Leginy - Vas nazor?
Re: Leginy - Vas nazor?
legíny su sexy
a dobre v nich vidno buchtu teda u niektorých
aj prdel samozrejme
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
kostak: Ty mas 13 rokov, ked pouzivas taketo pomenovania, ze???
ee už 16 
aj ja mám 16 a necítim sa tak retardovano, bolí to ?
Ja proti tomu nemám nejaké výhrady, aj keď na prílíš pevných babách to nie je nič moc
horšie to je ak sú tie legíny niekomu veľké, že sú vlastne také nakrčené... alebo to je zámer??
Ja proti tomu nemám nejaké výhrady, aj keď na prílíš pevných babách to nie je nič moc
horšie to je ak sú tie legíny niekomu veľké, že sú vlastne také nakrčené... alebo to je zámer??
-
hojko
Site Admin
kostak: Nevyzeras na to.
iWin: Mozno si mysli, ze do toho dorastie, teda priberie
Inak mal som moznost kupovat so zenou leginy a zistil som, ze sa to velmi natahuje, takze si myslim, ze aj male cislo si natiahne nejaka obezna zena. Divim sa, ze vobec robia viac velkosti, kludne by postacilo XS, ktore by plnilo velkost XS, S, M a potom spravit velkost L, ktora by plnila velkost L, XL a XXL.
iWin: Mozno si mysli, ze do toho dorastie, teda priberie
-
audiotrack
VIP
hojko ono sa to síce natiahne do šírky, ale už menej do dlžky. Tie veľkosti sú skôr podľa dlžky nôh, aby jej neboli krátke/dlhé takže celkom chápem že nie sú len dve ako si napísal. Okrem toho niektoré sú z takého materiálu, že pri väčšom natiahnutí sa stávajú už dosť priesvitné
No ja som videl už aj také, že na stehnách obtiahnuté, ale dole v oblasti členkov totálne voľné... veľmi zvláštne to vyzeralo...
Asi najlepšie seknú k tomu predĺženému tričku, to je bohové. K sukni to nie ono.
-
ultimate222
Light Star
suhlasim, ze asi najlepsie sa hodia leginy k takemu predlzenemu tricku ale videl som uz aj par zien, ktore dobre vyzerali aj s leginami a na tom kratka sukna
Je to ako pisete, rozdiel je najma v dlzke, pretoze v pase aj stehnach sa natiahnu.
Legínky su úžasna vec ,keď krasne obtiahnu a zvyraznia ženské tvary
Legíny sú sexy:) krásne zvýrazňuje ženský zadok a nohy
) hehe....najkrajší vzor -> leopardí IMHO
-
redliner
King
Tiež sa mi páčia legíny. Ale iba na štíhlejších ženách
Ku tomu ešte nejaké dlhšie tričko s výstrihom a je to 
-
maciatko99
Medium Star
Legíny sú fajn vec, hlavne sa dajú použiť v rôznych kombináciach a netreba sa toľko ladiť pred zrkadlom.
leginy nie su zla vec...samozrejme nato dievca musi mat postavu, leginy pod suknou sa mi vsak vobec nepacia, ale to je moj sukromny nazor, nepride mi to vobec nejako sexi...
dik za
dnes je uz tazke vyjadrit nazor
dik za
-
ultimate222
Light Star
dnes som videl jednu babu v leginach v kombinacii s takou dlhsou bluzkou a vyzeralo to na nej vyborne ... ale riflova minisukna + leginy to sa mi vobec nepaci
-
tomasito13
Star
Leginy krasne zvyraznia zadok a stehna. Niekedy sa nedokazem vynadivat, akurat asi najhorsie a aj najbeznejsie faux pas je ked si dievca da len leginy (namiesto nohavic) a pod to klasicke gatky ktore pod tymi leginami dost vidno. To uz za pritazlive nepokladam.
-
lollo
Professional
tomasito13 napísal:Leginy krasne zvyraznia zadok a stehna. Niekedy sa nedokazem vynadivat, akurat asi najhorsie a aj najbeznejsie faux pas je ked si dievca da len leginy (namiesto nohavic) a pod to klasicke gatky ktore pod tymi leginami dost vidno. To uz za pritazlive nepokladam.
mozno vsetky tanga gatky sa susia
Kto si dava na seba leginy, obtiahnute biele nohavice alebo priliehavu textilnu suknu, tak si uz hadam potrpi na vyzore a porozmysla nad spodnym pradlom. K takemuto obleceniu patria jednoznacne tango nohavicky, ale je to napokon kazdeho vec co si zvoli.
Obtiahnute biele nohavice je podla mna najsexi co si baba na seba moze dat.