PsP Go Vs Mobily
PsP Go Vs Mobily
poradte čo mám račej kúpit ?? chcem to na hry ...videa....volanie ale volať možem aj z niekej šrotky
neviem čo kúpit či PsP Go alebo napr sonny ericson alebo htc atd ........ lebo dneska su na mobily skoro take hry mozna lepšie možna horšie nwm presne ako na PsP tak nwm či zobrat mobil alebo Psp chcem hlavne na hry hudba filmy 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: PsP Go Vs Mobily
mobil.
PSP Vita
Sony Ericsson Play
jednoznacne psp vita
takze račej psp vita ako se play ?
// kupujete ju dakto ?? ked tak odkial ju potom budete kupovat
// kupujete ju dakto ?? ked tak odkial ju potom budete kupovat
-
MichalkoOo
Zablokovaný
psp vita ešte nieje.
kupujete ju dakto ?? ked tak odkial ju potom budete kupovat
je tam napísane potom budete a to kupujete dakto či sa ju dakto ako chystá kupit
je tam napísane potom budete a to kupujete dakto či sa ju dakto ako chystá kupit
ja Vitu určite budem kupovať jeďže fičím foteraz na PSP Fat a kupovať budem z alzy
... inač okrajovo PSP Go keby si kupil takby si veľmi ľutoval, aspoň kamarat ľutoval
... inač okrajovo PSP Go keby si kupil takby si veľmi ľutoval, aspoň kamarat ľutoval
nieake presnejšie dvovody ze prečo ?
lebo na psp go neni trvaly custom firmware, dalej neni vymeniteľna batéria, menši display a asi jedina vyhoda je že ma intregrovanú pamäť
psp som ešte nikdy nemal teda nemozem sudit ale hral som uz psp celkom ma to bavilo a ked som videl tie hri čo budu na vitu
vystrelo ma 
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2011, 17:30)
neviete kedy asi vide ?? lebo asi kupim to psp za 99eur kere som videl na sectore
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2011, 17:30)
neviete kedy asi vide ?? lebo asi kupim to psp za 99eur kere som videl na sectore
nevie sa presne, niekto hovorí že oktober ..inač isto vyjde oncom roka