AKCIA : Žiarovky LIDL !
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: AKCIA : Žiarovky LIDL !
v povazskej ani v ziline nic nie je
skusim este buduci tyzden...
aha
no nevadi a mohol by si mi apson napisat aky zavit to mam?aby som vedel do buducna 
-
RATZINGER666
Darca
aha, som si nevsimol, ze si mi pisal
mas H4 
Len si dovolim ozivit tuto temu s tym ze nikomu neodporucam taketo smejdne tesco/lidl ziarovky typu NightBreaker wannabe... jedna co som dal na skusku mi odisla v aute po dvoch tyzdnoch a to som spravil mozno 200km...
lidl ziarovky svietia urcite lepsie ako halogeny za rovnaku cenu z hypermarketu, na stk mi s halogenmi za 4€ nevedeli nastavit svetla, s lildl halogenmi nebol problem, je pravda, ze sa vyplati kupit znackove, ale tieto lidl su fajn
ta ziarovka svietila slabsie nez povodna obycajna a ani ziaden naznak bieleho svetla tam nebol...
Tak z tých +50% som bol aj ja sklamaný, ale tie čo majú modré banky svietia fajn 
Tie modre este viac znizuju svetlo......
-
vladenko007
VIP
Ahoj.
Nemáte niekto prehľad čo sa týka LED žiaroviek? Od pondelka budú tieto žiarovky v akcii v Lidli a mňa zaujíma či nemáte skúsenosti s touto značkou. Či sa to oplatí a či uvedené info o spotrebe a životnosti môžem považovať za pravdivé.
Ďakujem.
Nemáte niekto prehľad čo sa týka LED žiaroviek? Od pondelka budú tieto žiarovky v akcii v Lidli a mňa zaujíma či nemáte skúsenosti s touto značkou. Či sa to oplatí a či uvedené info o spotrebe a životnosti môžem považovať za pravdivé.
Ďakujem.
-
Makovnik
Medium Professional
3ks Lidlove E14 mi svietia nad hlavou, 2ks rok a nieco, tretia asi 1/4rok. 3W verzie. Ekvivalent odhadom 22W klasickej ziarovky. Svetlo prijemne (warm).
Svojho casu mali pisane tusim 210lm a cenu 5.99. Tieto maju len 180lm, netusim preco.
V lustri som mal predtym klasicke ziarovky so striebornou matnicou, ktore tam original patria,ale vydrz bola max. 4-5mesiacov a tiez su drahe, okolo 1.1-1.5eur/ks. LEDky napodiv drzia uz vyse roka a dufam, ze budu aj dalej. Navyse spotreba 9W a 75W je znacny rozdiel.
Poslednu som kupil cca 3mesiace, ked mali akciu, je mierne odlisna konstrukcne, ma hladke sklo pred ledkami a jej farba je velmi mierne, ale pri pohlade do ziarovky viditelne zltsia. Tieto v letaku vyzeraju zase trochu inak.
Svojho casu mali pisane tusim 210lm a cenu 5.99. Tieto maju len 180lm, netusim preco.
V lustri som mal predtym klasicke ziarovky so striebornou matnicou, ktore tam original patria,ale vydrz bola max. 4-5mesiacov a tiez su drahe, okolo 1.1-1.5eur/ks. LEDky napodiv drzia uz vyse roka a dufam, ze budu aj dalej. Navyse spotreba 9W a 75W je znacny rozdiel.
Poslednu som kupil cca 3mesiace, ked mali akciu, je mierne odlisna konstrukcne, ma hladke sklo pred ledkami a jej farba je velmi mierne, ale pri pohlade do ziarovky viditelne zltsia. Tieto v letaku vyzeraju zase trochu inak.
3 W je na LED malo, ja som mal kedysi 2.5 W a to bolo len take "prisvetlenie". Potom som presiel na 4,5 W a uz je to omnoho lepsie a porovnatelne s 45 W halogenovymi (mam ich na GU10).
Pozeram, ze si z Kosic, takze ti odporucam ist nakupit sem: http://www.elektrostar.sk/
Maju velky vyber a tie 4,5 wattove ziarovky som kupoval asi za 4.50 €, takze ta akcia v Lidli nie je az taka super.
Vseobecne mam s LED ziarovkami dobre skusenosti, aj najlacnejsie z Ciny vydrzali svietit niekolko hodin denne viac ako rok (potom som ich vymenil za silnejsie).
Pozeram, ze si z Kosic, takze ti odporucam ist nakupit sem: http://www.elektrostar.sk/
Maju velky vyber a tie 4,5 wattove ziarovky som kupoval asi za 4.50 €, takze ta akcia v Lidli nie je az taka super.
Vseobecne mam s LED ziarovkami dobre skusenosti, aj najlacnejsie z Ciny vydrzali svietit niekolko hodin denne viac ako rok (potom som ich vymenil za silnejsie).
od 16.1, bude zas v LIDL autoprislusenstvo akcia...
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-5F1CC571 ... .htm?id=92
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-5F1CC571 ... .htm?id=92
-
vladenko007
VIP
Tu je cela ponuka tých LED žiaroviek inak zaujimavé riešenia tie z dialkovým ovladaním.
Akcia od zajtra. LIDL
Akcia od zajtra. LIDL
-
RATZINGER666
Darca
ja vyskusam teda tu na to dialkove ovladanie, vyzera to zaujimavo
po skuske napisem 
// hm, ma 3W, nebude to slabe do miestnosti?
To nastavenie intenzity mi na tom príde najužitočnejšie. kľudne by som prijal aj lacnejší variant, kde by bola len jedna farba a nastavenie intenzity
3W je velmi malo
Ono to svietit bude, ale skor by som to pouzil do nejakej "mood lamp", takze nejaka mala lampa osvetlujuca stenu. Je to pekny efekt ked je vsetko ostatne zhasnute alebo stlmene.RATZINGER666 napísal:ja vyskusam teda tu na to dialkove ovladanie, vyzera to zaujimavopo skuske napisem