Pridanie kombinácií s klávesou "FN"
-
wrrabec
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Pridanie kombinácií s klávesou "FN"
Zdravím neviete ako by sa dali pridať kombinácie s klávesou FN ? Mám notebook Toshiba C660 1CK a dosť mi chýbajú multimediálne tlačidlá tak by som si ich chcel pridať takto. Ďakujem za odpovede
Re: Pridanie kombinácií s klávesou "FN"
Podobny problem mam aj ja teda klavesnicu bez multimedialnych tlacidiel.Ja zas nemam ako regulovat zvuk a vyriesil som to programom Active keys.Mozes si vybrat z klaves Win,Ctrl,Alt,Shift v kombinacii s inymi tlacidlami.jedine minus je ze ten soft je len trial a full verzia stoji okolo 25 dolarov.
na mnohych programoch sa daju nastavit globalne klavesove skratky, napr na winampe mozes prepinat pesnicky, menit hlasitost, atd aj vo full screen aplikaciach
-
wrrabec
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
@balthier: vďaka za tip, vyskúšam
@beardie: používam AIMP a keď nastavím skratku tak nefunguje keď mám spustenú nejakú fullscreen app.
skôr som myslel úpravu nejakého registru/scriptu/súboru kde sú uložené tieto kombinácie aby som nemusel inštalovať nejakú aplikáciu
@beardie: používam AIMP a keď nastavím skratku tak nefunguje keď mám spustenú nejakú fullscreen app.
skôr som myslel úpravu nejakého registru/scriptu/súboru kde sú uložené tieto kombinácie aby som nemusel inštalovať nejakú aplikáciu