Sluchatka do 25 EUR

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ultimate222
Light Star
Light Star

Sluchatka do 25 EUR

Príspevok od používateľa ultimate222 »

Potreboval by som nejake sluchatka, nakolko idem na intrak a rad by som tam pocuval hudbu a nechcem to tam pustat nahlas, nie kazdeho to musi zaujimat + cestovanie, tiez sa zidu sluchatka. Doma mam nejake ale nehraju moc dobre, boli k smartfonu Samsung Wave.

Takze hladam nejake stuple do tyhc 25 EUR.

Ake mi odporucite ? Alebo v tejto cene je to jedno ktore zoberiem, ajtak nebudu moc dobre hrat ? :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sluchatka do 25 EUR

Príspevok od používateľa Sarger »

http://sk.sluchatka.net/121-jays-a-jays ... ree--four/
Mám a-jays one a nemôžem sa na ne sťažovať, v cene akú si uviedol je to najlepšia voľba. Len chvíľku trvá kým sa rozohrajú, ale to každé...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Sluchatka do 25 EUR

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

ultimate222 napísal: Ake mi odporucite ? Alebo v tejto cene je to jedno ktore zoberiem, ajtak nebudu moc dobre hrat ? :D
Jedno to určite nie je. Rozdiely su samozrejme veľke. Wave ma v ramci smartfonov jeden z najkvalitnejšich zvukovych vystupov, zasluži si niečo lepšie ako dodavane sluchadla.
Sarger napísal:http://sk.sluchatka.net/121-jays-a-jays ... ree--four/
Mám a-jays one a nemôžem sa na ne sťažovať, v cene akú si uviedol je to najlepšia voľba.
Nie tak celkom. Najde sa aj par malo lepšich napr. Jivo Elements, Soundmagic PL21, PL30. Navyše su lepšie spracovane (hlavne PL21 su kovove) a maju viac prislušenstva. Taktiež o par eur drahšie Audio-Technica ATH-CK303 hraju lepšie. A v zahraniči sa toho najde samozrejme aj viac.
Napísať odpoveď