Rada pri kupe Iphone 4
Rada pri kupe Iphone 4
Cs ludia , dlhsi cas sa budem nachadza v UK ( presnejsie do konca skolskeho roku ) . Rozhodol som sa kupit Iphone 4 16GB . Riesim problematiku tu ci si ho mam kupit tuto od Apple cca 580 evro stoji . Cena by sa mi zdala aj ok ale viem ze je iba 1 rok internation warranty . Cize moja otazka znie ci maju zaruku ako u nas napr 2 roky . Je mi to ok , lebo mam tu sesternicu co tu dostudovala a je uz aj vo firme a nebol by problem to reklamovat ked sa tu uz nebudem nachadzat . Este otazocka : Nemam pockat pokial nebude realesa toho Iphone 5 , ci sa tym neznizi cena tej Iphone 4ky ...
Na 1 fore mi odporucili dokupit si este 1 rok zaruky od apple ale potom ma to vyde asi lacnejsie aj na SK ...
Na 1 fore mi odporucili dokupit si este 1 rok zaruky od apple ale potom ma to vyde asi lacnejsie aj na SK ...
Re: Rada pri kupe Iphone 4
ja osobne cakam na release 5-ky pretoze logicky pojdu nizsie modely s cenou dole.....
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
U nas je zaruka 2 roky stanovena zakonom.
Ok takze release ma byt dajak v oktobri co som cital ... Ale moze sa to aj posunut ... Neni nahodov ta cena iphonu nadsadenna lebo na SK musi byt ta zaruka 2 roky ? ... Inac oplati sa to kupovat z Tesca , Vodafone alebo hociakeho operatora ? Alebo priamo Apple ? Kolko myslite ze padne cena toho Iphone 5 po vydani ? Keby som vedel aky HW bude v nom tak rovno uvazujem o nom , a za ake cenu bude cirka .. 
OT : Preco mi dakto dal dole karmu ?
OT : Preco mi dakto dal dole karmu ?
-
guess.whoo
Redeemer
tak to kolko bude stat ti nikto naisto nepovie, bude sa to tiez lisit trosku v zavislosti od obchodov. predpokladam vsak, ze to nebude menej ako 600e
-
xH4wK
osobne som kupil iphone v usa a vysiel ma na 490 eur
medzinarodna zaruka 1 rok myslim postacuje, aj tak menim mobily dost casto
podla mna je ale urcite lepsie pockat na to kym prijde iphone5, uz to nie je daleko, predpokladam, ze do konca roka bude aj na SVK pripadne kupis v UK skor ako pises
{inak to k- si zrejme dostal za to, ze toto forum je plne deti a apple haterov.}
medzinarodna zaruka 1 rok myslim postacuje, aj tak menim mobily dost casto
podla mna je ale urcite lepsie pockat na to kym prijde iphone5, uz to nie je daleko, predpokladam, ze do konca roka bude aj na SVK pripadne kupis v UK skor ako pises
{inak to k- si zrejme dostal za to, ze toto forum je plne deti a apple haterov.}
Ok diky za rady ... Pockam dokial vide Iphone 5 ... uvidim ako padne cenu Iphone 4 a ak bude za rozumnu cenu tak by som aj 5 kupil , len bude na 100% ze to bude na operatora bloknute co by som vyriesil cez tu sim dajaku simku doplnkovu co som dakde nasiel ...
Nie kazdy ma zablokovany iPhone, odporucam tuto stranku ak si chces overit kde su neblokovane iPhony http://support.apple.com/kb/ht1937
U nas to ho ma neblokovany iba Orange, ale Cesi maju vsade neblokovany.
U nas to ho ma neblokovany iba Orange, ale Cesi maju vsade neblokovany.
Podla toho blokuje v UK aj Tesco tie mobily
tu je jedina sanca to kupit od Apple 
Jasne snivaj dalej, minuly rok poklesli az po 3 mesiacochh.olub napísal:ja osobne cakam na release 5-ky pretoze logicky pojdu nizsie modely s cenou dole.....
-
xH4wK
Na Slovensku ano, v zahranici to klesne skor a bavime sa tu prave o pripade kde M@thew bude v UK
samozrejme nepocitam stym ze to klesne tyzden po release 5ky, no skor ci neskor sa to na cenach prejavy......icefiresr napísal:Jasne snivaj dalej, minuly rok poklesli az po 3 mesiacoch
-
DeFeAt
Medium Professional
a budes stale cakat a cakat a cakat.. o 2 mesiace vyjde ip5, klesne cena o dalsie 3 mesiace a ty si kupis ten telefon o 40€ lacnejsie, co ti moze byt jedno lebo by si ho uz mohol mat 5 mesiacov..
jediny dovod preco cakat na release ip5 je, ze si ho kupis
jediny dovod preco cakat na release ip5 je, ze si ho kupis
Ok peniaze ready .. caka sa na Iphone 5 ... bude stacit cca 600 libie ? Tuto to ludia kupuju ako rohliky myslim ze prvy tyzden to tu nezohnam
Od operatorov tu to budu mat blokovane ? Lebo co pozeram tak tie 4ky maju bloknute aj od Tesca
pri najhorsom by som kupil od Apple priamo ... Thx
-
DanielDevil
Addict
okrem Iphone 5 by mal výjsť aj Iphone 4s ktorý má mať agresívne nastavenú cenu, tak som zvedavý...
zdroj: http://www.appleinsider.com/articles/11 ... ystem.html
čo sa tej ceny Iphone 5 týka tak na Mironetu začali brať predobjednávky a cena je odhadovaná na 21 990 Kč
zdroj: http://info.mironet.cz/akcni-nabidky/pr ... a-iphone-5
zdroj: http://www.appleinsider.com/articles/11 ... ystem.html
čo sa tej ceny Iphone 5 týka tak na Mironetu začali brať predobjednávky a cena je odhadovaná na 21 990 Kč
zdroj: http://info.mironet.cz/akcni-nabidky/pr ... a-iphone-5
Podla mna si strasne ten Mironet nastavil cenu vysoko ... lebo nikto nic nevie o tom Iphone 5 ... Parametre , vzhlad proste nic ... Chceli mat rezervu zrejme