Zrušený e-mail na STEAM účte
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zrušený e-mail na STEAM účte
Ahojte, chcel by som do vás radu , ako si mám zmeniť email na steame , lebo účet mám na e-mail ktorý neexistuje (zrušil som si azet účet) a teraz odo mňa pýta kód , ktorý by som mal dostať na e-mail , ale ja ho nemám
.
Re: Zrušený e-mail na STEAM účte
skús sa prihlásiť na azete s údajmi ktoré si mal, myslim že po prihlásení sa by ti mal znovu aktivovať účet...
-
xH4wK
Obavam sa ze ak zrusil ucet na azete kompletne, tak mu to nepomoze.
Mozes napisat na steam support. https://support.steampowered.com/newticket.php
Ucty na support a steam su rozdielne, mozes si vytvorit novy
Samozrejme support bude od teba pozadovat informacie ako odpoved na security question, podrobne vysvetlenie problemu atd..
Ak budes potrebovat pomoct z prekladom viem ti helfnut ked budem mat cas
Kazdopadne, podla screenu vidim, ze account nie je blokovany a ze heslo na neho vies, takze sa prihlas na PC kde si sa uz predtym prihlasoval, zmen email a problem solved.
Mozes napisat na steam support. https://support.steampowered.com/newticket.php
Ucty na support a steam su rozdielne, mozes si vytvorit novy
Samozrejme support bude od teba pozadovat informacie ako odpoved na security question, podrobne vysvetlenie problemu atd..
Ak budes potrebovat pomoct z prekladom viem ti helfnut ked budem mat cas
Kazdopadne, podla screenu vidim, ze account nie je blokovany a ze heslo na neho vies, takze sa prihlas na PC kde si sa uz predtym prihlasoval, zmen email a problem solved.
-
Ba-Yo
Light Professional
Dunlop : Skúšal som ,ale ako píše H@wk nedá sa už prihlásiť a ani registrovať pod tým menom
.
H@wk : Napísal som na support , uvidím čo sa dá robiť.
Ja nechápem , prečo to teraz odo mňa chce , keď sa prihlasujem stále na tom istom PC
.
H@wk : Napísal som na support , uvidím čo sa dá robiť.
Ja nechápem , prečo to teraz odo mňa chce , keď sa prihlasujem stále na tom istom PC
stačí preinštalovať systém a steam to berie akoby si sa prihlasoval z iného počítača
no to prave nechce, lebo by to potom pytalo kod
-
xH4wK
beardie, on len vysvetluje, ako sa mohlo stat, ze steam si mysli ze je na inom pocitaci
inak kod uz od neho pyta
Ba-Yo daj vediet ked sa ozvu zo steamu.
Ba-Yo daj vediet ked sa ozvu zo steamu.
-
Ba-Yo
Light Professional
Dunlop: Ani systém som nemenil.
H@wk: Už sa ozvali. Updatli mi môj účet a ja som sa mohol prihlásiť a zmeniť si email. Vďaka za pomoc
H@wk: Už sa ozvali. Updatli mi môj účet a ja som sa mohol prihlásiť a zmeniť si email. Vďaka za pomoc
Caute ja mam taky isty problem
uz som poslal email ale ked som posielal email tak som na boku vyplnal taku tabulku dal som tam ze otazku berte do uvahy ci ako a posledne bolo akesi DC-Key nic som tam nedal . mne sa to stalo tak ze mi moja super sesterka vypl komp zo zasuvky bolo vydim ze h@wk ma s tym skusenosti tak nevim email este neprisel 
-
xH4wK
Siel si cez https://support.steampowered.com/newticket.php ? (Treba sa zaregistrovat a lognut a potom znova otvorit tento link)
Treba im vysvetlit problem a oni by mali odomknut ucet ze sa budes moct prihlasit.
Treba im vysvetlit problem a oni by mali odomknut ucet ze sa budes moct prihlasit.
