Clovek-bestia bez citu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Clovek-bestia bez citu?

Príspevok od používateľa hughito »

Tak keď to sformuluješ takto, tak sa aj celkom vzácne zhodneme, lebo takisto si myslím, že:

- väzni by mali byť nútení pracovať

- a tí, čo vedome odmietajú participovať na nejakom "bohatstve" spoločnosti a navyše na ňom chcú aj parazitovať, by mali byť od tohto zdroja odstavení
Pinhead
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pinhead »

hughito napísal:Nemáš nejaký komplex z tých komoušov ?
ja komplexy z komoušov nemám, to skôr oni sami zo seba (a svojej neschopnosti sa presadiť v tomto priznávam miestami veľmi podivnom svete) a preto robia sprostosti.... Ak by si sa náhodou ohradil ako som prišiel na to, že je červený.... No, ono stačí rozobrať celú tú "alternatívnu mládež", čo hlásajú, čomu veria a hneď sme načistom "vo co vlastne go".... Bohate stačia akcie (napr. aj ten May-day, ktorého si sa zúčastnil aj osobne), kde táto mládež nadšene počúva nejakých obstarožných zosyfilisovaných hipíkov, ktorí kážu o tom, ako treba kradnúť cudzí majetok a vraždiť oponentov....
Neber to ale ako nejaký osobný útok, to je len pohľad z nadhľadu....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Neber to ale ako nejaký osobný útok, to je len pohľad z nadhľadu....
Samozrejme, že to nemôžem brať ako osobný útok, lebo keby som aj chcel, tak si nepoužil jediný racionálny argument, iba svoje subjektívne domnienky, z ktorých následne vychádzaš pri posudzovaní istej časti ľudí.

Tu treba jednoducho pochopiť, že nejakí ľudia majú aj iné zmýšľanie a svetonázor ako ty a nemusí (a nemá) to mať príčinu v žiadnej vlastnej neschopnosti, žiadnej potlačovanej homosexualite ani pod. nezmysloch.
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Napísať odpoveď