nemôžem nainštalovať Microsoft Office 2007

Informácie o software, ankety...
7budzo7
Light Expert
Light Expert

nemôžem nainštalovať Microsoft Office 2007

Príspevok od používateľa 7budzo7 »

pri inštaláciu mi vyhodí chybu...."Inštalačná služba systému Windows nemôže aktualizovať jeden či viac chránených súborov systému Windows".
Všetky aktualizácie sú nainštalované.

Chcem to nainštalovať na XP Profesional. Nefunguje ani upgrade z 2003 na 2007. Microsoft Office 2003 som nainštaloval v pohode.
Predtým než som preinštaloval OS mi 2007 fungovala a tiež tam bolo nainštalované XP.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nemôžem nainštalovať Microsoft Office 2007

Príspevok od používateľa hrban »

hoď sem screen alebo viac z rtej hlášky
pri winxp+office 2007 sa niekedy stalo, že niektoré (u ňma to bol jeden) súbory z winXP boli poškodené a bolo treba ich nanovo nakopírovať z inštalačného CD winXP až potom šla inštalácia
7budzo7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 7budzo7 »

to je celá hláška ako som ti ju napísal nič iné tam už nie je
Muftinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Muftinko »

mal som v minulosti podobný problém, vyriešil to učet Administrátora :wink:
pepuss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pepuss »

Čaute mám podobný problém tak nejdem zakladať novú tému. Microsoft office mi vyhodil hlášku, že product key už nieje platný. Tak som našla nejaké na internete ale nedal sa mi vôbec aktivovať. Tak som ho odinštalovala a nainštalovala MO 2010 fungoval asi týždeň potom mi začal vyhadzovať hlášku, že nevie nájst nejaký súbor. Vôbec mi word ani ostatné programy nespúšťal. Našťastie som mala ešte v pc stiahnutú inštalačku tak som to chcela odstrániť, ale vôbec mi to neodstránil len to začal inštalovať a keď som to chcela odstrániť cez ovládací panel tak mi vyhodilo, že súbory sú poškodené. Nechce mi nainštalovať ani staršie verzie lebo tam mám MO 2010 a tú mi nechce odinštalovať. V PC virus nieje používam Eset smart security 5. Zatiaľ používam open office, ale microsoft office je podľa mňa lepši a ešte jedna otázka. microsoft office otvára aj súbory vytvorené v open office? Myslí, že hej keď pri ukladaní nadstavím formát, ale radšej sa pýtam.
Ako to mám vyriešiť s tym microsoftom? Kôli tomu sa mi nechce preinštalovať win.
Už som z toho zúfalá. :(
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Denco »

7budzo7 napísal:pri inštaláciu mi vyhodí chybu...."Inštalačná služba systému Windows nemôže aktualizovať jeden či viac chránených súborov systému Windows".
Všetky aktualizácie sú nainštalované.

Chcem to nainštalovať na XP Profesional. Nefunguje ani upgrade z 2003 na 2007. Microsoft Office 2003 som nainštaloval v pohode.
Predtým než som preinštaloval OS mi 2007 fungovala a tiež tam bolo nainštalované XP.
Skús nájsť na inštalačnom CD tvojho Windowsu v zložke i386 súbor FP40EXT.cab, otvor ho. Tam nájdi súbor fp4autl.dll a skopíruj ho do zložky C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\40\bin\ (potom by mala inštalácia ísť)
pepuss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pepuss »

:-(
Napísať odpoveď