jjRoyalflush napísal:Ten typek, to je akoze max payne?
Max Payne 3
-
lekoklatik
VIP
fan stránka a hneď prvá novinka je zaujímavá. Elektronická petícia proti Maxovi
http://maxpayne3.cz/
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2011, 15:57)
max dojde buduci rok
http://games.tiscali.cz/datum-vydani/ma ... bily-56924
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2011, 23:25)
Tákže max a jeho prvý a kompletne in-game trailer
Je zaujímavé ako dokáže jedna skladba priplaviť spomienky ^_^
Je to Max. Nech je to už tu
http://maxpayne3.cz/
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2011, 15:57)
max dojde buduci rok
http://games.tiscali.cz/datum-vydani/ma ... bily-56924
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2011, 23:25)
Tákže max a jeho prvý a kompletne in-game trailer
Re: Max Payne 3
hmm ale tak Max mimo NY...
Podľa mňa by už mali maxa nechať odpočívať. Z takýchto nových dieloch vydaných po toľkých rokoch nikdy nemám dobrý pocit a Max nie je výnimka.
-
lekoklatik
VIP
nuž čakať oldschool maxa je imho blblosť. Vlastne každé pokračovanie hernej série po niekoľkých rokoch je proste iné. Doba napreduje a pri dnešných sračkách ktoré sa vydávajú je rarita vydať niečo čo stojí za to a nesklamať starých fanúšikov a zároveň nalákať nových.
Jedna jediná vec mi bude stačiť. Dúfam že R* budú natoľko inteligentní a ústretoví k hráčom a samotnému maxovi, že nám doprajú hrať bez prije*** autohealu. Ja chcem klasické Painkillers!
Jedna jediná vec mi bude stačiť. Dúfam že R* budú natoľko inteligentní a ústretoví k hráčom a samotnému maxovi, že nám doprajú hrať bez prije*** autohealu. Ja chcem klasické Painkillers!
Autoheal tam neni. Vratia sa spat tabletky proti bolesti 
Veď práve toho sa bojím, že tam drbnú autoheal, cover systém, nejako doserú bullettime a podobne. A tej zmene prostredia vôbec nerozumiem, načo je dobré ísť z temného nočného NY kdesi k brazílcom
. No možno rockstar prekvapia, nechcem to dopredu pochovávať, ale pocit z toho nemám najlepší. 
-
lekoklatik
VIP
Odkiaľ máš túto informáciu?rochedo napísal:Autoheal tam neni. Vratia sa spat tabletky proti bolesti
//@rochedo veď daj odkaz...
- Rovnako bude zachovany Noir styl z predoslych dielov.
- Takisto sa vrati pribeh vyrozpravany cez "bubliny" avsak bude vylepseny o nove prvky.
- Ako sme to uz mohli pocut z trailera, vracia sa hlas Maxa, cize James McCaffrey, podla ktoreho bol tentokrat vymodelovany vyzor hl. postavy a tiez spravil aj niektore pohyby, cize pracoval aj na motion capturing-u postavy.
- Bullet dodge uz nebude len naskriptovana animacia ale postava Maxa bude reagovat na prostredie vdaka engine-u a zapracovanej Euphorii.
- Nepriatelia budu realisticky reagovat na kazdu gulku.
- Budeme moct pouzivat naraz 2 zbrane, napr. kombinacia beretty a uzi.
- Vratia sa niektore postavy z predoslych dielov
- Tiez sa vracia efekt s kamerou po zabiti nepriatela.
- Autori prepracovali hru uplne do detailov. Gulky budu reagovat takmer na vsetko.
- Na tvari Maxa sa bude objavovat pot, rovnako aj na jeho obleceni.
- atd, atd. uz sa mi nechce prekladat.
I ked sa mi trailer vobec nepacil ale po tychto informaciach sa zacinam znovu tesit na tento kusok.
