Mam 4 ventilatory:
1 vpredu
2 naboku oproti procesoru a grafickej karte (graficka aj procesor maju aj svoj vlastny)
1 vzadu
Ako je najlepsie ich otocit, ktorym smerom aby fukali ?
Na zakladnu dosku mozem do original konektoru pripojit iba 2, ktore by boli riadene automaticky.
Ktore 2 tam pripojit a ktore 2 napriklad napevno cez potenciometer ?
Spustil som hru Dead Island a za chvilku bola teplota grafiky na 70°C a to som iba skusal hrat cca 5-10 min.
Dakujem.
Ventilátory
-
xH4wK
Re: Ventilátory
V zadu nech fuka za kazdu cenu vonku, daj tam co najvykonnejsi ventilator.
Jeden z boku odstran a daj ho niekam pred grafiku tak ako ho mam ja v prilozenom obrazku
Zvysny na boku nech fuka pekne dovnutra na procesor
V predu nech fuka dovnutra
Jeden z boku odstran a daj ho niekam pred grafiku tak ako ho mam ja v prilozenom obrazku
Zvysny na boku nech fuka pekne dovnutra na procesor
V predu nech fuka dovnutra
Sakra ty tam mas ventilatorov. To je PC alebo vznasadlo ?
Ok, skusim tak dat. Na grafiku tak sikmo zospodu umiestnit, to je super, to by ma nenapadlo,
Hoci teraz som chytal grafiku a presne na tom konci v rohu je najviac horuca ako mas ventilator.
Dobré riesenie.
Budem musiet vymysliet ako ho tam tak sikmo uchytit. Nejake konzolky mas urobene aby tak stal?
Super napad.
Dakujem.
p.s.: ktore 2 mam napojit na zakladovku aby boli regulovane otacky automaticky (podla teploty) napriklad SpeedFan-om ?
Je to super program, uz ho pouzivam davno.
Ok, skusim tak dat. Na grafiku tak sikmo zospodu umiestnit, to je super, to by ma nenapadlo,
Hoci teraz som chytal grafiku a presne na tom konci v rohu je najviac horuca ako mas ventilator.
Dobré riesenie.
Budem musiet vymysliet ako ho tam tak sikmo uchytit. Nejake konzolky mas urobene aby tak stal?
Super napad.
Dakujem.
p.s.: ktore 2 mam napojit na zakladovku aby boli regulovane otacky automaticky (podla teploty) napriklad SpeedFan-om ?
Je to super program, uz ho pouzivam davno.
-
xH4wK
Mam to tam len pripevnene tymi stahovacimi paskami o konstrukciu kde mam disky
//Predny a zadny nikdy nereguluj, airflow musi byt stale naplno. Takze ten co bude z boku na CPU a pod grafikou
//Predny a zadny nikdy nereguluj, airflow musi byt stale naplno. Takze ten co bude z boku na CPU a pod grafikou