vypinat pc?

Informácie o software, ankety...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: vypinat pc?

Príspevok od používateľa Gothar »

Son: no ked mu blbnu ostatne rezimy tak je to lepsie ako vypinanie :)
Michaelo: to je zalezitost biosu/maticnej, mne to robilo tiez ked som mal PC.
K teme: na noc pouzivam hibernaciu, hodi sa to ked rano nemam vela casu ale chcem si pozriet napriklad maily. Rezim spanku pouzivam cez den, pretoze to mam nastavene rovno na klavesnici a aj zapnutie je rychlejsie ako pri hibernacii. Kedysi som pocitac na noc vypinal, pretoze si pustam serialny na dobru noc a prehravac vie pocitac iba vypnut, teraz to riesim tak, ze v gadgete na ploche nastavim prepnutie do rezimu hibernacie po danom case, co je o dost praktickejsie.
Rezim 24/7 som nikdy velmi neuznaval, som totiz vzdy tak trochu ekolog a ked pocitac nemusi ist, tak nech nejde, dnes nam uz OS ponukaju moznosti ako pocitac zapnut len o cosi pomalsie ako trva zapnutie monitora, takze nevidim dovod na to aby pocitac bezal stale aj ked nic nerobi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Son-Goku napísal:aky to ma zmysel nechat ho bezat 24 hodin?
v momente, ked s nim chcem robit, tak ide
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

No nevidim rozdiel ci budem robit po 10 sekundovom boote alebo hned.. vlastne ano vidim, ucet za elektrinu ;)

PC ktore bezi 24/7 len z dovodu ze hned mozte na PC pracovat, je totalny nezmysel a plytvanie elektrinou, to radsej hybernacia.

Nie som ziadny ekolog ale toto mi pride strasne sebecke.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

no ja si pockam na 1 minutu kym mi nabehne az tak nehori to mi pride ako keby som nechal auto nastartovane.na noc vypinam ale uvazoval som nad hybernaciou len som nevedel ci to moze nieco potom zle spravit.btw mam xp preto sa pytam je to predsa uz starsi os
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

byvam na intraku, ci to necham zapnute 24/7/365 alebo denne 5 minut, platim za elektrinu rovnako, plytvanie to sice je, ale zily mi to netrha, tych par wattov je nic oproti vecne rozsvietenym svetlam na vsetkych chodbach a schodiskach
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

No ja neviem zaspat bez toho aby mi ticho hucal PC ;)
A nechcem cakat kym sa zapne ked dojdem zo skoly ;)
Napísať odpoveď