Rozchod

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Einar
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Rozchod

Príspevok od používateľa Einar »

Ani neviem ako poriadne začať ale stručne opíšem situáciu. Už týžden chodím s jednou babou a to je aj ten problém asi tolko ju aj poznám proste taký vztah narýchlo. Niekto môže namietať že ju síce nepoznám ale proste idealne dievča strasne pekna ze nejeden by si myslel na pohlad z vonku ze to bude asi daka bitch/zlatokopka ale inak je strasne mila tak trochu aj hanbliva. ale môj problém je že ja nwm stale ju len berem len ako daku kamaratku a vlastne mi si ani nemame čo povedať. Proste ked sme spolu je aj 2 hodiny je ticho(a to sa nestalo len raz ) ja som sice strašne vyrečny toto sa mi ešte nikdy nestalo ale nemôžem cele dni hovoriť iba ja. Proste sa teším nie ta že ideme byť spolu ale ked od nej odidem a to nieje dobre. Problém je v tom že ona do toho spadla nejak moc rýchlo stále hovorí že ako užasne je jej so mnou uz ma aj kamaratkam predstavovala tie nadsene boli zo mna. Okrem toho ja hovado ked som bol na mol som jej este na jednu sms odpisal ze ju lubim tak som si zavaril uz uplne. Ale vzdy ked jej to chcem povedat ze by bolo lepsie skoncit tak na to dako nemam silu ale viem ze cim viac to odkladam tym horsie pre nu. V takejto situaciu som proste prvy raz a fakt nwm co.. help
Fiju
Professional
Professional

Re: Rozchod

Príspevok od používateľa Fiju »

Hadam to tak na 16-17, hm? Taky vztah zivit netreba, respektive jej skus povedat co ti vadi, ze preco je ticho, nech aj ona nieco povie - mozno ze ked ste spolu iba tyzden, tak je este hanbliva a nevie co moze povedat a co nie...
Einar
Expert
Expert

Nie ma 18..... praveze co sa tyka rozhovorov zasa ked aj dake take boli tak mi povedala vsetko
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

poznate sa tyzden, beries ju ako kamaratku, ked ste spolu je 2 hodiny ticho, kamarade ver mi - nechodite spolu :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak sa necítiš šťastný, netreba v tom zotrvávať. A ak niečo chceš povedať, tak to povedz lebo inak to bude v tebe kvasiť a stále ťa to bude trápiť. Nemusíš jej povedať že definitívne koniec, len si dajte pauzu. Zvolnite kým sa nespoznáte. Ale ak to cítiš tak ako si napísal tak s tým musíš ísť von čím skôr. O mesiac či pol roka ju raníš omnoho viac ako teraz po týždni
ultimate222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ultimate222 »

urcite jej cim skor povedz ako to je z tvojej strany, ked to budes natahovat len ju zbytocne viac ranis lebo si bude robit nadeje.

Ked ste spolu a ste 2 hodiny ticho, to je strasne vela, neviem si predstavit zeby som takto chodil s nejakou babou, ze byt 2 hodiny ticho v jej pritomnosti, ved to je jasne znamenie, ze nebudete pre seba stvoreny a to si myslim zeby mala pochopit aj ona.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

týždeň sa poznáte /stretávate, to by som ja osobne ani nenazvala vzťahom. ( no s tým vyznaním lásky si to fakt prestrelil, ale tak s tým už asi nič nenarobíš)

Veď toto je obdobie, kedy by ste mali byť celý happy zo seba a pobláznení a hovoriť si všetky možné zážitky zo školy, detstva, z dneška, včerajška, proste rôzne blbosti.

Myslíš, že ona je taká tichá alebo si naozaj nemáte čo povedať?

A celkom by ma zaujímalo, ako toto "chodenie" prebieha... akože držíte sa za ruky a len tak kráčate po tichu dve hodiny?
Nevravím, je fajn aj byť ticho a vychutnávať si peknú chvíľku - v parku na lavičke, alebo len tak sedieť v objatí, hľadieť si do očí ...

