k!ko - je normalne ze zo zaciatku na nu myslis stale... o to viac sa treba izolovat
mozem vediet ake mas zaluby?
ako zabudnúť?
Re: ako zabudnúť?
Ach len ono to uz trva dlho. A uplne sa izolovat, to asi nedokazem...
jasne ze mozes vediet. Tak napriklad od kedy mam tu motorku, tak som spoznal vela novych ludi, s ktorymi chodime jazdit a tak..
Aj do posilky s kamaratmi chodim, ked sa nejde cas.
Rekreacne korculovanie, to sa hlavne chodim odreagovat...
Dalej studujem IT, tak tomu sa aj venujem. Vsetkym znamym aj neznamym opravujem a spravujem pocitace (aj celej jej rodine).
Pomaham otcovi vo firme. Mame velku zahradu, tak aj tam zabijem dost casu.
Sa to nezda, ale moc casu volneho casu, aby som rozmyslal nad blbostami nemam...
jasne ze mozes vediet. Tak napriklad od kedy mam tu motorku, tak som spoznal vela novych ludi, s ktorymi chodime jazdit a tak..
Aj do posilky s kamaratmi chodim, ked sa nejde cas.
Rekreacne korculovanie, to sa hlavne chodim odreagovat...
Dalej studujem IT, tak tomu sa aj venujem. Vsetkym znamym aj neznamym opravujem a spravujem pocitace (aj celej jej rodine).
Pomaham otcovi vo firme. Mame velku zahradu, tak aj tam zabijem dost casu.
Sa to nezda, ale moc casu volneho casu, aby som rozmyslal nad blbostami nemam...
-
javatar
Hardcore addict
Tak to sa budes tryznit donekonecna.k!ko napísal:Ach len ono to uz trva dlho. A uplne sa izolovat, to asi nedokazem...
Lenze ty nad blbostami (nou) rozmyslas. Zahadz sa niecim co ti nedovoli mysliet na nu. To IT je na to vhodne - ak ti chybaju namety - mam plno veci ktore by som rad mal naprogramovane ale ja si na ne neviem najst cas - mozem ti par napadov pre mna posunutk!ko napísal:Sa to nezda, ale moc casu volneho casu, aby som rozmyslal nad blbostami nemam...
Hlavne daleko od hocicoho co ti ju moze pripominat. A to IT dokonale splna...
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja riešim niečo podobne, a nedokažem zabudnut už pol roka, denno denne na to myslim, našiel som si kopec koničkov, travim vela času v spoločnosti, no nejde to...ale najviac mi pomohlo, prerušiť kontakt, kde ju možem vidiet, facebook, pokec, icq atd....
pevne nervy, ale bude to trvat este dlho...
pevne nervy, ale bude to trvat este dlho...
-
Peter_Retep
VIP
chlapi ziadna zena nie je dokonala to len vy si ich idealizujete!!! cim skor si toto vtlciete do hlavy tym skor zacnete inak vnimat vztahy 
Tak mensi update....Povedal som si, ze ju teda nebudem kontaktovat. Zial ona kontaktovala mna a vcera sme boli na hokeji. Nedalo sa to odmietnut, no aspon si zaplatila listok sama. Dnes zas sme boli na kamaratovej oslave. Tiez sa nedalo povedat nie. Vysledok je taky, ze mohol som furt za nou behat, no furt som bol ako kamarat, tak som si zacal vsimat jej kamaratku. Ked som sa pozkaval s jej kamaratkou, tak sa tvarila, ze ju do toho nic. Cize ziadne ziarlenie nic..
Ja fakt uz neviem.....
Ja fakt uz neviem.....
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to neplatí len na ženy. Mal si napísať že žiaden človek nie je dokonalý. A to zidealizovávanie je podmienené zaľúbenosťou a volá sa to kompromis. Nefunguje to tak, že "moja frajerka má krásny nos" ale "moja frajerka má síce krivý nos, ale mne sa taký páči".Peter_Retep napísal:chlapi ziadna zena nie je dokonala to len vy si ich idealizujete!!! cim skor si toto vtlciete do hlavy tym skor zacnete inak vnimat vztahy
k!ko: tak na jednej strane si do nej stále zaľúbený a podvedome (alebo aj vedome, nechce sa mi to už celé čítať) ju chceš znova získať, a na druhej strane sa bozkávaš s jej kamarátkou? Ak tam nejaké nádeje boli, tak si ich práve všetky pochoval