zrovna ťahám, pre zaujímavosť
Windows 8
Re: Windows 8
kto už skúšal pre-beta verziu Windows 8? na stiahnutie tu: http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516
taham tiez ale predpokladam ze tato pre-beta bude docela masaker. Realne pouzivatelne to bude az od RC verzie predpokladam ...
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim,
mam tu stiahnute to .iso s Developer Preview a na masine mam Windows 7. Co sa stane ked dam normalnu instalaciu cez mountnute .iso? Nainstaluje sa to niekam vedla a budem moct pouzivat aj nadalej paralelne Windows 7 alebo sa nejako sedmicka zmaze a bude dalej nepouzitelna?
Dik, K+
mam tu stiahnute to .iso s Developer Preview a na masine mam Windows 7. Co sa stane ked dam normalnu instalaciu cez mountnute .iso? Nainstaluje sa to niekam vedla a budem moct pouzivat aj nadalej paralelne Windows 7 alebo sa nejako sedmicka zmaze a bude dalej nepouzitelna?
Dik, K+
ak to chces iba testnut tak ja by som to riesil cez nejaky program, napr virtual PC.......
-
krankenwagen
Professional
No v tom je ten problem, ze pravdepodobne mi to tu nepodporuje virtualizaciu, cize skusal som, no neslo. Vidim to tak, ze si pockam ked to uz bude final a poriesim nejaky tablet 
Ak ma pamäť neklame, tak Virtual PC už nevyžaduje CPU s podporou virtualizácie. Príp. vyskúšaj VirtualBox.
Dá sa to nahodiť aj na netbook s klasickým netbook rozlíšením? Rád by som sa na to len pozrel, ak to bude vyzerať zaujímavo, nahodím to vedľa W7 a budem to nejak oťukávať
.
spraví ti to upgrade - zachová nastavenia, súbory a ešte čosi. žiadny paralelný systémkrankenwagen napísal:Zdravim,
Dik, K+
MrGizmof: dá sa aj na netbook, je to win ako každý iný. skoro
Jasné, len som čítal že na to moje pidi rozlíšenie to nepôjde.
-
krankenwagen
Professional
A este jedna otazocka, pojdu tam take veci ako su teraz na Windows7? Myslim napr. Mozilla, nejaky ten IM program atd.?
mali by. otázne je, ako moc to bude padať a čo tam všetko nebude fungovať
-
Soviet
Darca
Vypadalo to zaujimavo na D630ke.
http://www.zive.cz/clanky/vyzkouseli-js ... fault.aspx
http://www.zive.cz/clanky/vyzkouseli-js ... fault.aspx
to stým lockscreenom nemyslia vážne microsoft vie pobaviť 
-
krankenwagen
Professional
Co je na nom zle?
Inak som vazne rozmyslal nad navratom k 7cke, no nakoniec som sa rozhodol ostat, pomaly si na to Metro zvykam
Plus to pocasie nema chybu 
Inak som vazne rozmyslal nad navratom k 7cke, no nakoniec som sa rozhodol ostat, pomaly si na to Metro zvykam
hmm ono to je celkom pouzitelne. zatial vsetko co som skusal aj instalovat ide bez problemov. Jedina vec co mi zatial vadi ze v metre ked pustim app tak sa neda hned zavriet musim ich killovat. Dalsia vec co mi vadi ze teplotu ukazuje vo farenhaitoch.
-
krankenwagen
Professional
Shano: ked si v pocasi, chod mysou dolava dole a klikni na settings, tam sa daju nastavit aj stupne celzia. 
To, ze sa nedaju zatvarat hned vadi aj mne, ked tam mam otvorenych vela veci, dlho potom hladam tu svoju
To, ze sa nedaju zatvarat hned vadi aj mne, ked tam mam otvorenych vela veci, dlho potom hladam tu svoju
-
Corn Flake
Guru wannabe
Chcel som to skúsiť vo virtualboxe (32-bitová verzia), ale pred inštaláciu mi napíše toto:
Neviete niekto ako to fixnúť?Your computer needs to restart.
Please hold down the power button.
Error Code: 0x0000000A
Parameters:
0xFFFFFFE6
0x0000001F
tým lockscreenom som myslel desktop, na tabletoch sa mi naopak páči takyto spôsob odomykania krajšie než ten čo mám na iphone a ak sa smiem spýtať aké drivery ste použily??
Mohol by mi niekto kto to má napísať, aké minimálne rozlíšenie sa dá nastaviť? Diky.
-
krankenwagen
Professional
Windows 8
Osobne som ja neinstaloval ziadne..
A nauc sa pisat
(no offence)
A nauc sa pisat