Pavol DEMITRA tragicky zahynul pri pade lietadla! R.I.P
Re: Pavol DEMITRA tragicky zahynul pri pade lietadla! R.I.P
Môžem zodpovedne prehlásiť, že už mi z toho celého zle. Spravila sa z toho show, program do telky. Otras. Veniec s logom tv markíza je pomyselný klinec do Demitrovej rakvy.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hughito: Mozem len suhlasit. Mensie halo by bolo, keby prezident umrel. A hlavne som si po dlhej dobe zapol televizne noviny, ked som si siel robit veceru a miesto nich som dostal memorial pala demitru 
Snad to vcerajsim dnom konci a uz mu daju chudakovi pokoj.
Snad to vcerajsim dnom konci a uz mu daju chudakovi pokoj.
musel byt dobry clovek a ludom pomahat.. to gesto kamaratov hokejistov hovori za vsetko
rozlucka bola pekna taku snad nema ani prezident..
ale uz by to fakt mali nechat tak nech ma pokoj jeho dusa..
http://www.topky.sk/cl/1000040/1286976/ ... -nemocnici
rozlucka bola pekna taku snad nema ani prezident..
ale uz by to fakt mali nechat tak nech ma pokoj jeho dusa..
http://www.topky.sk/cl/1000040/1286976/ ... -nemocnici
Ani pozícia hviezdy nikdy nezmenila jeho dobrácku povahu a snahu pomáhať druhým. Dôkazom je neuveriteľný príbeh z 20. apríla 1999. V zmluve so St. Louis mal klauzulu, že ak dosiahne 90 bodov, klub mu zvýši plat v ďalších dvoch sezónach o 250-tisíc dolárov. V poslednom zápase základnej časti v Los Angeles mu chýbal jediný bod, v závere išiel sám na prázdnu bránku súpera počas power play. Namiesto strely však prihral spoluhráčovi Scottovi Youngovi, ktorému chýbal jediný gól k bonusu 300-tisíc dolárov. Tak by splnili métu obaja. Gól z toho nakoniec nebol, klub sa však napokon zachoval veľkoryso a plat im predsa len zvýšil.
http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/9972/od ... luzil.html
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kedy sa už dozvieme príčinu pádu... http://www.aktuality.sk/clanok/193764/p ... l-demitra/
prikláňam sa k názoru, že nikdy - pretože "pravých" príčin bude viac ako to už býva ...kedy sa už dozvieme príčinu pádu...
Možno posledný rozhovor s Demitrom pár mesiacov pred jeho smrťou..
Zachvilu to bude 10 rokov čo si pripomenieme úmrtie týchto hokejistov. Si pamatám, ako som robil skúšku na autoškolu zrovna vtedy.
Kedže som mal super inštruktora a aj policajta na skuškach + jedno dievča ktoré šlo po mne, tak sme si pri jazde pustili rádio. No a zrovna vtedy zahlasili do rádia, že umrel Pavol Demitra pri páde lietadla. Ostali sme ako obarený, až tak, že sme odbočili niekde kde sme to šli predýchat, nikto z nás tomu nemohol uverit. Takto umrieť pri páde a v ohni a zrovna takáto persona akou bol Palo to si nezaslužil.
Kedže som mal super inštruktora a aj policajta na skuškach + jedno dievča ktoré šlo po mne, tak sme si pri jazde pustili rádio. No a zrovna vtedy zahlasili do rádia, že umrel Pavol Demitra pri páde lietadla. Ostali sme ako obarený, až tak, že sme odbočili niekde kde sme to šli predýchat, nikto z nás tomu nemohol uverit. Takto umrieť pri páde a v ohni a zrovna takáto persona akou bol Palo to si nezaslužil.
Posledná rozlúčka:
Autoeditácia príspevku po 11 hod 3 min 28 sek:
38 Pavol Demitra film Sk:
Autoeditácia príspevku po 11 hod 3 min 28 sek:
38 Pavol Demitra film Sk:
10 rokov po leteckej tragédii..o Demitrovi z TN Markízy: https://streamable.com/kt4v62
Už 13 rokov, dnes je výročie ... https://sport24.pluska.sk/hokej/13-roko ... it-modelku
Veru tak díky za pripomenutie. Ak by teraz žil, by sa snažil stmeliť SR repre s hráčmi aj zväz, aby nebolo toľko konfliktov.
