Môžem učiť balet ak nemám certifikát, školu?
Môžem učiť balet ak nemám certifikát, školu?
Chcela by som sa spýtať, chcem otvoriť nový kurz na jednej tanečnej škole. Bol by to baletný kurz pre dospelých, no chcem sa spýtať, či by ste vedeli, či môžem učiť, nakoľko nemám žiadne vzdelanie k tomuto odboru, ale mám asi 10 ročnú tanečnú prax.
Re: Môžem učiť balet ak nemám certifikát, školu?
Podľa mňa hej, ale odbor nebude akreditovaný, čiže žiaci možno budú mať reálne poznatky a schopnosti, ale nebudú to môcť nijako podložiť platným certifikátom.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
mna by si balet mohla naucit
ja k tomu papiere nepotrebujem 
ale keby ucil chlap tak by si potreboval papiere co
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
keby BALET ucil CHLAP, tak by evidentne papiere potreboval skor on ... na hlavu konkretne

-
qwerty-xyz
keby ucil balet chlap, a chlapov tak si myslim ze by to bol zaryty clen Blue Oyster baru . . . 
-
axxis
Addict
Takze chlap, ktory uci balet potrebuje papiere na hlavu a chlap, ktory sa balet uci ich nepotrebuje?
Andyka: mozes. sam poznam kopu kurzov kde ucitelia nie su certifikovani. pokial sa chcu ziaci ucit moze im to byt koniec koncov jedno
Andyka: mozes. sam poznam kopu kurzov kde ucitelia nie su certifikovani. pokial sa chcu ziaci ucit moze im to byt koniec koncov jedno
Áno, ale výstup z kurzu ak sa chceš venovať baletu je nulový. Môže im akurát na tlačiarni vytlačiť pekný farebný diplom, ktorý im bude na dve veci.
Ako certifikovaná učiteľka im môže vydať osvedčenie o absolvovaní kurzu, ktoré budú príslušné inštitúcie aj uznávať.
Ja tiež môžem učiť IT a verte, že by som niektorých niečo naučil, ale ako by to bolo relevantné v zamestnaní alebo v ďalšom štúdiu všetci vieme.
Ako certifikovaná učiteľka im môže vydať osvedčenie o absolvovaní kurzu, ktoré budú príslušné inštitúcie aj uznávať.
Ja tiež môžem učiť IT a verte, že by som niektorých niečo naučil, ale ako by to bolo relevantné v zamestnaní alebo v ďalšom štúdiu všetci vieme.
-
axxis
Addict
IT je nahodou jedna z veci, kde to co niekoho naucis 1000x cennejsie ako mat nejaky blby papier. Este som nevidel ziadne IT miesto kde by sa cloveka pytali akymi papiermi sa moze ohanat, pokial viem vzdy sa pytaju co ovladas pripadne, ze sa mas odprezentovat. Koniec koncov aj v realnom zamestnani sa da vidiet, ze inzinier a doktori (phd) pracuju na rovnakych poziciach ako ludia bez titulu.
Btw. dost silno pochybujem, ze po jej studentoch bude kedykolvek ktokolvek chciet nejaky papier
ak by to aj doticni dotiahli na profesiaonalnu drahu tak budu na skuskach skor tancovat nez ukazovat certified ballet dancer papiere. Ked s hlasis na cyklisticke preteky tiez nikomu nedokazujes, ze vies bicyklovat papierom.
Btw. dost silno pochybujem, ze po jej studentoch bude kedykolvek ktokolvek chciet nejaky papier
ak by to aj doticni dotiahli na profesiaonalnu drahu tak budu na skuskach skor tancovat nez ukazovat certified ballet dancer papiere. Ked s hlasis na cyklisticke preteky tiez nikomu nedokazujes, ze vies bicyklovat papierom.
Uznávam, že IT bol blbý príklad :sypem_si_popol_na_hlavu:
Ale ak ty si myslíš, že u nás to funguje tak, že dôležité je čo vieš a nie na to čo máš papier, tak si na omyle. Howgh.
Ale ak ty si myslíš, že u nás to funguje tak, že dôležité je čo vieš a nie na to čo máš papier, tak si na omyle. Howgh.
-
axxis
Addict
pepiere a certifikacie su dolezite len pre zmrdomanazerov ( D-fense tm ) aby mohli frajerit pred ostatnymi sebe podobnymi a hlavne aby mohol niekto zarabat na rozdavani tychto papierov. ( ako certifikacii tak externych vysokoskolskych titulov )
dakujem velmi pekne za odpovede
ja to chcem ucit v takom style ako je zumba, cize pre tych, ktorych to zaujima a pre radost
tak pochybujem, ze by odo mna chceli nejake papiere..
ja to chcem ucit v takom style ako je zumba, cize pre tych, ktorych to zaujima a pre radost
tak pochybujem, ze by odo mna chceli nejake papiere..