Zdravím,
vedel by mi niekto odporučiť nejakú lakovňu v ZA, kde robia kvalitne a za dobrú cenu?
Za odpovede ďakujem.
Lakovanie dielov v Žiline
Re: Lakovanie dielov v Žiline
Caf poradim ti ! Na hlinach za Májom v tej pravotocivej odbocke su garaze a v nich pracuje chlapik ktory lakuje auta cenu ti nepoviem ale urcite lacnejsie ako servis a kvalita v pohode porovnatelna je tam skoro stale tak sa tam skus zastavit a pokecaj snim je v poho
a vie si odstrojiť sám auto ? totiž dať dole plasty , sedačky atd. neni problem ale palubovka
..... kamarat by chcel celolak auta 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...no za lacno viem urcite poradit v PB, co je kusok od Ziliny 
RATZINGER666: Tak to zasa docela zaujíma aj mňa. Aj vieš nejakú konkrétnu sumu za nejakú konkrétnu robotu, čo tam robili? Mám zle spravený celolak a sem tam sa chytajú strie a lubi sa to lupať. Chcel by som dať nalakovať kapotu, jedny zadne dvere a kufrove (hatch) 5. dvere.
Druhá možnosť je kamarátová pištol a nalakovať to v garáži, ale bojim sa toho ž to bude pomaranč, stekance alebo sa to žačne zasa lúpať.
// + po tom, čo ma dnes v Trnave zobral na parkovisku nejaký dement cez polku dverí a leme zadneho kolesa ma aj pomaly prechádza chuť riešiť lak..
Samozrejme opačné dvere, ako by som potreboval nalakovať 
Druhá možnosť je kamarátová pištol a nalakovať to v garáži, ale bojim sa toho ž to bude pomaranč, stekance alebo sa to žačne zasa lúpať.
// + po tom, čo ma dnes v Trnave zobral na parkovisku nejaký dement cez polku dverí a leme zadneho kolesa ma aj pomaly prechádza chuť riešiť lak..
nechcem robit novu temu, tak sa pytam tu
poznate niekto sikovneho lakernika v KOSICIACH?
poznate niekto sikovneho lakernika v KOSICIACH?