zdielanie internetu z USB modemu T com na wifi na notebooku
zdielanie internetu z USB modemu T com na wifi na notebooku
zdarte vie niekto ako urobiť zdielanie internetu z Huawei E173 na wifinu notebooku čiže režim AP ?
http://www.t-mobile.sk/c1/telefony/medium/E173-a.jpg
chcel som urobiť sietový most premostenie ale proste to nejde a nejde skúšal som všelijaké postupy a nič dokonsa i program Conectify bez úspešne !!!
http://www.t-mobile.sk/c1/telefony/medium/E173-a.jpg
chcel som urobiť sietový most premostenie ale proste to nejde a nejde skúšal som všelijaké postupy a nič dokonsa i program Conectify bez úspešne !!!
-
xH4wK
Re: zdielanie internetu z USB modemu T com na wifi na notebo
Nikajo, toto je len modem, ak nemas v PC wifi kartu ktorou by si vedel internet z USB modemu zdielat cez vytvorenu ad-hoc network, tak sa to neda
Mohol by si vytvorit siet medzi dvoma PC kablom a nastavit toto pripojenie ako zdielane, tak by vlastne tvoj PC figuroval ako router
Mohol by si vytvorit siet medzi dvoma PC kablom a nastavit toto pripojenie ako zdielane, tak by vlastne tvoj PC figuroval ako router
možno sme sa nepochopili tak to upresním:
je to nový notebook kde normálne funguje premostenie čiže :
ak do notebooku strčím LAN kábel a premostím ho na WiFi a urobím názov siete napr test môžem i zaheslovať tak notebook funguje ako router čiže z LAN mi premostí internet na Wifi a normálne sa napr. druhým notebookom pripojíš na wifi z názvom "test"
čiže toto všetko behá ale ak chcem označiť ten modem a premostit ho s Wifi tak ako sa to robí tak to jednoducho nejde
je to nový notebook kde normálne funguje premostenie čiže :
ak do notebooku strčím LAN kábel a premostím ho na WiFi a urobím názov siete napr test môžem i zaheslovať tak notebook funguje ako router čiže z LAN mi premostí internet na Wifi a normálne sa napr. druhým notebookom pripojíš na wifi z názvom "test"
čiže toto všetko behá ale ak chcem označiť ten modem a premostit ho s Wifi tak ako sa to robí tak to jednoducho nejde
už som modem vrátil nemám možnosť toto vyskúšat ale bojím sa že je to to isté čo som robil
možno zajtra ešte vyskúšam
možno zajtra ešte vyskúšam
-
xH4wK
Nebude to to iste, ty si totizto podla informacii v prvom poste skusal premostenie
Ale ano, nefunguje to stale, mne to na XP neslo aj ked ten ma trocha zastaraly networking.
Ale ano, nefunguje to stale, mne to na XP neslo aj ked ten ma trocha zastaraly networking.
takže nejde to!!! ani posledným návodom ako som si myslel
a skúšal som to i z Orange modelom (však princíp modemu je rovnaký)
a skúšal som to i z Orange modelom (však princíp modemu je rovnaký)