Vodné fajky
Re: Vodne fajky
@Risko
co konkretne mas na mysli?
co konkretne mas na mysli?
-
vrabciak94
Amateur
Risko - na 88 strane som sa pytal aj ja o J7E, rady/navod tam napisal javatar, wladas, Silmer, Jin. A ja ti mozem napisat takto, osobne som este J7E nemiesal ale za to kamarat co byva 2 domy odo mna ano. Premyl to raz a po 2 hodinach to uz fajcil. Ja som to mal az po asi tyzdni a tabak sa mi zdal silnejsi (nefajcim cigarety...) ale chut uz bola dobra. Ja osobne ho necham odstat aspon 2 tyzdne.
A co keby som to premyl raz povedzme, zalial to melasou a povedzme takych 30g na jednu korunku by som si odlozil inam. Malo by to nejaky zmysel?
Cize myslite ze by som mohol tych 30gramov skor ochutnat, povedzme tak po tyzdni?
Cize myslite ze by som mohol tych 30gramov skor ochutnat, povedzme tak po tyzdni?
pozri Rišo, je pravda ze každý píše niečo iné ale ja to robím takto a vždy je to už v pohode mal som už 5 elementsov a všetky boli fajne (akože až na niektore príchute ale ja to myslím tak že už boli dobre odstáte a neboli silné)
Takže pokiaľ máš J7E Ready tak ja som to spravil takto -> Úplne mi postačilo, že som ho raz premyl v teplej vode (zalial som ho teplou vodou, nechal odstáť asi 3 minútky), potom som ho precedil, vystláčal z neho vodu a servítkami ešte odstránil nadbytočnú vlhkosť. Tabak som si potom jemnučko nadrobil do takej plastovej nádoby (kedysi v nej bol tuším šalát
) zalial som to všetkou melasou a raz za dva dni som prišiel a trošku ten tabak lyžičkou premiešal a čo ti môžem povedať po 5 dňoch sa ten Jeff už dal normálne fajčiť, nepripaľoval sa , melasa už bola dosť vsiaknutá a tak. Avšak čo som postrehol niektoré tabaky potrebujú na dozretie chuti skutočne dlhší čas (u mňa cherry a čo som čital tak aj BlueBreeze). Aby sa v nich prejavila taká lepšia a výraznejšia chuť potrebujú na to aspoň mesiac. Toľko z vlastnej skúsenosti 
Takže pokiaľ máš J7E Ready tak ja som to spravil takto -> Úplne mi postačilo, že som ho raz premyl v teplej vode (zalial som ho teplou vodou, nechal odstáť asi 3 minútky), potom som ho precedil, vystláčal z neho vodu a servítkami ešte odstránil nadbytočnú vlhkosť. Tabak som si potom jemnučko nadrobil do takej plastovej nádoby (kedysi v nej bol tuším šalát
No ja som bral extra dry/ blue breeze
takže pri extra dry by som ho premyl tak 2x, maximálne 3x . Ten virgínsky tabak mi nepríde silný a to som nefajčiar
to už nieje o sile, všeobecne su elements slabe -ja som prmýval 2x teplá voda a poriadne vyschnutie tabaku.. mám jahodu a mätu od paladin som zvedavý čo sú to zač - suché sú teda dosť
/ to s elementmi a prepaľovaním je všeobecne platné aj pre iné ako original jeff melasy pretože ten tabak je miestami tak vlhký že sa správa ako čistá melasa a tá sa fajčiť nedá práve pre rýchle skarbonizovanie - ktoré je samozrejme cítiť.
/ to s elementmi a prepaľovaním je všeobecne platné aj pre iné ako original jeff melasy pretože ten tabak je miestami tak vlhký že sa správa ako čistá melasa a tá sa fajčiť nedá práve pre rýchle skarbonizovanie - ktoré je samozrejme cítiť.
Len tak aby reč nestála hodím sem recenziu aby ste vedeli akému tabaku sa nabudúce vyhnúť
(už som to hodil aj na inom fóre ale tak aby ste si to mohli prečítať aj sem
)
Jeff7Elements - Raspberry Xperience
Výzor: klasika elements, asi každý vie. bol to Ready 1x premytý, odstáty asi 1 mesiac v dóze.
Vôňa: pri prvotnom otvorení dózy taká prenikavá jemne malinová s niečim zvláštnym. Keď sa vôňa zjemní cítiť v tom strašný plastový a chemický sajrajt (normálne mi to pripomína vôňu mamineho rúžu na pery..)
Dym: klasika u J7E, dobre husto dymí.
Chuť:bleh, sladká a strašne chemická, ponožkováa neviem ešte aká, niekde v pozadí tam trošku cítiť malinový sirup ale ináč celkovo ma z toho naťahovalo ...takže vážne nič moc. Navyše stačí ak ten tabak čo i len máličko prehrejete tak tá chuť sa zmení na vývar z babkiných bombarďakov. Fakt otras
Zhrnutie: ľudia ak sa dá, nekupujte ho, možno niekomu z vás bude viac chutiť ale mne tento tabak vážne nesadol. Tá chémia v ňom je strašne výrazná, hlavne na začiatku fajčenia. Pre mňa 1/10. Už nikdy viac...
ešte potom hodím rezenciu na Xtra Lemon..ten mi strašne chutil
a na mesiac odstáty BlueBreeze som zvedavý či sa tá chuť zmenila 
Jeff7Elements - Raspberry Xperience
Výzor: klasika elements, asi každý vie. bol to Ready 1x premytý, odstáty asi 1 mesiac v dóze.
