neho sa nezomiera 
A som zabudla: Podľahnúť pri prvej príležitosti ? hm.. mala som veľa príležitostí kedy som videla že jediným cieľom chlapa ktorý sa so mnou bavil bolo dostať ma tam kam chce on..a aj tak som nepodľahla... takže všetko je to len a len o tom, aké ma kto priority ..
Užívam si to že ma nikto neterorizuje
A som zabudla: Podľahnúť pri prvej príležitosti ? hm.. mala som veľa príležitostí kedy som videla že jediným cieľom chlapa ktorý sa so mnou bavil bolo dostať ma tam kam chce on..a aj tak som nepodľahla... takže všetko je to len a len o tom, aké ma kto priority ..
kafiatko: to si užívaš život až keď si single ? to ta tvoj bývali musel pekne obmedzovať
ja som šťastne zadaný a mám všetko čo chcem... (bohu vďaka) treba asi nájsť kompromis medzi oboma partnermi a práve vtedy si môže človek "užívať" aj počas toho keď má určité záväzky
a toto je práve vec, ktorá mnohým dnešným mladým holkám chýba..... v spoločnosti ako keby sa zažila predstava že byť s niekým nieje to pravé, je to síce pekné ale v podvedomí je stále to že si nemôžem robiť čo chcem a kde chcem teda vlastne si užívať... (veľká hlúposť) kdež to byť single je IN, veď predsa nikdy nevieme čo sa kedy naskytne..... a ono sa veľa krát ani nenaskytne nič....hlavne že budem trištvrte života tápať po diskotékach a hľadať sám seba a na koniec skončím sám pri pošte pre teba s pivným bruchom a názormi 90 ročného strýca
asi je môj názor moc zaujatý, aby niekto nepochopil zle, nemám nič proti single ľudom, iba je občas až poľutovania hodné čoho pekného sa ľudia dokážu vzdať len kvôli chvíľke voľnosti
ja som šťastne zadaný a mám všetko čo chcem... (bohu vďaka) treba asi nájsť kompromis medzi oboma partnermi a práve vtedy si môže človek "užívať" aj počas toho keď má určité záväzky
a toto je práve vec, ktorá mnohým dnešným mladým holkám chýba..... v spoločnosti ako keby sa zažila predstava že byť s niekým nieje to pravé, je to síce pekné ale v podvedomí je stále to že si nemôžem robiť čo chcem a kde chcem teda vlastne si užívať... (veľká hlúposť) kdež to byť single je IN, veď predsa nikdy nevieme čo sa kedy naskytne..... a ono sa veľa krát ani nenaskytne nič....hlavne že budem trištvrte života tápať po diskotékach a hľadať sám seba a na koniec skončím sám pri pošte pre teba s pivným bruchom a názormi 90 ročného strýca
asi je môj názor moc zaujatý, aby niekto nepochopil zle, nemám nič proti single ľudom, iba je občas až poľutovania hodné čoho pekného sa ľudia dokážu vzdať len kvôli chvíľke voľnosti
je to individualne, pre niekoho je dolezity vztah a pre ineho nie, pretoze ma mozno ine priority.
Tiez mam par kolegyn co su velmi pekne, mlade a vzdelane zeny, ktore su vo vybere svojho buduceho partnera narocne a pretoze sa im nedari najst toho podla svojej predstavy, tak su aj niekolko rokov bez trvaleho vztahu. Ked som sa s nimi rozpraval, tak povedali ze su zatial spokojne zo svojou slobodou a chcu si este uzivat, napredovat karierne, cestovat, atd. Je to kazdeho osobna vec ako travi svoj zivot..
Tiez mam par kolegyn co su velmi pekne, mlade a vzdelane zeny, ktore su vo vybere svojho buduceho partnera narocne a pretoze sa im nedari najst toho podla svojej predstavy, tak su aj niekolko rokov bez trvaleho vztahu. Ked som sa s nimi rozpraval, tak povedali ze su zatial spokojne zo svojou slobodou a chcu si este uzivat, napredovat karierne, cestovat, atd. Je to kazdeho osobna vec ako travi svoj zivot..
Ja nemám dievča, a dlho asi ani mať nebudem. Nie je to však dobrovoľné z mojej strany... 
-
javatar
Hardcore addict
Zajac:
1. si OT
2. ma to aj realnu pricinu alebo stale ide o tvoje chybne presvedcenie o rozhodujucom vplyve vyzoru na nadvazovanie vztahov?