Mas to niecim podlozene? To, ze hral v KHL a zahynul neznamena, ze by bol dnes stotozneny s vojnou a ze by bol za hracov z KHL v nasej reprezentacii. Su ludia, ktori maju svoje moralne hodnoty.
Napisat ale, ze keby zil, tak by to chcel scelit je len tvoja domienka. Mozno by Demitra razne povedal, ze Rusko je agresor a hracom z KHL treba zavriet branu do reprezentacie.
Napisat ale, ze keby zil, tak by to chcel scelit je len tvoja domienka. Mozno by Demitra razne povedal, ze Rusko je agresor a hracom z KHL treba zavriet branu do reprezentacie.
Nie takto by to nebolo. Urcite by to bolo ako Blastbit pise. Vsak on vzdy pise rozumne.
Pointa bola iná, KHL som nespominal a tiež som proti aby hrali. Prípad Studenič (ak vieš o čo sa jednalo nedávno) hovorí za všetko.heker napísal: 08 sep 2024, 9:31 Mas to niecim podlozene? To, ze hral v KHL a zahynul neznamena, ze by bol dnes stotozneny s vojnou a ze by bol za hracov z KHL v nasej reprezentacii. Su ludia, ktori maju svoje moralne hodnoty.
Autoeditácia príspevku po 46 sek:
Nie vždy ale určite k téme, nie ako ty, len Blastbit všade, asi sa moc nudíš v kaviarni. Sa bojíš napísať nazor na P. Demitru ? Niečo pozitívne napr.wladas napísal: 08 sep 2024, 9:52 Nie takto by to nebolo. Urcite by to bolo ako Blastbit pise. Vsak on vzdy pise rozumne.
A tymto si co myslel, ak nie hracov KHL? Ci pripad Studenica, ktory sa zbalil a odisiel? Alebo si na co narazal na stmelenie hracov a zvazu? Lebo konflikt mam Studenic a Ramsey, kde to Studenic vysvetlil statusom na FB, ze sa radsej mohol pripravovat s timom. Alebo aky este dalsi konflikt by si isiel stmelovat? Lebo mne tam ostava uz len ten s KHL a vyjadrenia niektorych hracov voci nim.Blastbit napísal: 07 sep 2024, 17:27Ak by teraz žil, by sa snažil stmeliť SR repre s hráčmi aj zväz, aby nebolo toľko konfliktov.
heker - zväz aj Studenič maju svoju verziu čo sa udialo. Určite aj z minulosti a pravdepodobne aj z buducnosti nejaké podobné budú.
Ked aj na minulých MS boli zvady na hráčskej lavici napr medzi Hrivikom a Cehlarikom. Cehlarik ked sa od neho čakalo aby zabral v klúčových momentoch zostal vylúčený a nemohol ísť ani na nájazdy. Napr toho ani do kvalifikácie nebrali, nedostal pozvánku na nedávne zápasy.
No ako vieme Cehlarik je jeden z našich najlepších hráčov v repre a nebolo by dobré keby to sním skončí tak ako kedysi so Záborským(konflikt).
Dalšia vec tlačové besedy a komunikácia s mediami, ak by Palo Demitra žil, možno by sa snažil aj on svojim vyjadrovaním zlepšovať túto činnosť.
Takže ako konflikty považujem : hráčske maniere - kto chce s kým hrať a kto nie + v akej formácii + výhrady k trénerom, možno nie vždy dobrá komunikácia zväzu s hráčmi, komunikácia s mediami, možné rozpory v kabine počas zápasov, rozpory s Cigerom a ked mu asi 50 hráčov odmietlo reprezentovať+ hráči a možné konflikty s trenermi no nielen s nimi, možno nie vždy jednotná strategia a taktika pri hraní počas zápasov z toho pramení aj vela vylúčených v našej repre, nevyužívanie presiloviek vyzerá to konfliktne aj chaoticky tá hra - tam by mohol P. Demitra svoje povedať pri tomto všetkom.... Ešte by som dodal prípad Grman a jeho reči, zväz bol nad ním milosrdný.
KHL určite nie, na kolko berú peniaze od Putina/oligarchov ved celá KHL aj služi ako propaganda režimu, kto ide momentálne do KHL kvoli peniazom je fakt č*rak, hoci aj iné ligy (SUI,SWE,FIN,AHL,DEL) dobre platia a hráči by hrali pravidelne. Je ale pravda že tí slovenský hráči co hraju v KHL sú aj pre našu repre klúčový, ale malo by im vadiť ako Slovákom, že kremelský režim zabija a ničí kvoli ich záujmom bratskú slovanskú národnosť - ukrajinskú/Ukrajina. Nechcem aby tam teraz boli, nahradia sa mladíkmi a inými vekovo skúsenejšími hráčmi, musia inak to nejde.
