neuspesne odoslanie sms

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
deinaje
Novice
Novice

neuspesne odoslanie sms

Príspevok od používateľa deinaje »

Ahojte,

trapi ma jedna vec: Posielala som spravu na jedno telefonne cislo a ako jej stav po odoslani mi ukazalo: Neuspesne. Pri volani na dane cislo sa mi ozvalo: Cislo, ktore volate je nedostupne. Je mozne, ze dany uzivatel je mimo siete a bez roamingu? Pretoze vzdy, ked ma niekto vypnuty telefon, mi ukaze stav spravy: Nevybavene. Teraz to bolo ako som uz pisala: Neuspesne. Ak ma s tym niekto skusenost, prosim napiste mi sem serioznu odpoved, je to pre mna dolezite. Velmi dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: neuspesne odoslanie sms

Príspevok od používateľa audiotrack »

keby je mimo siete, je to to isté ako keby bol vypnutý a teda by ti ukazovalo nevybavené. Ak tú správu neodoslalo a v slúchatku ti hovorí že je nedostupné, tak má buď:
a) nastavené blokovanie hovorov a sms na teba
b) zrušené číslo z dôvodu neplatenia faktúr (keby bolo definitívne tak počuješ to známe halali)
c) niečo podobné
deinaje
Novice
Novice

no neuspesne odoslanie je aj z inych telefonnych cisiel a tiez y ineho telefonu sa mu neda dovolat:(

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2011, 17:06)
a este dodam, ze dany clovek mal ist do zahranicia...Ak by mal zrusene cislo, tak by sa ozyvalo cosi ako neexistujuce cislo nie? Nebude to teda tym roamingom? Nedostupne pokrytie?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to, že nejde poslať a dovolať sa ani z iných čísel teda vylučuje bod a). Tú sms ti označí ako neuspešnú hneď, alebo až po niekoľkých dňoch ti príde oznámenie?
deinaje
Novice
Novice

Ihned mi prislo oznamenie, teda pozrelo som do vypisov a bolo tam, ze: Odoslanie neuspesne. Rovnako aj kamaratka ked pisala na toto cislo, spravu jej nedorucilo.

Len by som potrebovala vyriesit zahadu ci ked clovek je mimo pokrytia, teda v zahranici a nema roaming, ci sa mu dorucuju spravy...
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

No mozno trepnem, ale ja som bol v Rovnikovej Guinei a tam bola siet len orange, takze vsetci co skusali poslat sms z O2 alebo tmobile, tak im pisalo to iste, ale zase dovolat sa mi dovolali, takze to som trosku nechapal.

A druha vec, tyzden pred odchodom mi ukradli mobil, tak som si dal zablokovat sim kartu a kamaratka mi chcela poslat sms a pisalo jej neuspesne, to iste co tebe, takze ako spominal audiotrack, tak mozno ma zrusene cislo :) :?
Napísať odpoveď