Rozhodne sa skús s ňou o tom nejak citlivo porozprávať, aby sa neurazila alebo to nevzala ako osobný útok
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ježiš, ja si tiež takú jednu pamätám a bolo to hrozné! Choď od toho čím skôr. Tá tiež bola schopná 2 hodiny mlčať a na všetko odpovedať "Neviem." Človek sa snaží zapájať ju a neviem čo, ale po chvíli ťa to ozaj prestane baviť. Párkrát som ju dal a adios amigos...

Choď od toho!
Einar
Expert
Expert

zuzanuska napísal:týždeň sa poznáte /stretávate, to by som ja osobne ani nenazvala vzťahom. ( no s tým vyznaním lásky si to fakt prestrelil, ale tak s tým už asi nič nenarobíš)

Veď toto je obdobie, kedy by ste mali byť celý happy zo seba a pobláznení a hovoriť si všetky možné zážitky zo školy, detstva, z dneška, včerajška, proste rôzne blbosti.

Myslíš, že ona je taká tichá alebo si naozaj nemáte čo povedať?

A celkom by ma zaujímalo, ako toto "chodenie" prebieha... akože držíte sa za ruky a len tak kráčate po tichu dve hodiny?
Nevravím, je fajn aj byť ticho a vychutnávať si peknú chvíľku - v parku na lavičke, alebo len tak sedieť v objatí, hľadieť si do očí ...

Rozhodne sa skús s ňou o tom nejak citlivo porozprávať, aby sa neurazila alebo to nevzala ako osobný útok
No ved prave to ako si pisala vyssie ze by sme mali byt poblazeny a tak a ja vobec niesom ona ano ale to je ten problem je ticho... a preto si myslim ze je ticho ze si nemame co povedat.... no to sme sedeli na lavicke.. chvilu sme kecali a potom nic este ja som sa snazil dako a nic aj tak.....ved mas pravdu je to fajn ale nie stale a tak dlho... a proste to je len jedna z veci to ticho aj keby sa bavime nonstop tak proste nwm ani m netesi s nou dako stale byt proste s najlepsou kamaratkou by som sile teraz radsej von ako s nou
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

begbeee napísal:Ježiš, ja si tiež takú jednu pamätám a bolo to hrozné! Choď od toho čím skôr. Tá tiež bola schopná 2 hodiny mlčať a na všetko odpovedať "Neviem." Človek sa snaží zapájať ju a neviem čo, ale po chvíli ťa to ozaj prestane baviť.
...hovoríš mi z duše...tiež som takú poznal a tiež sa to nedalo...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

na druhej strane to vyuzi...ak ta ma rada a sex je fajn tak k nej bud MAXIMALNE uprimny a povedz jej ze ako vztah to nefunguje ale stretavat sa mozte dalej
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No neviem, poznajú sa týždeň a toľko spolu chodia, myslíš, že k niečomu takému vôbec došlo?
Ale keďže ona je doňho pozbláznená, tak ak by aj s týmto nápadom súhlasila, tak skôr by bola v domnení, že z toho bude viac ;)

Einar, ak s ňou teda ani tak rád netráviš čas a ak sa po takomto stretku cítiš ešte aj viac vyčerpaný z tej násilnej komunikácii atd, tak to asi význam veľmi nemá. Ale môžeš sa skúsiť s ňou ešte o tom porozprávať.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

tyzden je dost dlha doba na to ked maju 18 :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Einar: Buď to vyrieš tak, ako napísal Peter_Retep, alebo jej skrátka daj zbohom, kým je čas. Nechodíte spolu, ver mi. prvý týždeň má byť predsa to najkrajšie obdobie - obdobie spoločného spoznávania, obdobie, kedy obaja lapáte po dychu od toho, ako sa snažíte jeden druhého spoznať po všetkých stránkach. Tou sms si si pekne zavaril, je to fakt, no takto to nemôže fungovať ďalej. Veď podľa všetkého ju ani neľúbiš a bolo by pokrytecké zotrvávať vo vzťahu s presvedčením, že po čase sa snáď niečo rozvinie aj z Tvojej strany.
Napísať odpoveď