kukajte
F1 2011 od Codemasters
Re: F1 2011 od Codemasters
Aj ja ťahám, ešte nejaká pol hodinka. 
Sapo napísal:Aj ja ťahám, ešte nejaká pol hodinka.
Tiez to taham , uz sa nato tesim
-
mirak2
Hardcore addict
stiahnute, rozbalene, nainstalovane, vyskusane, ofrflane...vratim sa k tomu, ked budem mat lepsiu naladu, akurat ma to frustruje, ze to neviem ovladat
ale vsetko az po preteky je pekne, dobre napady ostali, pripomienky implementovane...fajne, akurat to neviem ovladat, neviem kde je problem. ani gamepad ani klavesnica, snad si nekupim volant?
ale vsetko az po preteky je pekne, dobre napady ostali, pripomienky implementovane...fajne, akurat to neviem ovladat, neviem kde je problem. ani gamepad ani klavesnica, snad si nekupim volant?
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
uplne stvorene na volant...takto sa aspon oddelia priemerni a dobri piloti
KERS je AWESOME
KERS je AWESOME
MP4 veľmi si nefandi
Určite ťa trochu ponaháňam, aj keď som to ešte neskúšal 
-
Norick98
Medium Star
no ja som to v noci dotahal, rano nainstaloval a bezal do roboty.. to mi tu dnes pojde riadne pomaly
nad volantom rozmyslam uz dlhsie aj kvoli DiRT3 ale tato hra ma asi nadobro presvedci 
-
MP4-27
Guru wannabe
mno aspon ze mi setupy ostali z F1 2010
Ako nastavim v hre rozdelenu obrazovku split-screen
No akurát som dohral. Sedel som pri tom asi 2 hodiny ak nie viac.
Zo začiatku mi prišlo ovládanie dosť ťažké, no zvykol som si za chvíľu. Kers a DRS je dosť dobrá vec, aj keď DRS som využil v závode iba raz. V kvalifikácii a tréningu samozrejme stále. Graficky hra zas o niečo pokročila od 2010, HW nároky sú podľa mňa takmer rovnaké. Ak klesne cena, možno to aj kúpim, alebo to kúpim z bazáru na PS3, uvidíme. Každopadne Codemasters zas raz nesklamal. 
-
MP4-27
Guru wannabe
akurad som vyhral svoje prve preteky na obtiaznosti Legend
hot lap v Malaysii v zavode 1.32.556
jazdim 50percent takze 3 zastavky viac nez iste
jazdim 50percent takze 3 zastavky viac nez iste
splitscreen je v sekcii multiplayer
-
MP4-27
Guru wannabe
uz to niekto hral po nete?
-
Nadeo
Guru wannabe
Rozhodne je to lepsie ako 2010. Auto normalne citim na volante, niesu to nascriptovane spiny a podobne...
Inak hotlap v Malaysii cca 1:28
(custom nastavenia, vypnute TC a podobne sracky..)
Inak hotlap v Malaysii cca 1:28
To viem ale tam mi to pise Press start button to join split screen. Please noteyou will be unable to earn achieuements.ixo555 napísal:splitscreen je v sekcii multiplayer
Ja mam zmiesane pocity. Co ma sklamalo je poskodenie, ktore je tusim este horsie ako minuly rok, naburam v prvej zakrute do supera, nic ani len kridlo mi neodpadne.
Dalej ovladanie, nwm ci to je nastavenim, ale proste do kazdej zakruty mam volant v hre vytoceny naplno. WTF? To jak keby som na sipkach isiel, pritom idem na volante, ale je tam asi 15 stupnou do lava do prava, a potom to zatoci na full.
A tie smyky, niekedy sa mi zdaju ako na silu. v rFactore, ich vpohode vyrovnam, tuto, cele mi to pride ako oneskorene, ja mam volant uz pomaly 3 krat otoceny sem a tam a v hre to ide jak slimak.
Inac AI sa m podarila, dazd sa konecne smyka, SC no, dajme tomu aj ked to videnie za rucicku.
A co ma este sklamalo su boxi, prakticky nic netreba robit v 300 zahnut do uicky, a ono to dobrzdi zapne limiter zatoci ..... jak pre deti.
Lepsie ako minuly rok, ale ztoho co som cital na fore, som cakal, ze to bude lepsie.
Inac v replayoch mate aj vy ten hnusny blur? Nieco ako v Shift-e.
Dalej ovladanie, nwm ci to je nastavenim, ale proste do kazdej zakruty mam volant v hre vytoceny naplno. WTF? To jak keby som na sipkach isiel, pritom idem na volante, ale je tam asi 15 stupnou do lava do prava, a potom to zatoci na full.
A tie smyky, niekedy sa mi zdaju ako na silu. v rFactore, ich vpohode vyrovnam, tuto, cele mi to pride ako oneskorene, ja mam volant uz pomaly 3 krat otoceny sem a tam a v hre to ide jak slimak.
Inac AI sa m podarila, dazd sa konecne smyka, SC no, dajme tomu aj ked to videnie za rucicku.
A co ma este sklamalo su boxi, prakticky nic netreba robit v 300 zahnut do uicky, a ono to dobrzdi zapne limiter zatoci ..... jak pre deti.
Lepsie ako minuly rok, ale ztoho co som cital na fore, som cakal, ze to bude lepsie.
Inac v replayoch mate aj vy ten hnusny blur? Nieco ako v Shift-e.
To máš asi len zlé nastavené. Citlivosť tam je, hrám to na gamepade s analógmi. Tá deštrukcia je slabá, to je pravda a popravde povedané, safety car sa mi ešte nepodarilo privolať. A to som skúšal aj schválne nabúrať do AI v prvej zákrute. A nič. 
Šmyky sa tiež dajú vyrovnať v pohode. (až tak v pohode zase nie, ale ide to)
Šmyky sa tiež dajú vyrovnať v pohode. (až tak v pohode zase nie, ale ide to)
-
MP4-27
Guru wannabe
sakra som dost pomaly coz ma neuspokojuje 
neviete preco mi to nejde zapnut ? 
-
lekoklatik
VIP