fucikord som mal. pomahaloDjBass napísal:Nemali ste niekto pri užívaní Roaccutanu veľmi popraskané a červené kútiky úst? V lekárni mi na to dali B-komplex, ktorý som bral, no za ten čas sa to ešte viac zhoršilo. Čo vám na to pomohlo? Lebo momentálne vyzerám ako nejaký upír, ktorý práve dovečeral.
Akne
Re: Akne
Čaute,pls neviete mi poradiť niečo fakt dobré a efektívne na akné??? Mám 18 rokov no nie a nie sa zbaviť akné.... v 14-16 rokoch som mal brutálne čelo, teraz je čelo celkom OK no akné sa mi presunulo na líca:( chcem to čím skôr zastaviť, nepoznáte niečo účinné??? S akné som bol už nespočetne veľa krát aj u kožne lekárky, no jediné čo mi pomohlo bol Zineryt inak samé tie mastičky a vodičky boli k ničomu...
-
loogan2111
Novice
Tak ja už mám akné od 16 a mám už 18 rokov . Skúšal som už všetko možné (všeliaké vodičky od orifláme,horské slnko,mastičky,duac gel) Ten Duac gel som užíval 9 mesiacov(boli aj prestávky) a veľmi sa mi to zlepšilo ale ak som to prestal užívať tak sa mi to hneď vrátilo, síce až nie do takého štádia ale stále sa mi tvorí dosť yebákov . Na nete som zistil že duck gel môže poškodiť pečeň tak som sa na to vykašlal a rozhodol som sa že už nebudem užívať žiadne prípravky proti akné, nechám to už na náhodu
dúfam že ma to už konečne prejde a budem mať normálnu tvár a nebudem vypadať ako strašiak

Konkrétne akné síce nemám, ale občas bojujem s niečím podobným a takisto môžem odporúčit + biostimul 20min denne (občas keď uschnem, tak Nivea sos baby - na detské riťky).ColdRain napísal:mne sa po dlhom boji osvedcilo presne toto, vykaslat sa na vsetku kozmetiku, rano a vecer si umyjem tvar antibakterialnym mydlom - protex/dettol a zabralo to doteraz omnoho lepsie ako cokolvek ine
toto sa mne osvedčilo, je to v podstate tiež mydlo
len na veľmi mastnú pokožku. http://images.buzzillions.com/images_pr ... 62_raw.jpg
len na veľmi mastnú pokožku. http://images.buzzillions.com/images_pr ... 62_raw.jpg
ja neviem badboy, si nesamostatny? bud si hodim ten liek do guglu a pozrem pribalovy letak, alebo zavolam koznej, ked uz je to taka nekvalifikovana cuza, ze ti pred uzivanim takeho tazkeho lieku ako R. je ani nepovie co mozes a co nemozes...okrem ineho by si nemal cvicit ani vyvijat nejaku extremnejsiu fyzicku zataz //na margo toho, ze kupujes vybavenie domacej posilky//
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
ColdRain, ja som bol s ňou dohodnutý, že si po liek prídem v piatok a ona mi všetko vysvetlí. Len som sa chcel trochu dopredu informovať. Ono ja som našiel aj nejaké diskusie na google, ale poväčšine to boli ženské diskusie a skončili pri tom, že aká antikoncepcia je dobrá
. A s tým alkoholom..to iba netreba preháňať, čiže jedni pifko je oukej. A s tou fyzickou záťažou..v letáku je síce písane, že by sa nemalo cvičiť. Ale po prekonzultovaní s dermatologičkou: z lieku často bolievajú kĺby, niekoho áno niekoho nie, je to individuálne. Čiže ak ma nebudú bolieť môžem v pohode
.
Uzivam Roaccutane a dajme tomu raz za mesiac si dame nejaky chlast. Zatial som tu 
BTW, mne sa na tie pery osvedcil obycajny balzam, ale akurat neviem kde je a ledva som vedel jest, take su suche. Je to dost brutalne- pri otvoreni ust ti praska koza na perach- to len aby si vedel co ta moze cakat
.
BTW, mne sa na tie pery osvedcil obycajny balzam, ale akurat neviem kde je a ledva som vedel jest, take su suche. Je to dost brutalne- pri otvoreni ust ti praska koza na perach- to len aby si vedel co ta moze cakat
-
senator8008
Light Star
No ten si pamätámCuruj napísal:Roaccutane - dosť hardcore liek, tiež som bral. na nete je plno vedľajších účinkov, v príbalovom letáku je tiež všetko. hlavne vysychajú brutálne pery
-
Old Dirty Bastard
Guru
veľa záleží aj odživotného štýlu, stravy, stresu.. akné môžeš mať aj v40ke.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Roaccutane je naozaj hardcore liek. Tie vedlajšie účinky by ani tak nevadili, keďže zväčša sú to len suché pery, no pred začatím užívania tohto lieku by ste mali vyskúšať naozaj mnoho iných "ľahších alternatív". Ťažšie akné je problém hlavne zvnútra a treba mnoho trpezlivosti. Mne ako pacientovi však už niekedy dochádza trpezlivosť keďže s tým už bojujem 3 roky, no stále sa chcem vyhnúť Roaccutanu (resp. Accutanu je mnoho iných názvov). Takýto silný liek vám môže poškodiť pečeň a akné sa môže znovu prinavrátiť no pri tých naozaj ťažkých diagnózach som zatial neprišiel na alternatívu.