1. si OT
2. ma to aj realnu pricinu alebo stale ide o tvoje chybne presvedcenie o rozhodujucom vplyve vyzoru na nadvazovanie vztahov?
Možno je to mimo tému, avšak momentálne sa nachádzam v zvláštnej situácii.
Na oslave narodenín môjho kamaráta (pár dní dozadu), ktorú sme spoločne organizovali, prišlo veľa ľudí - samozrejme sme sa snažili pozvať čo najviac báb. Bola to taká klasická "house-party" s grilom, hudbou, vitamínmi
a všetkým čo k tomu patrí. Prišlo aj jedno dievča, ktoré ma nesmierne priťahuje (poznám ju asi len 3 týždne) a keďže v súčasnosti nemám žiadnu holku, tak som sa s ňou pustil do reči a balil ju
. Po dlhšom rozhovore a obrovskej srande sme sa z ničoho nič ocitli mimo domu, sami dvaja a ...
Celé to vypadá celkom pekne, no predvčerom som zistil, že ona takéto úlety má celkom rada a okrem mňa si to vraj na danej párty rozdávala aj s jedným iným chalanom. Nič by na tom nebolo, veď práve ja som bol ten, čo to všetko začal, avšak zistil som, že sa mi naozaj páči, máme toho veľa spoločného čo sa týka záľub a hlavne si rozumieme. Z jej strany to vypadá podľa toho čo mi v pizzerke povedala rovnako (boli sme posedieť viacerí priatelia, ja som jej ešte nič nehovoril), možno dokonca ešte oveľa silnejšie ako je tomu u mňa. Teraz mám však v sebe určitú "zábranu" a to kvôli tomu, čo som o nej počul. Ja totižto ak chcem vzťah tak poriadny a nie len na dva dni. Obávam sa toho, že v prípade nášho "randenia" by to po týždni mohlo krachnúť práve kvôli tomu, že má rada podobné úlety viac než je dobré. Neberiem jej to za zlé, nepoznám ju dlho a preto neviem, či by sa dokázala v tomto smere zmeniť v prípade, že by bola vo vážnejšom vzťahu. Som z toho dosť tak v pomykove, ale určite dám vedieť ako sa to nakoniec vyriešilo.
A aby som napísal aj niečo k téme - Chcu si dnesne dievcata len uzivat? ... áno aj nie, podľa mňa 100 ľudí, 100 chutí teda niektoré áno iné zase nie, to isté platí pri nás chlapoch.
Na oslave narodenín môjho kamaráta (pár dní dozadu), ktorú sme spoločne organizovali, prišlo veľa ľudí - samozrejme sme sa snažili pozvať čo najviac báb. Bola to taká klasická "house-party" s grilom, hudbou, vitamínmi
Celé to vypadá celkom pekne, no predvčerom som zistil, že ona takéto úlety má celkom rada a okrem mňa si to vraj na danej párty rozdávala aj s jedným iným chalanom. Nič by na tom nebolo, veď práve ja som bol ten, čo to všetko začal, avšak zistil som, že sa mi naozaj páči, máme toho veľa spoločného čo sa týka záľub a hlavne si rozumieme. Z jej strany to vypadá podľa toho čo mi v pizzerke povedala rovnako (boli sme posedieť viacerí priatelia, ja som jej ešte nič nehovoril), možno dokonca ešte oveľa silnejšie ako je tomu u mňa. Teraz mám však v sebe určitú "zábranu" a to kvôli tomu, čo som o nej počul. Ja totižto ak chcem vzťah tak poriadny a nie len na dva dni. Obávam sa toho, že v prípade nášho "randenia" by to po týždni mohlo krachnúť práve kvôli tomu, že má rada podobné úlety viac než je dobré. Neberiem jej to za zlé, nepoznám ju dlho a preto neviem, či by sa dokázala v tomto smere zmeniť v prípade, že by bola vo vážnejšom vzťahu. Som z toho dosť tak v pomykove, ale určite dám vedieť ako sa to nakoniec vyriešilo.
A aby som napísal aj niečo k téme - Chcu si dnesne dievcata len uzivat? ... áno aj nie, podľa mňa 100 ľudí, 100 chutí teda niektoré áno iné zase nie, to isté platí pri nás chlapoch.
martinwa napísal:Možno je to mimo tému, avšak momentálne sa nachádzam v zvláštnej situácii.
