nepochopím

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matusik1
Amateur
Amateur

nepochopím

Príspevok od používateľa matusik1 »

Ahojte hojkači,nebudem to nejako roztahovat proste k mojmu problemu aj ked to nie je ten najhorsi,ale aspon by som chcel vediet ci s tym mate niekto uz podobnu skusenost.Tak takto,v aprili som spoznal dievca hej.pacil som sa jej,aj ona mne,zopar krat sme boli vonku vsetko bolo v poriadku,len potom odisla na cele leto na dovolenky,a tak cestovala,no a proste ostali sme v kontakte len cez internet,vsetko bolo v pohode tesila sa na mna ja na nu,dohadovali sme sa ked sa vrati tak sa stretneme a tak.Ale co sa nestalo,prisla a az dodones sme sa nevideli,a pisala mi ze nemam sa hnevat naozaj ale nema cas takze to vynahradi neskor,aj ked uz sa mi to nezdalo a co to som sa podozvedal od jej kamaratok,a tak som si povedal ze este pockam coze ved to vypada ze nic nie je zle,a teraz mi napisala ze chce aby som vedel ze v najblizsej dobe nechce nikoho,vazi si ma a ma ma rada,no nechce o mna prist a misli si ze si ma ani nezasluzi,tak ale ja nechapem ze co si mam teraz mysliet,neviem ci ste z toho nieco pochopili lebo pisem dost rozpacito :D co si o tom myslite vy? ma kramy aelbo co? lebo ja uz fakt neviem :/
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: nepochopím

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No tak asi sama nevie, čo chce a rozhodne sa nechce s niekým hádať či s niekým niečo riešiť

možno sa neskôr dozvieš, o čo vlastne ide
matusik1
Amateur
Amateur

nevie či chce,či nechce? lebo myslím,že ja som nič zle nespravil a ak hej tak nevedomky :(
zuzanuska
Professional
Professional

Ale nemusel si urobiť nič, vôôôôôôôôôôôbec nič. Proste buď tam niekoho spoznala na tej dovolenke, alebo sa rozhodla, že nechce s nikým chodiť a že ty si síce super a blablabla, ale ona teraz nechce nikoho (alebo ak áno, tak asi nie teba)

A možno sa mýlim a fakt má len PMS a všetko vidí načierno, precitliná...
matusik1
Amateur
Amateur

čo je prosím ta PMS? :D na mna musíš pomaly vieš ako :D
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Nepokusaj sa o nic. Zabudni na nu. Nepojde to a nema to zmysel. Hovorim z vlastnej skusenosti staci ked si precitas moje prispevky.
zuzanuska
Professional
Professional

môžeš si naštudovať: http://primar.sme.sk/c/4116952/predmens ... m-pms.html

Ale teda takto ti slušne napísala, že nemáš s ničím rátať. no.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

PMS - pred menštruačný syndróm...baba je podráždená, a obvykle sa lúči so slovami "je*em na všetko"
zuzanuska
Professional
Professional

- Čo ti je? ---- Nič
- Zas máš PMS?
_ Ty mi vôbec nerozumieš...
a potom baba vidí samé problémy vo vzťahu a všetko jej vadí atd atd :D
matusik1
Amateur
Amateur

asi sa aj na to vykašlem,neni pre mna dost dobra,a ked som ju uz nevidel tri mesiace,neuskodi mi ked ju neuvidím dalsie a dalsie :D takých ako je ona je kopa predsa len :P
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Takto rýchlo sa tu ešte snád nič nevyriešilo lol :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

No jo, určite jej už nedávaj najavo nič z tvojej strany, keď raz bude chcieť, sama sa ozve... Ale keď ti baba povie, "si super a nezaslúžim si ťa, ale nikoho teraz nechcem", tak buď chce niekoho iného, alebo si jej proste neni sympatický a či chceš, alebo nie, musíš sa s tým zmieriť... Mne to tiež pár báb povedalo... Časom sa to obrátilo a teraz to hovorím ja babám... Len ja niesom taký ko*ot, ale som úprimnejší...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

chlape rovno ti hovorim zabudni na nu....ak by sa s tebou stretnut chcela navrhne termin...nepis si s nou ani nic. Ak mas naozaj sancu skus ju pozvat niekam cca o dva tyzdne ak to ostane bez odozvy tak sancu vidim menej ako 0%.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa mňa je tam iný chlapec, len Ti to nechce priamo povedať. Takže tiež Ti radím nechať to tak a snažiť sa na ňu zabudnúť. Prvé dni budú ťažké, ale prejde to... Ak náhodou bude chcieť, ozve sa.....
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

v podstate si stratil tri mesiace,... ona ti slubovala cez internet že sa s tebou stretne ale ked z dovolenky prišla tak už sa s tebou stretnuť až tak nechce... ty si čakal na nu čo bola chyba lebo si sa za ten čas mohol zoznámiť s inými dievčatami. nestrácaj čas už si ho dosť stratil :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Bol si pre ňu pekný "pred-letný" kvázirománik a to je tak všetko. Po tom, čo sa vrátila mi to pripadá tak, že si jej začal byť viac na obtiaž, ako na prospech a pokiaľ bývate v jednom meste, tak si uvedom, že si zrejme všemožne vymýšľala, len aby sa s Tebou nemusela stretnúť a dúfala, že Ťa to prestane baviť.
Dúfam, že Ťa to už baviť prestalo, inak mrháš časom.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Odvykla si od teba. To sa po takýchto odlúčeniach (keď im predchádza krátky vzťah) sem-tam stáva.
matusik1
Amateur
Amateur

dakujem vám zatial velmi pekne,ja ju síce nechápem ale to ze som ju dlho nevidel je to tak aj lahšie na nu zabudnúť,no žial stalo sa,a ak sme spolu mali byt alebo mame byt tak sa este v buducnosti stretneme :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Gratulujem k tvojmu prvému "Ja si ta ani nezaslúžim". :) Diplomaticky povedané nie.
matusik1
Amateur
Amateur

okej ludia,zistil som uz vsetko je za tým iný chalan,hm,ani by som to nepovedal no čo už,život ide dalej :D
Napísať odpoveď