Flashget obdoba na linuxe ?
Flashget obdoba na linuxe ?
Ahojte, nevedeli by ste poradit ? ...
Prehladaval som forum, no nasiel som iba starsie prispevky tykajce sa tejto temy (tri roky stare), skusal som ... no nejako mi to velmi nechcelo ist.
Hladam obdobu flashgetu z windowsu.
Mam rapid premium.
Distribucia Ubuntu.
(Ak som skusal cez konzolu wgetom tak mi to nastahovalo iba samotne html-subory... tak som nevedel ako to optimalizovat aby to tahalo subory, na ktore odkazuje samotny web.. na rapide mam nastaveny direct... skusal som uz aj vypnut ... a linky neboli mrtve... )
Vopred diky za ochotnu vobec tuto temu citat...
Prehladaval som forum, no nasiel som iba starsie prispevky tykajce sa tejto temy (tri roky stare), skusal som ... no nejako mi to velmi nechcelo ist.
Hladam obdobu flashgetu z windowsu.
Mam rapid premium.
Distribucia Ubuntu.
(Ak som skusal cez konzolu wgetom tak mi to nastahovalo iba samotne html-subory... tak som nevedel ako to optimalizovat aby to tahalo subory, na ktore odkazuje samotny web.. na rapide mam nastaveny direct... skusal som uz aj vypnut ... a linky neboli mrtve... )
Vopred diky za ochotnu vobec tuto temu citat...
Re: Flashget obdoba na linuxe ?
Aj si sa do tých stiahnutých html súborov pozrel, čo sa v nich píše (tak zistíš, v čom je problém, predpokladám, že si wget dal nesprávne parametre).
- povolit direct download
Kód: Vybrať všetko
wget --save-cookies=./kolace "https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi" -O /dev/null \
--post-data="login=krasko&password=123456"
wget --load-cookies=./kolace -c -i zoznam-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Niesom si isty ci podporuje zadanie loginu na rapid premium, no svojho casu som pouzival Tucan Manager.
Podporuje stahovanie z mnozstva download servrov:
Zo zaciatku bola tato aplikacka mimoriadne nestabilna, no momentalne je na tom o dost lepsie.
Podporuje stahovanie z mnozstva download servrov:
- rapidshare.com
megaupload.commegaupload.com
gigasize.comgigasize.com
mediafire.commediafire.com
4shared.com4shared.com
sendspace.comsendspace.com
zshare.netzshare.net
filefactory.comfilefactory.com
easy-share.comeasy-share.com
badongo.combadongo.com
depositfiles.comdepositfiles.com
hotfile.comhotfile.com
uploading.comuploading.com
Zo zaciatku bola tato aplikacka mimoriadne nestabilna, no momentalne je na tom o dost lepsie.
preco nepouzit Jdownloader? najlepsi downloader aky je podporuje aj premium aj vsetko. fici aj na win aj na linuxe sam ho puzivam, je to v jave takze no problem
no neviem. mne jdownloader taha pomalsie ako ked by som tahal priamo cez prehliadac.
Nebo FreeRapid Downloader , taky v javě .
-
14v4
Amateur
FreeRapid Downloader ako ho mám rozbehať, suborom .exe mi ho nejde spustiť. najnovšiu javu mam naistalovanú
Načo si si nainštaloval linux, keď nemáš zajem študovať a miesto toho klikáš po exečkach?
V zložke je určite nejaký spustitelný skript s koncovkou .sh, nastav mu chmod+x (spraví skrip spustitelným) a spusti. Viac na wiki.ubuntu.cz
V zložke je určite nejaký spustitelný skript s koncovkou .sh, nastav mu chmod+x (spraví skrip spustitelným) a spusti. Viac na wiki.ubuntu.cz
-
Soviet
Darca
Tu mas nejake alternativy pre linux:
http://alternativeto.net/software/freer ... form=linux
http://alternativeto.net/software/freer ... form=linux