-
PCManniaKK
Novice
nazdar,mne sa stalo to isté pokec mi zrušil e-mail a teraz sa nemôžem dostať na učet..
-
Michaelo
Hardcore addict
mne pokec uz davnejsie zrusil e-mail no jeho block je len na 6 mesiacov maximalne. Takze po 6 mesiacoch som si v klude mohol znovu registrovat ucet s rovnakym menom a stale mi chodia e-maily na neho ktore som nemal ako zmenit 
Kedy ti ho zablokovali?
Kedy ti ho zablokovali?
-
hrban
Addict
je nejaký dôvod aby ste si dávali atk debilný server ako azet na steam ??? kua veď na steame máte hry za kopu prachov... tak trošku rozumu a nedávajte si tam @azet.sk dpc... náhodou naseriete admina a on vám blokne konto a potom ste sa dohrali .... veď už aj FB má svoj mail, alebo sa regnite na google a basta ...
-
PCManniaKK
Novice
No mne písali že sa nedá nič robiť a teraz može isť mačke pod chvost a ne na steam. Vraj som bol neaktívni 12 mesiacov a blbosti tak žiadam o pomoc (že čo mám napísať na steam suport ).
-
Michaelo
Hardcore addict
Nieco takehoto im mozes napisat:
Spoiler
Hello,
could you please allow me to login to my steam account without security code? Cos mine e-mail got deleted (I really dont know why).
I know the name, e-mail and password, but Im not able to login and change the e-mail address.
Steam name is: Steam meno (pri registracii, nie to co si mal zobrazovane)
Email is: e-mail adresa
Thank you for your help.
Sincerely
Tvoje meno a priezvisko
could you please allow me to login to my steam account without security code? Cos mine e-mail got deleted (I really dont know why).
I know the name, e-mail and password, but Im not able to login and change the e-mail address.
Steam name is: Steam meno (pri registracii, nie to co si mal zobrazovane)
Email is: e-mail adresa
Thank you for your help.
Sincerely
Tvoje meno a priezvisko
-
PCManniaKK
Novice
thx ja som lamka na angline mna skôr chémia,fyzika........
//autoeditácia príspevku (15 Okt 2013, 14:51)
no a to kolko trvá pokým sa ozvú ?
//autoeditácia príspevku (15 Okt 2013, 14:51)
no a to kolko trvá pokým sa ozvú ?
-
Michaelo
Hardcore addict
CCa den. Podla toho o ktorej im to posles.
-
PCManniaKK
Novice
Poslal som im to dnes, o 23:15, tak dúfan že to pochopia ale napísal som že login name je ..... lebo už si nepamätám meno pri registracii
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak to si tam potom nemal davat ze Login name is... Si to mal radsej vymazat a nechat len e-mail.
-
PCManniaKK
Novice
už odpovedaly :
Hello,
A staff member has replied to your question:
Hello Kristián,
Thank you for contacting Steam Support.
In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s).
If you purchased software through Steam with a credit card, please confirm the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, and last four digits of the card used with the order(s).
If you purchased software through Steam through PayPal, please provide the PayPal account holder billing information (name and address) and the PayPal Invoice ID. The Invoice ID will be 16-18 digits long and comprised of only numbers. It may be listed as the Order Description Number.
If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number 2155-IHXC-4359 directly on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2013, 20:48)
čo do pi*e to chcú ?
Hello,
A staff member has replied to your question:
Hello Kristián,
Thank you for contacting Steam Support.
In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s).
If you purchased software through Steam with a credit card, please confirm the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, and last four digits of the card used with the order(s).
If you purchased software through Steam through PayPal, please provide the PayPal account holder billing information (name and address) and the PayPal Invoice ID. The Invoice ID will be 16-18 digits long and comprised of only numbers. It may be listed as the Order Description Number.
If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number 2155-IHXC-4359 directly on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2013, 20:48)
čo do pi*e to chcú ?