Vôňa: pri prvotnom otvorení dózy taká prenikavá jemne malinová s niečim zvláštnym. Keď sa vôňa zjemní cítiť v tom strašný plastový a chemický sajrajt (normálne mi to pripomína vôňu mamineho rúžu na pery..)
Dym: klasika u J7E, dobre husto dymí.
Chuť:bleh, sladká a strašne chemická, ponožkováa neviem ešte aká, niekde v pozadí tam trošku cítiť malinový sirup ale ináč celkovo ma z toho naťahovalo ...takže vážne nič moc. Navyše stačí ak ten tabak čo i len máličko prehrejete tak tá chuť sa zmení na vývar z babkiných bombarďakov. Fakt otras
Zhrnutie: ľudia ak sa dá, nekupujte ho, možno niekomu z vás bude viac chutiť ale mne tento tabak vážne nesadol. Tá chémia v ňom je strašne výrazná, hlavne na začiatku fajčenia. Pre mňa 1/10. Už nikdy viac...
ešte potom hodím rezenciu na Xtra Lemon..ten mi strašne chutil
@Risko
podla mna elements Ready premyvat je blbost...vsak preto sa vola Ready ze hned mozes miesat
ja ked som raz premyl Extra Dry tak sa mi zdal dooost slaby (kvalitne som premyval), niesom sice fajciar ale mam rad silnejsi tabak vo fajocke
teraz cakam kym mi dojdu Ready Strong tak som zvedavy
a co je este zaujimave tak ja nepouzijem celu flasticku melasi na ten sacok tabaku...snazim sa aby to malo vlhkost ako AF, viac je zbytocne
podla mna elements Ready premyvat je blbost...vsak preto sa vola Ready ze hned mozes miesat
ja ked som raz premyl Extra Dry tak sa mi zdal dooost slaby (kvalitne som premyval), niesom sice fajciar ale mam rad silnejsi tabak vo fajocke
teraz cakam kym mi dojdu Ready Strong tak som zvedavy
a co je este zaujimave tak ja nepouzijem celu flasticku melasi na ten sacok tabaku...snazim sa aby to malo vlhkost ako AF, viac je zbytocne
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chcem sa opýtať, DPH a CLO sa vztahuje aj na herbálny tabak ? Keďže je to Herbálna zmes ktorá neobsahhuje Nikotín. Objednal som to od známeho z Izraela a mám pocit, že mi stopli 300 gramov. Neviete mi povedať aká by tam bola cena alebo či sa to vzťahuje ?
je to na fajcenie cize ano. A to ze to je na colnici nic neznamena. Vsetko pozeraju na colnici. Neboj sa nic:) ziaden colny dlh ti nedaju !
( overene )
Inak, Jin mi dnes dal nammor, phunnel M/S blue breeze. Ta hadica je fakt luxusna aj phunel M
! Oplatilo sa cakat 
Inak, Jin mi dnes dal nammor, phunnel M/S blue breeze. Ta hadica je fakt luxusna aj phunel M
-
vrabciak94
Amateur
Aj ja sa tesim, volal mi ked som bol v skole. Cakam na tovar ktory poslal (dufam ze poslal vsetko
). V piatok okusim novu VF aj s nammorku. Tesim sa ako male dieta na vianoce
:D
-
rufus59
Light Professional
Tak zatial som nedostal bral som po 150 gramov. Teraz som dostal 300 gramov baliček 6x tabak a podla sledovacieho číšla mi stránka udáva :
13.09.2011
08:07 Vstup do krajiny prijímateľa.
14.09.2011
12:19 Zásielka bola zadržaná za účelom colného konania. Adresát bude informovaný.
Tak mam pocit, že budem musieť platiť colný dlh
13.09.2011
14.09.2011
12:19 Zásielka bola zadržaná za účelom colného konania. Adresát bude informovaný.
No fajn a na mňa jin asi zabudol...
//Jak poviš
//Jak poviš
-
Silmer
Darca
nezabudol, len ti neposlal pm ako aj inym ludom 
-
vrabciak94
Amateur
tak, tak mne tiez neposlal PM, ved naco aj, volal mi. A mal toho posielania a balenia fakt dost, bolo nas 10 ci kolko
Inac mam trochu obavy o vazu na KM aby sa nerozbila pri prevoze, za to by som vrazdil
Snad je to dobre zabalene 
rufus59 napísal:Tak zatial som nedostal bral som po 150 gramov. Teraz som dostal 300 gramov baliček 6x tabak a podla sledovacieho číšla mi stránka udáva :
13.09.2011
14.09.2011
To sa stalo aj mne, a nakoniec nic. Dufaj v najlepsie
-
rufus59
Light Professional
Posielal si informácie o cene a podobné údaje na colnicu ? 
tak jin by sa mohol ozvať a sľúbil že tovar odfotí
akurát včera som sa rozprával s jednýmchalam čo objednával 10kg soex z izraela a nestopli mu to proste nič
akurát včera som sa rozprával s jednýmchalam čo objednával 10kg soex z izraela a nestopli mu to proste nič
-
rufus59
Light Professional
Mne stopli 300g heh
Tak to mal riadne stastie neviem čo za colníka som natrafil :/Doteraz som objednával pre známych v pohode a teraz