Snád som to vysvetlil a že sme sa porozumeli, vzhladom k otázkam čo si dal.
Edit k príspevku nižšie - nepoznám ťa tak som vysvetlil. Ak by bol Demitra vo zväze tak by to Cehlarikovi ráznejšie pripomenul do budúcna aké sú jeho úlohy (nie sedieť na lavici v klúčových momentoch). Kedže Demitra vedel aké boli jeho úlohy v repre a ako sa negatívnym situáciám vyhýbať.
Ked aj na minulých MS boli zvady na hráčskej lavici napr medzi Hrivikom a Cehlarikom. Cehlarik ked sa od neho čakalo aby zabral v klúčových momentoch zostal vylúčený a nemohol ísť ani na nájazdy. Napr toho ani do kvalifikácie nebrali, nedostal pozvánku na nedávne zápasy.
No ako vieme Cehlarik je jeden z našich najlepších hráčov v repre a nebolo by dobré keby to sním skončí tak ako kedysi so Záborským(konflikt).
Dalšia vec tlačové besedy a komunikácia s mediami, ak by Palo Demitra žil, možno by sa snažil aj on svojim vyjadrovaním zlepšovať túto činnosť.
Takže ako konflikty považujem : hráčske maniere - kto chce s kým hrať a kto nie + v akej formácii + výhrady k trénerom, možno nie vždy dobrá komunikácia zväzu s hráčmi, komunikácia s mediami, možné rozpory v kabine počas zápasov, rozpory s Cigerom a ked mu asi 50 hráčov odmietlo reprezentovať+ hráči a možné konflikty s trenermi no nielen s nimi, možno nie vždy jednotná strategia a taktika pri hraní počas zápasov z toho pramení aj vela vylúčených v našej repre, nevyužívanie presiloviek vyzerá to konfliktne aj chaoticky tá hra - tam by mohol P. Demitra svoje povedať pri tomto všetkom.... Ešte by som dodal prípad Grman a jeho reči, zväz bol nad ním milosrdný.
KHL určite nie, na kolko berú peniaze od Putina/oligarchov ved celá KHL aj služi ako propaganda režimu, kto ide momentálne do KHL kvoli peniazom je fakt č*rak, hoci aj iné ligy (SUI,SWE,FIN,AHL,DEL) dobre platia a hráči by hrali pravidelne. Je ale pravda že tí slovenský hráči co hraju v KHL sú aj pre našu repre klúčový, ale malo by im vadiť ako Slovákom, že kremelský režim zabija a ničí kvoli ich záujmom bratskú slovanskú národnosť - ukrajinskú/Ukrajina. Nechcem aby tam teraz boli, nahradia sa mladíkmi a inými vekovo skúsenejšími hráčmi, musia inak to nejde.
Snád som to vysvetlil a že sme sa porozumeli, vzhladom k otázkam čo si dal.
Edit k príspevku nižšie - nepoznám ťa tak som vysvetlil. Ak by bol Demitra vo zväze tak by to Cehlarikovi ráznejšie pripomenul do budúcna aké sú jeho úlohy (nie sedieť na lavici v klúčových momentoch). Kedže Demitra vedel aké boli jeho úlohy v repre a ako sa negatívnym situáciám vyhýbať.
Myslím, že by sa k politike vyjadroval rovnako ako napríklad Žigo Pálffy
Ja kauzy z hokeja poznam dost dobre sledujem ho cez 30 rokov a aj som sa v nom osobne angazoval. Nemusis mi teda vysvetlovat Studenica, ani Cehlarika. Len tak orientacne, co by Demitra urobil s Cehlarikom? Od toho je tam trener, aby si zvolil hracov, mal svoju koncepciu a niesol zodpovednost za vysledky. Reprezentacia nie je juniorska liga niekde v muzstve v Michalovciach, kde dojde bohaty tatko a da 2000 eur trenerovi, aby hraval v prvej alebo druhej patke. Nech bol Demitra aky bol, hoci by pracoval na zvaze, tak proste volba hracov ma byt, aj je, iba na trenerovi.