Google Android OS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Google Android OS

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja nabijam SGS asi raz za 2-3 dni ked ho moc nedrvim. ked sa hram, som na wifi, telefonujem vela tak vydrzi den :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm daco taketo ale free neznate :/ vyzera to fajne ale 40dolacov heh dam tak 5€ max :-D http://www.markspace.com/products/andro ... droid.html
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

guess.whoo napísal:si mozes vypnut tieto veci v nastaveniach. nastavis si, ze nech ti to kontroluje len ked si na wifi
kukiak - ta aplikacia je cela zla. ja chodim na facebook normalne cez delfina
Nedokazem to najst, hladam to v nastaveniach a nikde to nevidim. Kde to prosim ta najdem?

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2011, 1:04)
Runes napísal:hmm daco taketo ale free neznate :/ vyzera to fajne ale 40dolacov heh dam tak 5€ max :-D http://www.markspace.com/products/andro ... droid.html
Na IsoHunte to mas full.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Predpokladam ze sa jedna o WAREZ verziu ze :D ok kuknem, btw aha lala hla ted sa s tymto hrajem a zatial to fungiruje :) http://www.mobilnaut.cz/?z/3009
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nevypne ti to ked odskrtnes auto-sync v acc and sync?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

teraz co ten WIFI ???? nefim zatial som len kontakty cez neho stiahol ale nedaju sa robit skupiny tak som to vypol a neriesil :D
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Takže rád by som skúsil na SGS Davidova ROM JVS 2.3.5 v2.2 ale custom ROM som ešte neskúšal. Momentálne mám stock ROM 2.3.5, mám to tam proste nahrať cez Odin, ako keď som dával tú stock?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Runes ja som odpisoval Hekerovi :D
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Zdravim borci ,

Chcem sa opyta od vcera som vlastnik Galaxy s 2 pri pokuse dostat sa na android market sa neviem prekusat .

po zadani gmail konta sa snazi nalogovat, po cca minute vyskoci hlaska ze nemam pravdepodobne pristup na net ci paketove data (proste nieco v tom zmysle) ale pri tom som pripojeny cez wifi ..a net bavi .

Nema niekto s tym skusenost ?? THX
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

HardiKrishna: Pokiaľ viem, tak niektorí to (kuriózne) vyriešili tak, že sa najprv so svojimi google údajmi (teda login a pass do gmailu) najprv nalogovali do mobilnej aplikácie YouTube a potom zapli Market a tak im to v pohode nabehlo...Skús to aj ty.
HardiKrishna
Light Star
Light Star

seth82: wtf ?? stracam sa asi v tej korejskej logike. Dik za radu skusim teda
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To nie je kórejská logika, ale americká, odtiaľ predsa pochádza Google :) Ak ti to nepôjde, tak skús pozrieť na XDA Developers fórum...
Zappir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zappir »

pripadne v nastaveniach skusit synchronizovat google acc

// np :-)
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Seth8: jj mala to byt narazka na samsung..
Zappir: presne tak som to dal dik..
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Mal som presne ten istý problém na rovnakom telefóne, pomohol aj ten spôsob čo je uvedený vyššie cez youtube, ale potom som mal problém a nevedel mi synchronizovať kalendár a mal som problém s tým, že som nevidel zariadenie na web android markete... Ten sa potom uvedomil a začal fungovať, ale kalendár stále nešiel. Tak som urobil factory reset a keď sa telefón zapol tak rovno na začiatku som pridal google účet, odklikal úvodné nastavenia a všetko sa rozbehlo ako ma.

Takže nepridávať hlavný účet neskôr, ale hneď pri prvom štarte telefónu (aspoň mne to pomohlo, nehovorím, že to bolo práve tým)
P.S. factory reset zmaže všetky nastavenia a používateľské dáta (kontakty, sms atď), takže opatrne a zálohovať predtým
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Caute, som v Androide newbie, tak by som sa rad popytal po nejakych dobrych aplikaciach. Niektore na potrebne ucely som uz nasiel, ale stale hladam 3, ktore by pre mna boli vyhovujuce:
1. nejaky kvalitny file manager, nech je rychly, spolahlivy, prehladny a ma vela funkcii
2. hudobny prehravac, podmienkou su rychle reakcie (nie ze cvaknem na prepnutie songu a prepne ho po 2 sekundach), ekvalizer, najlepsie aj vizualny, prioritou je ten na nastavenie zvuku (keby defaultny player mal ekvalizer, pouzivam ten)
3. nieco ako task manager kde by som videl spustene aplikacie a procesy, lahko by som ich mohol prepinat a najma rusit. Momentalne pouzivam advanced task killer, ale v nom sa daju aplikacie iba vypinat, nie prepinat (pokial viem).

Budem vdacny za vsetky rady, ako pisem, mam prvy krat Androidacky telefon (2.3.3) tak budem vdacny za kazdu radu. :)

+ este jedna vec. Ako je mozne, ze na pozadi sa vzdy spusta X zbytocnych veci? Kolko krat otvorim task killer, tolko krat je tam naspustany market, facebook, galeria, spravca suborov, google search, mapy a pod a pritom to vobec nespustam! A aj ked to vypnem, casto je to tam za par okamihov naspat. Nechapem tomu. Neviem na zaklade coho sa to spusta same. Keby aspon systematicky, ze by sa spustali rovnake aplikacie, ale takmer vzdy su ine. Neviete co s tym je? Resp. je to normalne?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

file manager - astro
hudba - free je dobry napr. winamp
task manager - ake prepinanie aplikacii?
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Ja len doplním, že ako file manager sa mi osvedčil "File Expert"
https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert
veľa funkcii ako je napríklad odosielanie cez BT, vytvorenie FTP, WEB servera na zdieľanie, pripojenie na FTP, SMB, SFTP, FTPS ďalej favorites, manažment aplikácii, možnosť zmeny vzhľadu, multiselect a pre rootnute telefóny možnosť zobraziť systémové súbory a priečinky ako napríklad "/data/data" a podobne (takúto fíčuru som v Astro nenašiel)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

17:

1. Ak máš rád Total Commander, odporúčam zohnať si CRKO Commander, ktorý ponúka dostatočné množstvo funkcií.
2. Winamp, ale neviem, či mu už pridali aj ekvalizér.
3. Ten Advanced Task Killer odstráň, Android nad verziou 2.1 má dostatočne dobrý memory management, aby si ho nepotreboval. Už som tu o tom písal niekoľko krát. Neviem, že aký máš telefón, ale rýchle prepínanie aplikácií na Galaxy S funguje dlhým podržaním home tlačidla, kedy sa vynorí zoznam Recent Apps a tam sa medzi nimi dá krásne prepínať, skús si zistiť, či pre tvoj daný model neexistuje nejaká gesture.

To, že ti bežia aplikácie v pozadí, nič neznamená. Ak sa totiž spustí nejaká, ktorá vyžaduje veľa systémových prostriedkov, alebo ak nie je dostatok systémových prostriedkov, Android ich zakilluje sám. Tie apps môžeš kľudne nechať bežať ďalej.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

RA a seth, dakujem, vyskusam aj tieto a uvidim. :) A co sa tyka tych apps na pozadi, cize ak system potrebuje viac volnej pamate, killuje sam? Takze sa nemusim bat, ze nejake lagy napr. hier budu sposobene zbytocne spustenymi aplikaciami na pozadi?
Napísať odpoveď