- Takisto sa vrati pribeh vyrozpravany cez "bubliny" avsak bude vylepseny o nove prvky.
- Ako sme to uz mohli pocut z trailera, vracia sa hlas Maxa, cize James McCaffrey, podla ktoreho bol tentokrat vymodelovany vyzor hl. postavy a tiez spravil aj niektore pohyby, cize pracoval aj na motion capturing-u postavy.
- Bullet dodge uz nebude len naskriptovana animacia ale postava Maxa bude reagovat na prostredie vdaka engine-u a zapracovanej Euphorii.
- Nepriatelia budu realisticky reagovat na kazdu gulku.
- Budeme moct pouzivat naraz 2 zbrane, napr. kombinacia beretty a uzi.
- Vratia sa niektore postavy z predoslych dielov
- Tiez sa vracia efekt s kamerou po zabiti nepriatela.
- Autori prepracovali hru uplne do detailov. Gulky budu reagovat takmer na vsetko.
- Na tvari Maxa sa bude objavovat pot, rovnako aj na jeho obleceni.
- atd, atd. uz sa mi nechce prekladat.
I ked sa mi trailer vobec nepacil ale po tychto informaciach sa zacinam znovu tesit na tento kusok.
Trailer je grc, ta charakteristicka depresia sla akurat tak z uvodnej zvucky. Ziadny noir sa evidentne konat nebude, inak by nam ho ukazali.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tá grafika mi príde jak z GTA Vice City a celkovo celá hra tak vyzerá podľa traileru. Žiadna temnota akurát tá zvučka ju vyvolávala inak nič. Súhlasím nado mnou z Gangy-m.
-
Nadeo
Guru wannabe
Tu je pekna analyza traileru, po zhliadnuti sa tesim viac ako po zhliadnuti traileru.
Mne sa náhodou páčia tie nové veci čo tam pribudnú, aj miesto kde sa bude dej odohrávať, trailer vypadá dosť slabo, nepáči sa mi, že tam použili tú istú starú zvučku, mohli ju trošku pozmeniť/obnoviť, taktiež nemám dobrý pocit z toho, že hra bude založená na engine na ktorom je založené GTAIV, to je vidieť aj v traileri, niekto napísal, že sa mu to podobá na GTAVC, ale viac sa to podobá na GTAIV, keďže to beží na tom istom engine. Konečne hra na ktorú sa po dlhej dobe teším a určite si ju zahrám, síce sa bojím že to Rockstar pokazí, ale možno prekvapia a nebude to zlé.
Re:
nie, neni to Max... to je Smrtonosná pasca v Brazílii...lekoklatik napísal: Tákže max a jeho prvý a kompletne in-game trailer
ako už niektorí napísali, stratilo to ten krásny noir nádych ktorý dával hre jej nezameniteľnú atmosféru.
-
Eru
Light Professional
jedine co mi tie trailery dali je chut znova nainstalovat maxa 2. idem na to 
-
Thief211
Light Star
vyzera to bombovo!!
-
lekoklatik
VIP
Tak z toho videa to vyzerá skutočne parádne.
Ak som sa dobre pozeral, tak tam dolu v pravo bol ukazovateľ života (s nejakým číslom), čo by mohlo značiť painkillers možno.
Celkovo sa mi to pozdáva, som nadšený a teším sa na ďalšie nové informácie, gameplay videá
Ak som sa dobre pozeral, tak tam dolu v pravo bol ukazovateľ života (s nejakým číslom), čo by mohlo značiť painkillers možno.
Celkovo sa mi to pozdáva, som nadšený a teším sa na ďalšie nové informácie, gameplay videá
Uz teraz vidim tych 15 fps na I7-ckach ...
-
Nadeo
Guru wannabe
wow 
-
Sphinx
Addict
neboj nic konzolovy port, pobezi to aj na slabsom PCrochedo napísal:Uz teraz vidim tych 15 fps na I7-ckach ...