Ahojte,
trapi ma jedna vec: Posielala som spravu na jedno telefonne cislo a ako jej stav po odoslani mi ukazalo: Neuspesne. Pri volani na dane cislo sa mi ozvalo: Cislo, ktore volate je nedostupne. Je mozne, ze dany uzivatel je mimo siete a bez roamingu? Pretoze vzdy, ked ma niekto vypnuty telefon, mi ukaze stav spravy: Nevybavene. Teraz to bolo ako som uz pisala: Neuspesne. Ak ma s tym niekto skusenost, prosim napiste mi sem serioznu odpoved, je to pre mna dolezite. Velmi dakujem
neuspesne odoslanie sms
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: neuspesne odoslanie sms
keby je mimo siete, je to to isté ako keby bol vypnutý a teda by ti ukazovalo nevybavené. Ak tú správu neodoslalo a v slúchatku ti hovorí že je nedostupné, tak má buď:
a) nastavené blokovanie hovorov a sms na teba
b) zrušené číslo z dôvodu neplatenia faktúr (keby bolo definitívne tak počuješ to známe halali)
c) niečo podobné
a) nastavené blokovanie hovorov a sms na teba
b) zrušené číslo z dôvodu neplatenia faktúr (keby bolo definitívne tak počuješ to známe halali)
c) niečo podobné
no neuspesne odoslanie je aj z inych telefonnych cisiel a tiez y ineho telefonu sa mu neda dovolat:(
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2011, 17:06)
a este dodam, ze dany clovek mal ist do zahranicia...Ak by mal zrusene cislo, tak by sa ozyvalo cosi ako neexistujuce cislo nie? Nebude to teda tym roamingom? Nedostupne pokrytie?
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2011, 17:06)
a este dodam, ze dany clovek mal ist do zahranicia...Ak by mal zrusene cislo, tak by sa ozyvalo cosi ako neexistujuce cislo nie? Nebude to teda tym roamingom? Nedostupne pokrytie?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to, že nejde poslať a dovolať sa ani z iných čísel teda vylučuje bod a). Tú sms ti označí ako neuspešnú hneď, alebo až po niekoľkých dňoch ti príde oznámenie?
Ihned mi prislo oznamenie, teda pozrelo som do vypisov a bolo tam, ze: Odoslanie neuspesne. Rovnako aj kamaratka ked pisala na toto cislo, spravu jej nedorucilo.
Len by som potrebovala vyriesit zahadu ci ked clovek je mimo pokrytia, teda v zahranici a nema roaming, ci sa mu dorucuju spravy...
Len by som potrebovala vyriesit zahadu ci ked clovek je mimo pokrytia, teda v zahranici a nema roaming, ci sa mu dorucuju spravy...
No mozno trepnem, ale ja som bol v Rovnikovej Guinei a tam bola siet len orange, takze vsetci co skusali poslat sms z O2 alebo tmobile, tak im pisalo to iste, ale zase dovolat sa mi dovolali, takze to som trosku nechapal.
A druha vec, tyzden pred odchodom mi ukradli mobil, tak som si dal zablokovat sim kartu a kamaratka mi chcela poslat sms a pisalo jej neuspesne, to iste co tebe, takze ako spominal audiotrack, tak mozno ma zrusene cislo

A druha vec, tyzden pred odchodom mi ukradli mobil, tak som si dal zablokovat sim kartu a kamaratka mi chcela poslat sms a pisalo jej neuspesne, to iste co tebe, takze ako spominal audiotrack, tak mozno ma zrusene cislo