Motorola RAZR2 V8 - zachráň slepého

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Motorola RAZR2 V8 - zachráň slepého

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zdravím.
Stala sa mi nešťastná "náhoda", nakoľko mi na tomto telefone doslova odpadol display. O telefon ako taky mi nejde. Ide mi však o kontakty, ktoré som si nestihol skopírovať, alebo presunúť na SIM kartu.
Telefón funguje, akurát že nakoľko nemám display, hovno vidím a preto by som chcel poprosiť niekoho, kto vlastní, alebo má možnosť dostať sa k tomuto telefónu, aby natočil, alebo rozpísal krok po kroku ako si skopírovať kontakty na SIM.

V prípade písaného návodu by to mohlo byť asi nejak štýlom: dole - 1P - dole - doprava - 1P - 1Ľ, etc... kde 1P = raz pravé tlačidlo, 1Ľ = raz ľavé tlačidlo

Môžem sa odmeniť aspoň karmou, prípadne telefón darujem :D, prípadne postnem fotky, alebo video samotného telefónu, pretože teraz telefón vyzerá celkom zábavne : )

Ďakujem za každú odpoveď.

PS: telefón je fakt "funkčný", avšak teda nič nevidíte a keď niekto volá, tak ani nepočujete (handfree to síce vyrieši). Ešte ten večer mi niekto volal avša dotyčný ma počul ale ja jeho nie. Sranda že zvoní úplne normálne : )
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Re: Motorola RAZR2 V8 - zachráň slepého

Príspevok od používateľa weroro »

Neexistuje niečo ako Motorola PCsuite? Cez to, to bude easy.
lekoklatik
VIP
VIP

maria panna to ma nenapadlo... :D este som asi v alkoholovom opojeni.
Skusim, dam vediet.

//autoeditácia príspevku (04 Sep 2011, 14:52)
fuha, no zatial si moj telefon nerozumie s motorola pc suite a ani ovladac na win 7 pre motorolu nejak nezerie...

//autoeditácia príspevku (04 Sep 2011, 23:06)
Tak zatiaľ žiaľ stále neúspešne :/

//autoeditácia príspevku (06 Sep 2011, 12:00)
nik nic teda?
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

manual k mobilu nemas?tam byvaju vacsinou rozpisane kroky ku vsetkemu pripadne pokukaj toto http://www.motorola.com/Support/US-EN/C ... %253AUS-EN alebo toto este https://motorola-global-portal.custhelp ... ry_code/US :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

skus myphone explorer

//gangy mal by si sa dat liecit ked zakazdym takto reagujes na ludi ked povedia nieco co neni pravda, chcel by som vidiet ako spravas v normalnom zivote, urcite sedis doma v kute a hanbis sa za svoje blbe reci. btw. mpe volakedy fungoval aj na ine telefony
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

a co takto zobrat dakeho kamarata s notebookom na ktoorm je XP na pivo doniest na usb instalacku toho motorolackeho softiku a riesit to takto ??? :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

PAuLi3 napísal:skus myphone explorer
Fetujes? MyPhoneExplorer je vyhradne na SE telefony a v poslednych verziach bola pridana podpora androidu. Do ktorej z tychto kategorii zapada RAZR2?
lekoklatik
VIP
VIP

@mulatt: jj to už mám za sebou. To bolo prvé čo som pozeral. Googlim a síce mám stiahnutý motohelper avšak nedarí sa mi s telefónom spojiť. Pri synchronizácií vždy píše že tento typ nie je podporovaný...

@Pauli: skúšal som nejaké alternatívy avšak podobný výsledok než s motohelperom. Akurát ťahám ešte jednu moto srandu tak to snáď zaberie...

@Runes: Neverím že by mi v tomto XP pomohlo. Ak to už fakt inak nepôjde tak si ho nainštalujem. Ono tie kontakty sú pre mňa v celku dôležité, nakoľko som sa dostal k celkom (pre mňa) dôležitým ľuďom.

Pôjdem do Ostravy tak skúsim pobehať nejaký bazár kde by som mohol tento, prípadne podobný typ nájsť a skúsim poprosiť o doporvod pri kopírovaní kontaktov.

Prikladám foto a ďakujem každému za odpoveď.
Prílohy
P1100170.JPG
P1100171.JPG
P1100172.JPG
P1100173.JPG
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Stlac Hlavne menu - Prave vyberove tlacidlo
Vyber phonebook, v hlavnom menu stlac navigacne tlacidlo dole a potvrd strednym navi tlacidlom
Stlac nastavenia v kontaktoch, lave vyberove tlacidlo
Oznac Manage contacts (malo by to byt 3 v zozname, ale nie som si isty) lave vyberove tlacidlo
Stlac raz navigacne tlacidlo dole (co je kopirovat vsetko na SIM) a potvrd strednym navi tlacidlom

Snad pomoze, skusal som na nete najst nieco detailnejsie alebo s obrazkami no neviem

Btw Skusal si Motorola Phone tools ?
lekoklatik
VIP
VIP

hawk to som nasiel tiez. Nie je to tak podrobne, aby som sa dostal ku kopirovaniu...

Samozrejme ze skusam phone tools.
teraz som zistil ze verziu ktoru potrebujem ja, to je 5.+ stoji 50dolarov (alebo je to oje*...)
Maria panna motorola...

//autoeditácia príspevku (15 Sep 2011, 17:45)
Tak veľké hovno.
Pri synchronizácií mi telefón samovoľne odpája len tak a tak nemám šancu syhncronizáciu dokončiť. Pri verzii Phone tools 3 mi to síce nerobilo, ale telefón nebol údajne podporovaný.
Mám stiahnuté doporučené ovládače avšak aj tak nič. Dostal som sa však konečne do telefónu cez USB, ale pravdepodobne sa nedostanem do kontaktov, pretože ich neviem nikde nájsť...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

skus to fakt na dakom inom kompe a z XPckom za skusku nic nedas
Napísať odpoveď