konvertovanie z MP3 do AAC ??
-
marianna
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
konvertovanie z MP3 do AAC ??
caute..chcel by som sa poradit...mam nejaku tu hudbu v notebooku ale pribuda a celkom to zerie miesto..nejakych 30GB a vyse 5000 songov...vsetky su v mp3 v roznych bitratoch a tak uvazujem ze ich vsetky prekonvertujem do AAC so zhodnym bitratom za ucelom zachovania kvality a usetrenia nejakeho toho gigabajtiku...ma to zmysel? dakujem za rady
Re: konvertovanie z MP3 do AAC ??
ja si myslim ze ne, kup si radsej externy harddisk, 500 GB sa pohybuje okolo 40-50 €, 1TB okolo 50-90€. a sa mi zda ze 500GB som videl za 35€. staci pohladat.
Re: konvertovanie z MP3 do AAC ??
radiť niekomu kúp si externy HDD je ako ked niekto má chuť na kura a druhý mu povie daj si radšej si kúp chleba.
k teme nevidím v tom zmysel myslím si že vela tam neušetríš z MP3 a AAC poprípade stratia na kvalite. vždy to niečo bude mať Menšia velkosť=menšia kvalita (viem že to nieje tak vždy ale príde mi to trochu logické.) (vela x som prekonvertovaval z formátu A do formátu B zo zachovaním Bitrate parametrov a všetkého a aj tak to malo miestami horšiu kvalitu aj ked som použil riadny konverter.)
k teme nevidím v tom zmysel myslím si že vela tam neušetríš z MP3 a AAC poprípade stratia na kvalite. vždy to niečo bude mať Menšia velkosť=menšia kvalita (viem že to nieje tak vždy ale príde mi to trochu logické.) (vela x som prekonvertovaval z formátu A do formátu B zo zachovaním Bitrate parametrov a všetkého a aj tak to malo miestami horšiu kvalitu aj ked som použil riadny konverter.)