Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Milujem TESCO hubovu polievku do hrnceka 
Lidl - džúsy,freeway cola je super,lasagne,alkohol všetkého druhu
,zmrzlina,chipsy a "nesquik" proste to čo sa zalieva mliekom
a najnovšie sa mi tam páčia šišky s fialovou náplňou len som ešte neidentifikoval čo to je ale mnam.
Tesco- donuts,chipsy sa tiež dajú inak neviem ,moc často tam nechodíme
Tesco- donuts,chipsy sa tiež dajú inak neviem ,moc často tam nechodíme
pre ludi, co maju radi meatballs z Ikei, odporucam vyskusat tie z lidla, su uplne identicke. len neviem, ci sa daju kupit aj mimo nejakeho severskeho tyzdna, ale dufam ze ano, boli uplne super.
ano daju, teraz je tusim ASIA, a maju ich plny mraziaci box
-
TommyHot
Addict
Do Lidla nechodim ale mama sem tam kupi nejake turecke karamelovo cokoladove kekse. Tie su velmi dobre. Z Tesca mam rad napriklad pecivo, chipsy (nie v tom klasickom bielom obale, ale vo farebnom), a kedysi som mal velmi rad 0.5kg vlassky a parizsky salat, ale posledne roky mi je z nich zle. Sem tam si tam kupim aj hranolky. To je asi vsetko co som ochotny z tych tesco veci kupit. Inak nemam problem nakupovat v tescu aj lacne veci, hlavne nech to nie je v tom ich nechutnom bielom obale.
dlhsiu dobu ficim denne na tychto keksikoch.. http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-83D ... store=true
-
TommyHot
Addict
10 za 1.19eur? Ak chutia aspon z polovice tak dobre ako Knoppers tak nie je o com 
jou chutia ako knoppersi 30 sa zjedia tyzdenne.. dobre su nabuduce zoberiem 100 a mam pokoj 
-
Grim
Darca
...LIDL? Jedine toastový chleba a to preto, lebo mi vždy vychádzajú po štyroch...keď som raz mal jednoťácky, tak mi ostali tri kúsky a z toho si už aké toasty spravím?...
-
TommyHot
Addict
Trussardi dik za radu, asi sa tam niekedy zastavim. Knoppers milujem, ale keby si mam kupit celu skatulu tak velmi rychlo skrachujem 
Potvrdzujem, že tie keksíky v lidli sú naozaj dobré.. mama ich kupuje už dlhé roky.. a keď som minule zjedol Knoppersku, ani som nezaregistroval nejaký väčší rozdiel. Len upozorním, že bývajú dva druhy.. jeden je bez mliečnej a čokoládovej polevy.. a druhý je s. Raz som totiž omylom kúpil tie lacnejšie.. bez polevy. 
-
rufus59
Light Professional
Do Lidlu sme niekedy chodili dosť často oblubeny tovar : Keksiky (knoppers ala Lidl), hrozienka v cokolade, pečivo, salaty, džúsy, freeway vody, zeleninu.
z lidlu mam strasne rad ked je azijska kuchyna, tie sweet&source omacky za 99 centov 
Imho su 10x lepšie ako KnoppersTommyHot napísal:10 za 1.19eur? Ak chutia aspon z polovice tak dobre ako Knoppers tak nie je o com
Z tesca mam velmy rad cibulove chipsy
a lidl asi nic kedze tam nechodim skoro vobec
Z lidla som si oblubil Tofík (taký kareamleový keksík, co má byť ku káve ale je výborný aj sám) a potom tú ich napodobeniniu Cornetta, ta cokolada na konci je bozska 
Akurát som sem išla napísať že Tofík je dobrý..a čo nevidím.. dnes som ho mala ku káve, správne by sa mal dávať na horúcu šálku kávy a on zmäkne a karamel vo vnútri sa rozpustí.. mňamkaeaten napísal:Z lidla som si oblubil Tofík (taký kareamleový keksík, co má byť ku káve ale je výborný aj sám) a potom tú ich napodobeniniu Cornetta, ta cokolada na konci je bozska
Do Tesca nechodím, ale z Lidlu som mal najradšej čokoládu, no nespomeniem si na značku.. Taká kocka (nie obdlžník
) Potom chipsy nemajú zle. Alebo samozrejme tú tyčinku pripomínajúcu twix alebo myslím mars.
Tu cokoladu myslis Ritter Sport. 
-
uplink
VIP
Zlacnené diablo III v akcii
škoda že som ho nestihol
...