Zakomplexovaný kamoš

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Iksperial
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Zakomplexovaný kamoš

Príspevok od používateľa Iksperial »

Zdravím lidicky.

Potreboval by som poradit, kedze sam neviem ci sa dokazem rozhodnut a zaujat
spravny postoj k situacii. Co s kamosom, ktoreho poznam dlhe roky, ale v poslednom
case ma dost vela krat vyslovene poslal do riti bez jedineho dovodu a oznacil za
podliaka a falosneho bastarda :( Len za to, ze som mu chcel dostat sa z jeho depresii,
kedze sa rozisiel s priatelkou. Urobil to nespocet krat a ja neviem, ci sa mi oplati
mu zase odpustit a kamaratit sa s nim aj po tom, co viem ze by to zase urobil.
Neskor sa mi stale ospravedlnil, ale co je vela to je vela.

Chcel by som teda vediet, co by bolo najlepsie urobit.
Dakujem. :?
Fiju
Professional
Professional

Re: Zakomplexovaný kamoš

Príspevok od používateľa Fiju »

ak je to ozajstny kamos, tak toto by ta nemalo odradit a mal by si stat pri nom, raz, ked sa karta obrati, ti bude napomocny on, no matter what, ale zalezi od toho, ake je to kamaratstvo
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

poslanie do riti ak je po rozchode je bežné, z toho si nič nerob. Je zmätený, smutný, rozrušený, emocionálne rozhodený a nahnevaný na seba a celý svet. Ale ak ťa nazval podliakom a falošným bastardom, tak tam muselo byť aj niečo viac. Nevyšla najavo nejaká pravda čo si mu tajil? Nerobil si niečo poza jeho chrbát? To sú už obvinenia, a nie len poslanie do riti lebo chce byť sám
Iksperial
Novice
Novice

No ono ma tak oznacil a aj to odvovodnil, lenze nakoniec aj tak sam zistil, ze to nebola pravda.
Su v tom zaplateny este iny ludia, ktory si veci vymyslaju a nechcem tu o nich hovorit.
Mozno mu este dost vadi, ze sa kamaratim s jeho byvalou. Aj ked mi hovoril, ze je to v pohode,
tak mam dojem, ze nieje.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak keď sú tam veci o ktorých nechceš hovoriť, budeš si to musieť vyriešiť sám lebo ti tu nemáme ako poradiť. A tiež neviem kto a prečo inicioval rozchod. Či on, alebo ona. Skús sa teda venovať tomu kto to znáša ťažšie keď vravíš že poznáš oboch. Ak budeš s ním, treba ho zobrať von, do baru a do spoločnosti, zaplatiť mu nejaké to pitie (nevravím opiť, to už vy viete akí ste ľudia ale aspoň ho pozvať aby videl že ti na ňom záleží) a snažiť sa odpútať ho od tých myšlienok aby sa cítil v pohode. A treba byť trpezlivý. Po rozchode to býva ťažké, ale ak ste kamaráti tak nimi istotne aj ostanete. Len treba počkať kým sa z toho dostane
Iksperial
Novice
Novice

No praveze, vonku sme boli. Po meste, po veceroch a tak sme sa o tom bavili zdalo sa, ze som ho trochu rozptilil a ked som
prisiel domov, uz len citam spravu. "V poslednom case sa spravas ako uplny kreten, kamaratit sa s mojou byvalou
mi pripada nekamaratske a podle.."

A pritom v ten vecer sme sa o tom bavili a smiali sa a tak podobne no..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak si to vyargumentuj. Napíš mu že ty s ňou nemáš konflikt, a kamarátiš sa s ňou rovnako ako s ním. Ak ti chce zničiť kamarátsvo svojou hlúposťou, tak je kretén on a je to od neho nekamaratske a podle. Jedna vec je podať pomocnú ruku a utešiť, ale treba si vedieť aj dupnúť a povedať čo chceš. Nekamarátske by to bolo, keby s ňou niečo riešiš
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mozno mu este dost vadi, ze sa kamaratim s jeho byvalou.
Tam bude pes zakopaný.
Iksperial
Novice
Novice

Nie, s nou som len velmi dobry priatel tak ako mozno aj s nim.
Je dost labilny, raz napise tamto, potom tamto a nakoniec nenapise nic a
vyhovara sa, ze on to tak nemyslel. No asi mu treba nechat trochu casu na
premyslenie. Lebo odpustit som mu ospustil, ale nejako uz mam obavy z toho,
aby som s nim bol zase v takom kamaratskom vztahu ako kedysi.
Treba tomu mozno nechat volny priebeh a cas zrejme nech sa poriadne spameta.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ja by som k tomuto snáď len dopísala, že tiež mám s bývalým spoločného kamaráta (pričom všetci traja sa poznáme asi 6 rokov) a rozhodne sa nikto nesnaží toho kamaráta stavať do pozície "buď on alebo ja", prepána, tak snáď sme rozumní ľudia a dokážeme sa všetci normálne porozprávať ;)

tak zas sa nenechaj vtiahnuť do pozície fackovacieho panáka.