Na oslave narodenín môjho kamaráta (pár dní dozadu), ktorú sme spoločne organizovali, prišlo veľa ľudí - samozrejme sme sa snažili pozvať čo najviac báb. Bola to taká klasická "house-party" s grilom, hudbou, vitamínmia všetkým čo k tomu patrí. Prišlo aj jedno dievča, ktoré ma nesmierne priťahuje (poznám ju asi len 3 týždne) a keďže v súčasnosti nemám žiadnu holku, tak som sa s ňou pustil do reči a balil ju
. Po dlhšom rozhovore a obrovskej srande sme sa z ničoho nič ocitli mimo domu, sami dvaja a ...
![]()
![]()
Na tvojom mieste by som to rozhodne neskúšal keď si na seriózne dlhotrvajúce vzťahy. Ak je to dievča naozaj také, ako ho popisuje okolie, tak len zbytočne strácaš čas a zbytočne sa popáliš.
-
jin
VIP
martinwa: Nuž podľa toho, čo si sem napísal mi to príde ako dievča typu dedinský bicykel.
Ale zasa na druhej strane, ako sa hovorí - nevyskúšaš, nezistíš. Pokiaľ Ťa to ku nej ťahá a pokiaľ aj ju ku Tebe, tak sa zrejme dokopy dáte. Len potom bude na Tebe, aby si si ju dokázal ustrážiť bez toho, aby mala pocit, že jej nedávaš priestor na dýchanie -čo v jej prípade možno nebude jednoduché.
Napíš ďalší priebeh, som zvedavý.
Ale zasa na druhej strane, ako sa hovorí - nevyskúšaš, nezistíš. Pokiaľ Ťa to ku nej ťahá a pokiaľ aj ju ku Tebe, tak sa zrejme dokopy dáte. Len potom bude na Tebe, aby si si ju dokázal ustrážiť bez toho, aby mala pocit, že jej nedávaš priestor na dýchanie -čo v jej prípade možno nebude jednoduché.
Napíš ďalší priebeh, som zvedavý.
martinwa
ono velka cast zien ma v mladosti obdobie ked si proste uzivaju, netreba to moc riesit, treba to s nou skusit a uvidis ci je ochotna mat trvaly seriozny vztah. Aspon vies ze ma rada sex a ze to nie je nejaka zatrpknuta frigida

ono velka cast zien ma v mladosti obdobie ked si proste uzivaju, netreba to moc riesit, treba to s nou skusit a uvidis ci je ochotna mat trvaly seriozny vztah. Aspon vies ze ma rada sex a ze to nie je nejaka zatrpknuta frigida
Tak teda nakoniec som sa rozhodol, že to skúsim.
Nejdem si ale od toho sľubovať teraz na začiatku nič, uvidím časom. Dnes s ňou idem do kina.
Každopádne dám vedieť neskôr ako to všetko nakoniec dopadne.
Každopádne dám vedieť neskôr ako to všetko nakoniec dopadne.
-
lollo
Professional
ale vies aku to ma vyhodu? ty nemas co stratit ty mozes len ziskat! to je natom najlepsie, pretoze ty uz sam si a ides po niecom ak nevyjde tak bude mrziet ale si tam kde si bola ani vyssie ani nizsie.
ale pravdu povediac viem presne aku situaciu opisujes a nezavidim ti to, podla mna to ostane na friends with benefits, ale niekedy aj motyka vystreli cize nechajme sa prekvapit a drzim palce aby ste boli spolu.
add na druhej strane ak to robila predtym nebojis sa toho ze to bude robit aj ked bude s tebou?
ale pravdu povediac viem presne aku situaciu opisujes a nezavidim ti to, podla mna to ostane na friends with benefits, ale niekedy aj motyka vystreli cize nechajme sa prekvapit a drzim palce aby ste boli spolu.
add na druhej strane ak to robila predtym nebojis sa toho ze to bude robit aj ked bude s tebou?
presne to som si povedal, pretože ak to padne po dvoch týždňoch tak ma to až tak mrzieť nebude i keď ....ale vies aku to ma vyhodu? ty nemas co stratit ty mozes len ziskat! to je natom najlepsie, pretoze ty uz sam si a ides po niecom ak nevyjde tak bude mrziet ale si tam kde si bola ani vyssie ani nizsie.
to je jediné čoho sa obávam, preto sa tak nehrniem do toho, avšak zdá sa mi, že zmenila troška prístup ku všetkému za posledný týždeň, takže nakoniec to môže byť celkom seriózny vzťah ... ale samozrejme to uvidíme časomadd na druhej strane ak to robila predtym nebojis sa toho ze to bude robit aj ked bude s tebou?