Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

http://www.cas.sk/clanok/206797/oskar-z ... stran.html
Mesto sľúbilo, že keď dom zbúrame, dostaneme jednoizbové byty. Všetci sa nám otočili chrbtom. Keby tu nebola unimobunka, nemáme kde bývať,“ sťažuje sa Roman Galba.

Tak to je sila už toto .
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

A prečo ja nedostanem byt zadarmo? p. Dobrovodského mi je ľúto ,ja by som to tam nevydržal a teraz už duplom nie ...
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Ty nedostanes nic lebo mozes pracovat tak si zarob!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Klobuk dole za tento report + zhodnotenie na konci. Trebalo by nieco podobne aj na slovensku "vyhecovat"
http://cervenkakarel.blog.idnes.cz/c/20 ... fotky.html

Hlavne pasaze:
"Moudra kavárenských intelektuálů ve stylu "na ulici se nic nevyřeší" jsou pravda jen částečně. Dokud totiž lidi na tu ulici nevyjdou a nezačnou pořádně "tlačit", tak se nic neděje. Politici jsou v klídku a nic neřeší, protože oni nemají problém - problém máte jen vy. Musíte to zařídit tak aby ten problém začali mít i oni a pak teprve můžete doufat ve změnu. "
Věci se tedy dějí tak jak se mají dít. Varnsdorfští musí demonstrovat a musí se znova a znova zkoušet probít za Mandavu - protože tohle je funkční způsob jak si vynutit nápravu. A Policie jim v tom musí znova a znova bránit - aby je za tou Mandavou nezabili potetovaní kriminálníci. A události musí dál a dál houstnout a šířit se, protože při tom ubývají peníze. A teprve když mizí peníze, politici zneklidní a začnou něco řešit. Peníze, které roztají ve Šluknovském výběžku, už si totiž hoši co spolu mluví nemůžou přehodit domů - na jachty a baráky v Toskánsku. A tohle je jediná věc, kterou český politik bere vážně.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.sme.sk/c/6064872/hlinovym-ro ... h-200.html

nechápem, čo tým chce Hlina (pre niekoho aktivista, pre iného obyčajný pašerák) dokázať.... Asi to, aby Cigánom dávali ešte väčšie dávky.... Fakt nerozumiem zmyslu tej akcie....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Fakt dokonalý report teda, spadol som z neho na prdel. Odfotiť babku a napísať, že ide o extrémistku. Trápna pseudoirónia.

Ak chce ľud niečo zmeniť, ok, treba vyjsť do ulíc a ukázať sa, ale priživujúcich náckov treba vykopať.

//autoeditácia príspevku (21 Sep 2011, 18:20)
pre karmistu: Sám si trapas, lebo nemáš na to tu niečo napísať. :smt006 Choď sa niekam schovať.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

pseudoironia? Ty si vobec cital, co tam chlap pisal? Isiel do toho nestrane a zhrnul to fakt pekne nato, ze bol ucastnik pochodu. Taketo nieco ti v mediach neukazu ani nenapisu, ale reaguju jednostranne. A aj jasne napisal, ze treba konat a musia to chciet ludia a nie cakat na riesenia ako na svk. A v tomto je kazdy clovek navyse dobry, cim viac, tym lepsie. Cize aj nackov sa zide zopar, nech to aj policia berie viac vazne..
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Pinhead napísal:http://www.sme.sk/c/6064872/hlinovym-ro ... h-200.html

nechápem, čo tým chce Hlina (pre niekoho aktivista, pre iného obyčajný pašerák) dokázať.... Asi to, aby Cigánom dávali ešte väčšie dávky.... Fakt nerozumiem zmyslu tej akcie....
bu*erant si buduje karieru ale mysli si ze mu to budu ludia zrat.blavacky kripel ktory ma plnu hubu kecov ale v zivote s ciganmi nezil
hughito
Redeemer
Redeemer

Soviet napísal:pseudoironia? Ty si vobec cital, co tam chlap pisal? Isiel do toho nestrane a zhrnul to fakt pekne nato, ze bol ucastnik pochodu. Taketo nieco ti v mediach neukazu ani nenapisu, ale reaguju jednostranne. A aj jasne napisal, ze treba konat a musia to chciet ludia a nie cakat na riesenia ako na svk. A v tomto je kazdy clovek navyse dobry, cim viac, tym lepsie. Cize aj nackov sa zide zopar, nech to aj policia berie viac vazne..
Reagoval som na ten fotoreport.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Son-Goku napísal: bu*erant si buduje karieru ale mysli si ze mu to budu ludia zrat.blavacky kripel ktory ma plnu hubu kecov ale v zivote s ciganmi nezil
ale vazne aku karieru? budovat si karieru na propagacii ciganov na slovensku je asi ako snazit sa na Kube presadit povinne kurenie tabakovymi listami
Son-Goku
Darca
Darca

nenapada ma jediny dovod naco toto divadlo robil.tak isto ako ked siel zabalit do kartonu sochu na hrade ci kde je.mozno sa chce stat starostom v nejakej ciganskej kutici alebo splnomocnencom vlady pre cigansku komunitu ja fakt neviem
hughito
Redeemer
Redeemer

Asi tak ako napísal ColdRain - vy aj rozmýšľate niekedy alebo si len chcete kopnúť a poriadne naložiť na cigánov.
Son-Goku
Darca
Darca

hej serie nas to a ty s tym mas problem alebo co?
hughito
Redeemer
Redeemer

Mne je to jedno, len ma udivuje vaša jednoduchosť.

