hladam trenera bojovych umeni
-
incognitto
Novice
hladam trenera bojovych umeni
hladam v ba osobneho trenera bojovych umeni..moze byt nejaky zdravy mix z kazdeho umenia nieco pouzitelne "na zivot"..necham si poradit..moze byt aj vhodna kombinacia s posilkou..moja skusenost s bojovymi umeniami je len par treningov Wing tsun..
vdaka
vdaka
Re: hladam trenera bojovych umeni
No na tvojom mieste by som sa radsej prihlasil do nejakeho normalneho klubu a na osobneho trenera by som sa vykaslal. Mozno by ta za kratsi cas naucil viac, ale teoria je v bojovych umeniach to najmenej. V klube mozes sparovat s roznymi protivnikmi a nadobudnes tak ovela viac skusenosti a budes chciet byt stale lepsi ako ostatni takze tvoj postup si myslim ze bude ovela rychlejsi 
presne, a okrem toho normalnemu trenerovi zalezi na tom ci zo svojich klubovych zverencoch nieco vychova, lebo mu robia nejake meno, reprezentuju jeho klub, zatial co sukromkari pokial to nie su vyslovene profi zapasnici napr mma ktori maju viac trenerov lebo potrebuju rozne aspekty boja, su vacsinou len na to aby mu cashovali a vacsina trenerov to ma dost v <>
http://www.fightnews.sk/forum/viewtopic.php?f=7&t=2988 uzivatel GHGH je z tvojho mesta a pisal ze trenuje aj osobne
Všetko má svoje pre aj proti. Výhodu by som videl v tom že sa ten človek venuje iba tebe, môžeš sa ho opýtať čokoľvek, má čas iba na teba, nikam sa neponáhľa atd atd
ďalej nie každému vyhovujú arogantný borci z klubu ktorý to robia len preto aby mohli chodiť po ulici a na diskotékach ako páni tvorstva.... na druhej strane si ale o to viac budeš vážiť človeka, ktorý to robí ako hobby a napĺňa ho to
mimochodom, veľmi ľahko sa to dá spoznať
najväčšia nevýhoda (teda zase ako pre koho) sú peniaze, osobný tréner určite nebude lacná záležitosť.... ale zase je iba pre teba......je to diskutabilne
inak, už máš skúsenosti s trénovaním v kluboch alebo chceš začať hneď s osobným trénerom ?
ďalej nie každému vyhovujú arogantný borci z klubu ktorý to robia len preto aby mohli chodiť po ulici a na diskotékach ako páni tvorstva.... na druhej strane si ale o to viac budeš vážiť človeka, ktorý to robí ako hobby a napĺňa ho to
mimochodom, veľmi ľahko sa to dá spoznať
najväčšia nevýhoda (teda zase ako pre koho) sú peniaze, osobný tréner určite nebude lacná záležitosť.... ale zase je iba pre teba......je to diskutabilne
inak, už máš skúsenosti s trénovaním v kluboch alebo chceš začať hneď s osobným trénerom ?
trenujem bojové umenie, ak máš zaujem ozvi sa mi na t.č 0948638033, trenujem lacno, mám veľmi dobré výsledky zo slov.turnajov ale aj zo zahraničných...
-
ledenaster
Medium Professional
hehe presne toto Hladam aj ja
presne jak incognitto....ale okolie NR najlepsie.... a tiez som chvilu WT trenoval no chlapi maturovali atd.. tak uz som nemal s kym trenovat na zaciatoc. urovni ...
čau inkognitto:,keby si mal záujem tak trénujem taky mix ju jutsu, karate..učil som sa u viacerých majstrov, dal som to dokopy take mma..trenovali by sme najskor na tatami a potom v posilnovni,najlepšia kombinacia...ked maš záujem ozvi sa na acheron212zoznam.sk
a ake mas uspechy ked chces inych trenovat? technicky stupen JJ/BJJ ? pod kym si ho dosiahol? technicky stupen karate? sutaze? slovenske/zahranicne?