Šúchanie kola-Felicia
Šúchanie kola-Felicia
Zdravým mam taky problém.Došla žena z obchodu a vravela že jej drhne kolo predné ľavé.No tak som myslel že to budú platničky.Vymením síce ešte maly cca.5mm ale budiš.Problém je v tom že kolo stále drhne takovým neviem ako by som to citoval ˇˇchšc chšcc hšcˇˇ kotúč vypadá byť dobrý a vôbec ma nenapadá čo by to mohlo robiť.Poprípade by som spravil aj video zo zvukom ako to drhne keby niekto potreboval.Inak čapy sú nové-kolo nebehá(nelieta)-Ak by ste boli dobrý a máte s tymto nejakú skúsenosť ohláste sa prosím.Ďakujem
Re: Šúchanie kola-Felicia
podobne divne zvuky sa mi ozyvali od brzd ked sa mi medzi kotuc a stit brzdy dostal asi kamienok z cesty, inak si to neviem vysvetlit, po par km to prestalo
ja som to mal rozobraté a na nič som nedošiel....
-
paradajka
Star
- Kontaktovať používateľa:
skus na tom chvilku pobehat oni by si mali pekne sadnut ak si stym hybal aspon mne to vzdy robilo a tiez na felicii !
nemoze to byt lozisko? ja ked som mal rozbite lozisko tak som hucal ako ked odbocuje elektricka, az som mal nepekny strachMigi85 napísal:Zdravým mam taky problém.Došla žena z obchodu a vravela že jej drhne kolo predné ľavé.No tak som myslel že to budú platničky.Vymením síce ešte maly cca.5mm ale budiš.Problém je v tom že kolo stále drhne takovým neviem ako by som to citoval ˇˇchšc chšcc hšcˇˇ kotúč vypadá byť dobrý a vôbec ma nenapadá čo by to mohlo robiť.Poprípade by som spravil aj video zo zvukom ako to drhne keby niekto potreboval.Inak čapy sú nové-kolo nebehá(nelieta)-Ak by ste boli dobrý a máte s tymto nejakú skúsenosť ohláste sa prosím.Ďakujem
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2011, 7:54)
Ložisko ? a ako by som na to prišiel auto ma nabehané 140 000km.Kúpené bolo keď malo nabehané 60 000km.cana asi ako sa pohybuje?jozinko napísal:
nemoze to byt lozisko? ja ked som mal rozbite lozisko tak som hucal ako ked odbocuje elektricka, az som mal nepekny strach
no auto mali moji rodicia do cca 120 tis km tak neviem ci to robilo dovtedy, a mne to zacalo pri cca 130 tis. A hucalo to hlavne ked sa zahrialo koleso, po cca 30 km a viac a stale hlasnejsie. Vymena aj s robotou ma stala cca 30 eur.Migi85 napísal://autoeditácia príspevku (21 Sep 2011, 7:54)
Ložisko ? a ako by som na to prišiel auto ma nabehané 140 000km.Kúpené bolo keď malo nabehané 60 000km.cana asi ako sa pohybuje?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
moze byt aj lozisko, moze byt aj klb, lozisko na feldu od 10e, poloos 50e...
Tak hoši problem vyriešený na druhý ďen po nových platničkách som ráno spozoroval nestabilné opotrebenie kotúča tak som to šupol na sústruh a problém vyriešený
Prikladám foto ako to vyzeralo ráno po rozobratí aby ste prípadne vy alebo ja pre budúcnosť mohli poradiť aj vy čo sa v takomto prípade môže stať.Inak Dík za pokyn na ložisko skontroloval som ho a následne vyradil z možných príčin ,pretože ložisko bolo ako nové.Ďakujem vám za ochotu všetkým a keď budem vedieť rád poradím. Majte sa