A k tomu, že ťa posiela kade ľahšie. No neviem, skús mu dať chvíľu čas. Vonku ste už boli. Asi sa uňho striedajú svetlé a tmavé chvíľky (kedy si myslí, že sa proti nemu postavil celý svet)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: to su tuna rady vzdy ako od profesionalov, .....

--- vies aky je to dobry kamarat? ktoremu ked povies ze si niekoho zabil, tak s usmevom na perach zoberie lopatu a spyta sa ta kde idete zakopat mrtvolu.....

--- vies ako to suvisi s tebou? ze ked sa s nou rozisiel, ty si s nou naco este kamarat hm? ja som toto nikdy v zivote nespravil, skoncil kamos s holkou ? skoncil som s nou aj ja, bohuzial!!!! ..... nadaval na nu? plakal? tak som nadaval na nu s nim .... toto je kamaratstvo...
Iksperial
Novice
Novice

Pekne si to napisala.
Mna uz nebavi ako ma stale z niecoho obvinuje a hra sa na najmudrejsieho
pricom viem isto, ze nema pravdu. Dufam, ze sa z toho dostane a cas vsetko vyriesi
alebo tak nejako sa to hovori nie? :D Pretoze nemam problem momentalne
so ziadnym clovekom a zijem si pokojny zivot heh. Navyse je to moj spoluziak a kazdy den
vchadzat do triedy s pocitom, ze mu ani nepozdravim lebo si proti mne nieco domysla nieje
velmi prijemny pocit.

//Edit: tak potom s nim niesom az tak dobry kamos ako sa moze zdat.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Kolko máte rokov ak sa možem spýtať ? A Qwerty to je podla mňa hovadina ,určite by som sa neotočil chrbtom dobrej kamarátke len kvoli tomu že sa rozišla s mojím kamošom :sneaky: skús ho ignorovať a sleduj reakcie
Iksperial
Novice
Novice

16-17
Ignorovat som ho ignoroval, ale nie koli tomu, ze ma stale nieco proti
ale jednoducho dost ma otravoval, stale chcel ist von, stale o tom istom rozpraval.
Nie zeby som mu nechcel pomoct, ale ak kazdy den je stale o tom istom, od rana
do vecera. Tak je to trochu vela aj na mna.. v priebehu dvoch tyzdnov.
A potom tom dni, co som sa k nemu neozval si ma zmazal z facebooku, a prestal sa somnou bavit.
Vraj, ze som hovoril veci, co mali byt medzi nami.
Potom som mu poslal spravu, ze to tak nieje a nakoniec sme vyriesili a povedal, ze dobre ok nebol si to ty.
Takze odznova situacia, ze ma obvinil z niecoho co nieje pravda
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::lol: to su tuna rady vzdy ako od profesionalov, .....

--- vies aky je to dobry kamarat? ktoremu ked povies ze si niekoho zabil, tak s usmevom na perach zoberie lopatu a spyta sa ta kde idete zakopat mrtvolu.....

--- vies ako to suvisi s tebou? ze ked sa s nou rozisiel, ty si s nou naco este kamarat hm? ja som toto nikdy v zivote nespravil, skoncil kamos s holkou ? skoncil som s nou aj ja, bohuzial!!!! ..... nadaval na nu? plakal? tak som nadaval na nu s nim .... toto je kamaratstvo...
práve som zistil, prečo nemáš priateľov
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) skor kamaratky, .... ale to ti cele vysvetlovat nebudem. Priznajme si audio, clovek ako ty ktory robi programatorika, a ma tu 16 000 prispevkov nemoze byt normalny, aby nieco takeho pochopil. . . . tvoja reakcia a znova vyslovene zly odhad je toho len dokazom,.....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

programátor a 16000 postov sú slabé argumenty. Mám to ako hobby. Niekto sa stará o svoje auto a tuninguje ho, niekto o psíka, niekto hrá počítačové hry, niekto pozeráva seriály... Ale každému musí byť jasné, že ak napíšeš že "nebavím sa s tebou, lebo sa s tebou nebaví ani janko" tak je to smiešne. Priateľov si vyberáme sami, a ak sa jankovi nepáči, tak jeho bordel. Ale ak ti vyhovuje odsudzovať ľudí na základe názorov iných a nie svojích, tak nech sa páči. Len potom by ti mali asi zobrať občiansky ak si nesvojprávny a každý ti musí hovoriť s kým sa môžeš kamarátiť a s kým nie
Iksperial
Novice
Novice

mohli by sme sa prosimvas vratit k teme?
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ak podla teba uz prekrocil hranice toho ako sa ozajstny kamarat ma spravat tak ho jednoducho degraduj na obycajneho spoluziaka... ziadna ignoracia ani nic podobne, proste uz to nieje kamarat ale len spoluziak...

ked sa bude pytat preco, tak nevymyslaj ziadne vyhovorky... povedz mu uprimnu pravdu: "Uz ma nebavi to neustale obvinovanie od teba" , "Ak ma budes nutit vybrat si s kym sa mam bavit, tak ty to nebudes"

On si musi uvedomit ze ked bude prekracovat hranice, tak moze prist o status kamarata...
A ty si zas musis uvedomit ci kamarat kt. prinasa mizeriu do Vasho vztahu je naozaj kamarat...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

psychovampir fuj
Napísať odpoveď