Kvety pomôžu ak tam nejaký cit drieme. Ak nie, tak ti nepomôže ani 1000 ruží. Potom už len zistíš, či je p**a alebo milé dievča, podľa toho ako sa zachová. Ale kvety ti jej lásku neprinesú.
Keď ti stále odoláva, ako v zmysle, že buď aj ona niečo chce, ale proste chce byť dobíjaná alebo že nemá žiadny záujem a chce zostať iba kamarátka?
Dúfam, že vieš na toto odpovedať. Lebo, ak si pre ňu len kamarát a nič viac nechce, tak prílišnou snahou by sa ti mohlo "podariť" to, že sa ti začne ešte aj vyhýbať.
Ale ak má nejaký záujem, možno ju proste baví to obletovanie okolo nej, alebo je hanblivejšia, don´t know. Tak stačí len zotrvať.
WTF ???? 30 rokov? a kyticu posielat???? ..... v ziadnom pripade a ani omylom, ..... napisem ti jednu srandu, vacsina zien si takuto romantiku nezasluzi, a ktore si to zasluzia to spoznas sam, bez blbych otazok na anonymne forum.
...qwerty má v istom slova zmysle pravdu...mnoho žien za to nestojí a tie ktoré za to stoja nepotrebujú kyticu ruží...ak to ale naozaj chceš skúsiť a myslíš že by to mohlo pomôcť, skús nájsť niečo menšie, lacnejšie a neutrálnejšie...
Zatiaľ mám pocit že super , kuriér po doručení poslal SMS že doručil a ani nie 2 minúty na to my už volala ... teším sa dnes do práce , kde ju stretnem ...
ja by som to videl na moznost dostat kyticou facku - len teraz neviem ci je lepsie dostat 17 ruzouvou kyticou kde je sice trnov vela ale mali by byt kryte ako 3 ruzovou kyticou kde su trne znacne pristupnejsie