Posielam videá z akcie, rozhovory, ankety, názory.

http://www.youtube.com/user/TVjetotak#p ... zedHCtyK5o
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hlina, ako spravny podnikatel vycitil moznost dobre na tom zarobit.
Promenaduje sa, organizuje, zastava sa ciganov len kvoli tomu, aby sa riadne zviditelnil.
EU nie je slepa a je velky predpoklad, ze si ho vsimnu. Vo fondoch EU je natlacenych mrte bubacov, ktore budu mozno postupne uvolnovane na riesenie ciganskeho problemu u nas. (akoby biely nemali toho dost) Nuz a tu vchadza Hlina cely v bielom, spasitel, zachranca ciganskeho etnika a rozdeluje "hlava-nehlava". Kto trocha sleduje agendu ohladom ciganskeho problemu vie, ze sa tam mozu natisnut aj 4mld Eur a stale bude malo. Nejaky ten milion sa predsa strati kde-tu, medzi chatrcami a srackami ciganskeho geta.
Hlina nie je taky sprosty, je to podnikatel, ktory nic nerobi nezistne. :!:
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

hughito napísal:Mne je to jedno, len ma udivuje vaša jednoduchosť.

Posielam videá z akcie, rozhovory, ankety, názory.

http://www.youtube.com/user/TVjetotak#p ... zedHCtyK5o
Co som tak pocul toho reportera nebol si to ty ?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://korzar.sme.sk/c/6065698/ozvala-s ... izmus.html A za toto môžeme poďakovať mimovládkam typu ĽPR a AI, ktoré sa do všetkého montujú a cigánom pozdvihli sebavedomie do takej miery, že slovíčko "rasizmus" už budú pomaly aplikovať aj na kartovú hru Čierny Peter (tak ako sa píše v diskusii). Vivat Slovakistan.
hughito
Redeemer
Redeemer

kinjeril napísal:Hlina, ako spravny podnikatel vycitil moznost dobre na tom zarobit.
Promenaduje sa, organizuje, zastava sa ciganov len kvoli tomu, aby sa riadne zviditelnil.
EU nie je slepa a je velky predpoklad, ze si ho vsimnu. Vo fondoch EU je natlacenych mrte bubacov, ktore budu mozno postupne uvolnovane na riesenie ciganskeho problemu u nas. (akoby biely nemali toho dost) Nuz a tu vchadza Hlina cely v bielom, spasitel, zachranca ciganskeho etnika a rozdeluje "hlava-nehlava". Kto trocha sleduje agendu ohladom ciganskeho problemu vie, ze sa tam mozu natisnut aj 4mld Eur a stale bude malo. Nejaky ten milion sa predsa strati kde-tu, medzi chatrcami a srackami ciganskeho geta.
Hlina nie je taky sprosty, je to podnikatel, ktory nic nerobi nezistne. :!:
Áno, chce sa len zviditeľniť a aj tým, že o dva týždne sa toto isté spraví pre bielych, ktorí bývajú v okolí osád. Ďalej nikde nevidím nejaké zastávanie si cigánov. Odporúčam pozrieť to posledné video, kde je 15 minútový rozhovor s ním.

Naozaj primitívna agenda o nejakom zvýrazňovaní, ktorú si vymyslel na margo svojej obrany vo vzťahu vlastnej neschopnosti úrad splnomocnenca pre rómsku otázku a ďalší ako ty to preberajú.

hypper: Áno, bol som to ja. :roll:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hlina zaobalil cely tento humbuk okolo ciganov a snahe nieco z toho vytrieskat, do nezistnosti a snahe vyriesit nevyriesitelne pristupom "bratia a sestry". Vsade, kde pocujem "Malacky, cigani, "romovia", neprosposobivi", pocujem a citam "Hlina".
Rozbehol si pekny biznis a taki ako ty, mu to zeru tiez.
Hovno vyriesi, za dva-tri roki po nom nezostane ani smrad (z ciganskych osad). Kolko na tom zarobil, bude vediet len on a mozno zopar vyvolenych.
Na margo vsetkych tych priblblych splnomocnencov vlady pre riesenie ciganskeho problemu - je to banda darmozracov, ktori by si zasluzili za svoju cinnost rocny premiovy pobyt niekde v Letanovciach v spinavej ciganskej osade, s Nicholsonovou na cele.
Zbytocne beru platy, ktore tvoria aj moje odvody.
Cigansky probem je naozaj problemom - bytostnym pre ostatnych.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako na tom zarobí ? Že zaplatí cigánom aj bielym vlak z východu do BA a tekutiny ? Čosi si tu splietal o akýchsi eurofondov - to je nejaký neoverený výplod tvojej fantázie.

Snaha o zviditeľnenie - takto isto sa obviňoval aj Matovič, keď poukazoval na niektoré problémy. Je to ľahký prístup - tí, čo hovno robia takto konšpirujú a zastierajú vlastnú neschopnosť.

Avšak do hlavy mu nevidím, možno o rok vyrokuje s tým, že zakladá napr. politickú stranku alebo bude kandidovať ako nezávislý na kandidátke nejakej politickej strane a toto všetko by poslúžilo ako agenda.

Aj keď aj to je rozporuplné - v podstate by to takto mohlo byť, nie že kandidujú ľudia o ktorých nikto v živote nepočul a a počas tých štyroch rokoch v parlamente ani počuť nebude, lebo robia hovno.
Napísať odpoveď